Nemozete zaspat?
Skoro Insomnia
Az na to ze spat musim teda.
Najhorsie je, ze aj ked som uplne ze unaveny cely den a vsade zaspavam, tak okolo desiatej vecer chytim druhy dych a zas dokazem vydrzat do druhej rana (aj neskor) a aj ked idem skorej spat, tak proste nezaspim a cumim do stropu alebo do tmy ...
Skor by som to u mna nazval, ze som nocny vtak, lebo rad spim dlho
Najhorsie je, ze aj ked som uplne ze unaveny cely den a vsade zaspavam, tak okolo desiatej vecer chytim druhy dych a zas dokazem vydrzat do druhej rana (aj neskor) a aj ked idem skorej spat, tak proste nezaspim a cumim do stropu alebo do tmy ...
Skor by som to u mna nazval, ze som nocny vtak, lebo rad spim dlho
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ja mam skor problem ze sa mi chce stale spat ale nemozem
asi mi neporadite lebo na to rada nie je...
inac som cital ze sladkosti a ovocie utlmuju zmysly a skor zaspis.ked ja som mal stavy nespavosti tak som si robil teple mlieko s rozpustenym medom a celkom to zaberalo.
inac vyskusaj aj i-doser...mozno zaberie
asi mi neporadite lebo na to rada nie je...
inac som cital ze sladkosti a ovocie utlmuju zmysly a skor zaspis.ked ja som mal stavy nespavosti tak som si robil teple mlieko s rozpustenym medom a celkom to zaberalo.
inac vyskusaj aj i-doser...mozno zaberie
nahrávky dažda by skôr na mňa účinkovali asi tak že by sa mi chcelo cikať...Dead_Warrior napísal:ja problem so spanim nemam ale skus naprikald daku relaxacnu hudbu alebo nahravky dazdato by snad mohlo pomoct
-
fikus-kukis
Guru wannabe
ale chapes cakas a ja potom amm nutkanie vsekto robit ist na wc aspon stokrat za minutu chapes skontrolav nieco z mobilom daco robit ja neveim am si dat sluchatka na usi nejaku kludnu skladbu a zaspat alebo...will.i.am napísal:Tak mne sa to v poslednom case stava, ked myslim na svoju drahu![]()
Niekedy den pred skuskou, a niekedy len tak ked je horuco...
A nerobim s tym nic, jednoducho cakam kym zaspim, skor ci neskor sa to stane...
-
miki690
Medium Professional
Noo ono to moze byt aj vekom... neviem sice kolko mas rokov ... ale kdesi som cital (alebo videl v nejakom dokumente) ze v obdobi puberty to robia hormony ...belaC napísal:hroza, dnes v noci som nespal ani minutu a to ma ani nic nebolelo, nechapem tomu a ani teraz som este neni unaveny...
ale aspon som videl v Tv horror Bones, bol zaujimavy
Ja uz v poslednom case zaspavam v pohode, no tak asi pred 3 rokmi som mal podbne problemy. Velmi dobre mi zaberalo ked som si dal horucu sprchu asi tak 5-10 minut a potom som si pustil studenu vodi na seba ... ale len tak na 30 sekund potom som sa osusil, vypil OVOCNY caj a isiel spat ... tak za polhodku som bol mrtvy ... Tiez dobra je aj fyzicka aktivita pred spanim, napriklad cvicenie, ale pokial je ta nespavost sposobena hormonami ako som pisal tak potom je to zbytocne a doost nepriemne, ked je clovek hovadsky unaveny a nemoze zaspat (to som zazil na vlastnej kozi ) no tolko su moje rady
-
will.i.am
Darca
no ved to. idem na zachod, a o chvilu mam pocit ze mi treba znovu, ale netrebaafa napísal:ale chapes cakas a ja potom amm nutkanie vsekto robit ist na wc aspon stokrat za minutu chapes skontrolav nieco z mobilom daco robit ja neveim am si dat sluchatka na usi nejaku kludnu skladbu a zaspat alebo...
nespavost moze mat velmi vela pricin ako tu bolo spominane teple mlieko s medom atd ... ale hlavne skus zvisit fyzicku aktivitu ked som robil aktivne bezecke lyzovanie a mal som 2-fazove treningy tak som bol vzdy mrtvy takze na sustredeni sme na izbach iba spali
. Ziadne do druhej v noci a zabava nic take.
-
Mek
Addict
neviem preco, ale ked uz nemozem zaspat, tak najcastejsie v noci z nedele na pondelok. To mam mysel rozbehnutu, lebo vstavam o 4:12 rano a trielim na vlak, ked idem na intrak a nejak mi nejde z mysle, ze co vsetko ma nasledujuci tyzden caka... a vstavat o takom case je dost neprijemne, ale vydrzat sa to nejako da