Nemozete zaspat?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

ja mam taketo problemy hlaven ak musim rano do skoly je to podla mna psychykou ze nemozem zaspat lebo ja musim byt do tedy hore kym ozaj sa mi nechce spat
Indigo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Skoro Insomnia :D Az na to ze spat musim teda.

Najhorsie je, ze aj ked som uplne ze unaveny cely den a vsade zaspavam, tak okolo desiatej vecer chytim druhy dych a zas dokazem vydrzat do druhej rana (aj neskor) a aj ked idem skorej spat, tak proste nezaspim a cumim do stropu alebo do tmy ...

Skor by som to u mna nazval, ze som nocny vtak, lebo rad spim dlho :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ja mam skor problem ze sa mi chce stale spat ale nemozem :roll:
asi mi neporadite lebo na to rada nie je...
inac som cital ze sladkosti a ovocie utlmuju zmysly a skor zaspis.ked ja som mal stavy nespavosti tak som si robil teple mlieko s rozpustenym medom a celkom to zaberalo.
inac vyskusaj aj i-doser...mozno zaberie :wink:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

ked nemozes spat, doporucujem(neskusal som, len som cital) pred spanim tak polhodinu si lahnut na chrbat a napinat/povolovat vsetky svaly v tele, aj ked objektivne nebudes unaveny, telo tu unavu bude vnimat a ty zaspis. (potom len dufaj, ze sa zobudis az rano:))
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

ked ma boli hlava a preto nemozem zaspat napr. vcera tak si zoberiem ibalgin pol hodinu citam horor so sluchatkami na usiach ked ma bolia uz aj oci tak knihu zavriem svetla zhasnem lahnem do postele nastavim casovanie na mp3 playeri na pol hodinu a potom uz zaspim
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Dead_Warrior napísal:ja problem so spanim nemam ale skus naprikald daku relaxacnu hudbu alebo nahravky dazda :) to by snad mohlo pomoct
nahrávky dažda by skôr na mňa účinkovali asi tak že by sa mi chcelo cikať... :oops: ale hudbu schvalujem...dať si na 20min. do uší sluchátka a idem.. očka sa pomaly zatvárajú.. :wink:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Netreba ani hudbu, interferecie v FM pásme fungujú tiež celkom dobre :) .

Potichu, samozrejme.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Tak mne sa to v poslednom case stava, ked myslim na svoju drahu :)
Niekedy den pred skuskou, a niekedy len tak ked je horuco...
A nerobim s tym nic, jednoducho cakam kym zaspim, skor ci neskor sa to stane...
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

will.i.am napísal:Tak mne sa to v poslednom case stava, ked myslim na svoju drahu :)
Niekedy den pred skuskou, a niekedy len tak ked je horuco...
A nerobim s tym nic, jednoducho cakam kym zaspim, skor ci neskor sa to stane...
ale chapes cakas a ja potom amm nutkanie vsekto robit ist na wc aspon stokrat za minutu chapes skontrolav nieco z mobilom daco robit ja neveim am si dat sluchatka na usi nejaku kludnu skladbu a zaspat alebo...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ja nemozem zaspat hlavne vtedy ked sa na nieco strasne tesim... to je uplne hrozne :lol:
ale inak kukam televizor... stale prepinam :D a potom ked mam uz naozaj pocit spanku tak si lahnem a ZASPIM :P
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

belaC napísal:hroza, dnes v noci som nespal ani minutu a to ma ani nic nebolelo, nechapem tomu a ani teraz som este neni unaveny...
ale aspon som videl v Tv horror Bones, bol zaujimavy :)
Noo ono to moze byt aj vekom... neviem sice kolko mas rokov ... ale kdesi som cital (alebo videl v nejakom dokumente) ze v obdobi puberty to robia hormony ...
Ja uz v poslednom case zaspavam v pohode, no tak asi pred 3 rokmi som mal podbne problemy. Velmi dobre mi zaberalo ked som si dal horucu sprchu asi tak 5-10 minut a potom som si pustil studenu vodi na seba ... ale len tak na 30 sekund potom som sa osusil, vypil OVOCNY caj a isiel spat ... tak za polhodku som bol mrtvy ... Tiez dobra je aj fyzicka aktivita pred spanim, napriklad cvicenie, ale pokial je ta nespavost sposobena hormonami ako som pisal tak potom je to zbytocne a doost nepriemne, ked je clovek hovadsky unaveny a nemoze zaspat (to som zazil na vlastnej kozi ) no tolko su moje rady
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

afa napísal:ale chapes cakas a ja potom amm nutkanie vsekto robit ist na wc aspon stokrat za minutu chapes skontrolav nieco z mobilom daco robit ja neveim am si dat sluchatka na usi nejaku kludnu skladbu a zaspat alebo...
no ved to. idem na zachod, a o chvilu mam pocit ze mi treba znovu, ale netreba :D mam zapnute celu noc potichy radiu (FUN) a tiez kazdu chvilu beriem mobil do ruky, ked je zle tak si citam stare smsky :)
fogus
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fogus »

No ja som mal taku pracu ktora koncila o 0.00 hod., a teraz mam problem zaspat do 0.00 hod. mozem robit co chcem aj tak nemozem zaspat, nad ranom sa to da. :wink:
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

nespavost moze mat velmi vela pricin ako tu bolo spominane teple mlieko s medom atd ... ale hlavne skus zvisit fyzicku aktivitu ked som robil aktivne bezecke lyzovanie a mal som 2-fazove treningy tak som bol vzdy mrtvy takze na sustredeni sme na izbach iba spali :lol:. Ziadne do druhej v noci a zabava nic take.
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Šu-Do napísal:ja nemozem zaspat hlavne vtedy ked sa na nieco strasne tesim... to je uplne hrozne :lol:
ale inak kukam televizor... stale prepinam :D a potom ked mam uz naozaj pocit spanku tak si lahnem a ZASPIM :P
Njn, to s tym tesenim pozname. Ale to je taka prijemna nespavost :D
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

Ja sa snažím na nič nemyslieť a kaprím za 5-10 min. :)
juurr0
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juurr0 »

ja tiez niekedy nemozem zaspat bud kôli teplu alebo rozmyslam nad blbostami co som dnes prezil a tak :) hm a aj ja chcem hrazdu :D mam len jedno rucky a aj tie su lahke tak aspon klikujem :D
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

neviem preco, ale ked uz nemozem zaspat, tak najcastejsie v noci z nedele na pondelok. To mam mysel rozbehnutu, lebo vstavam o 4:12 rano a trielim na vlak, ked idem na intrak a nejak mi nejde z mysle, ze co vsetko ma nasledujuci tyzden caka... a vstavat o takom case je dost neprijemne, ale vydrzat sa to nejako da 8)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Ja si pustim mp3 a sladaky ma sundaju ... pozor!! niektore pesnicky dokazu aj nakopnut a potom ste este zivsi ako cez den ... potom sa uz da zaspat moc tazko :P
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

ja neviem zaspat ked v ten isty den pozde vstanem..okolo 11:00. potom zaspavam uz iba okolo 3:00 rano :?
Napísať odpoveď