za to ze uz nebola panna tak to nemusi byt hned kur*a, vies opijes sa a niekto to vyuzije no stava sa!!! sak uvidime budem sa viac venovat skole a do baru dojdem o mesiac uvidime ako im to pojdeP3Bo napísal:Akoze chodit s 15 rocnym dievcatom ktrore uz ma vyskusane (predpokladam ze nie jedneho ) to co je za dievca za takym chces smutit ??? A spat k susedovi take trosku bezcharakterne od znameho prebrat ti frajerku ale myslim ze neni dobre sa hadat kvoli babe zbytocne viac stratis ako ziskas pretoze ju uz nemas a stratit aj kamosa je na hovno.
spravil som niečo zle??
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ty to proste odmietas prijat, ze? Co by si ty povedal na babu, ktora mesiac chodi s chalanom, potom idu na disko a tam sa oblizuje s inym? Pozri sa na to realne. A teraz nevravim o tom, ze ma 15. Vies, u mna to bolo vekovo tak isto. Mala par dni pred 16kou. Nastastie bola rozumnejsia ako ta tvoja... Sme spolu dodnes. Za chvilu ma 18 a ja taham na 24. Mali sme krizu po roku aj nieco, ale uz je to znova v poriadku. Ta "tvoja" ti nestoji ani za slzu ani za hnev.robinkoo napísal:za to ze uz nebola panna tak to nemusi byt hned kur*a, vies opijes sa a niekto to vyuzije no stava sa!!! sak uvidime budem sa viac venovat skole a do baru dojdem o mesiac uvidime ako im to pojdedik za rady
sak uz sa s tym pomaly vyrovnam ale vies niektori su citlivejsi niektory by mali hned v pazi tak...Grosay napísal:Ty to proste odmietas prijat, ze? Co by si ty povedal na babu, ktora mesiac chodi s chalanom, potom idu na disko a tam sa oblizuje s inym? Pozri sa na to realne. A teraz nevravim o tom, ze ma 15. Vies, u mna to bolo vekovo tak isto. Mala par dni pred 16kou. Nastastie bola rozumnejsia ako ta tvoja... Sme spolu dodnes. Za chvilu ma 18 a ja taham na 24. Mali sme krizu po roku aj nieco, ale uz je to znova v poriadku. Ta "tvoja" ti nestoji ani za slzu ani za hnev.
-
Grosay
Star
To pochybujem... Iba ak by boli s babou kvoli tomu, ze si zasulozia a o nic viac by im neslo. Ved Valentin bol pred par dnami, tak je jasne, ze ta to este chvilu bude drzat. Neboj, najdes si omnoho lepsiu. hawk, dohovirl som.robinkoo napísal:sak uz sa s tym pomaly vyrovnam ale vies niektori su citlivejsi niektory by mali hned v pazi tak...nenavidim valentina
poslem jej odkaz nech sa aj ona zapoji do diskusie?? ja koncim aspon som sa trosku upokojil, dikez all5-ula napísal:a jejejjjj to co za dievcinu???divne velice divne..nerob NIC naozaj ja by som sa na to vykaslala..nechala ma tak ma nechala je k*rva tak nech nou je..ked ta dokaze podviest pred tvojimi ocami..uz to neriees....
-
Traktorista
Guru
ser na nu, je to ten typ holky co potrebuje mat stale nejaku muzsku spolocnost bezohladu nato, ci nieco citi alebo nie,..
proste rozisla sa s hentym, nasla si teba, ale stale myslela na byvaleho, anyway proste "musela" mat niekoho vedla seba, lebo inak by to nebola ona,..
myslim ze si tym tieto povahy nieco dokazuju,...
resume: kasli na nu,...
proste rozisla sa s hentym, nasla si teba, ale stale myslela na byvaleho, anyway proste "musela" mat niekoho vedla seba, lebo inak by to nebola ona,..
myslim ze si tym tieto povahy nieco dokazuju,...
resume: kasli na nu,...
-
mastermind
VIP
ako som si tak prezrel celu tuto temu, nadobudol som pocit, ze cely ten vztah bola nejaka nestastna kombinacia...
ona: 15 rocne, nevyspele, sexuchtive dieta bez stipky dostojnosti,
ty: vraj 21 rocny, nevyspely, sexuchtivy a najma strasne egoisticky chlap;
ako sa to mohlo asi skoncit...?!
V kazdom pripade, ked som si precital ze ti bude chybat viac jej (citujem) "kundicka" ako ona... hrozne nieco. Z takych ludi ako ste vy dvaja, mi je uprimnne zle. Sta hanbou spolocnosti a prave vy robite zo spolocnosti jednu velku zumpu
V kazdom pripade, ked som si precital ze ti bude chybat viac jej (citujem) "kundicka" ako ona... hrozne nieco. Z takych ludi ako ste vy dvaja, mi je uprimnne zle. Sta hanbou spolocnosti a prave vy robite zo spolocnosti jednu velku zumpu
tak ty si potom asi nejaky svatuskar!!! s tou kundickou som to chcel nejak odlahcit!!!mastermind napísal:ako som si tak prezrel celu tuto temu, nadobudol som pocit, ze cely ten vztah bola nejaka nestastna kombinacia...
ty: vraj 21 rocny, nevyspely, sexuchtivy a najma strasne egoisticky chlap; toto si si mohol odpustit,, z piatich viet vies odhadnut cloveka si co o sebe myslis?
-
uNreal_saTch^
Professional
dokonale zhodnotena tema...no commentmastermind napísal:ako som si tak prezrel celu tuto temu, nadobudol som pocit, ze cely ten vztah bola nejaka nestastna kombinacia...
a to ze z 5 viet odhadnut cloveka...
o
vek 15 sa rovna hlupost,nerozvážnost,detinskost
Podla mna je mladá a hlupa.Poznm dievčata v jej veku a nikdy by som si s 15 nezačal.Nevedie čo chcú.Maju rady ak ich chlapci obletujú a je im jedno či teba sklamú.A ja by som na tvojom mieste toho chlapca na tej diskoteke prizabil.Mal si mu dat jednu päsťovku a jej po papuli.
Podla mna je mladá a hlupa.Poznm dievčata v jej veku a nikdy by som si s 15 nezačal.Nevedie čo chcú.Maju rady ak ich chlapci obletujú a je im jedno či teba sklamú.A ja by som na tvojom mieste toho chlapca na tej diskoteke prizabil.Mal si mu dat jednu päsťovku a jej po papuli.
-
Traktorista
Guru
Re: o
a proc? ked ten tipek nevedel ze je henta "zadana"? (zjavne ani zadana nebola....) zato ze po nejakej ides, a zrazu dojde niekto druhy ktory ju zbali tak je to koho vina,.. toho typka? nebud smiesny,...MGSnake napísal:A ja by som na tvojom mieste toho chlapca na tej diskoteke prizabil.Mal si mu dat jednu päsťovku a jej po papuli.
-
midnight_man
Guru
all
je to vina tej "zenskej"
Re: o
Ved on napisal že to bol jeho sused a asi o tom vedel že s nou chodi.Ja by som mu to určite vysvetlil ručne stručne a jej tiež.No ked o tom nevedel tak by som strelil len jej.Traktorista napísal:a proc? ked ten tipek nevedel ze je henta "zadana"? (zjavne ani zadana nebola....) zato ze po nejakej ides, a zrazu dojde niekto druhy ktory ju zbali tak je to koho vina,.. toho typka? nebud smiesny,...