spravil som niečo zle??

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Traktorista
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: o

Príspevok od používateľa Traktorista »

MGSnake napísal:Ved on napisal že to bol jeho sused a asi o tom vedel že s nou chodi.Ja by som mu to určite vysvetlil ručne stručne a jej tiež.No ked o tom nevedel tak by som strelil len jej.
jaj, tato podstata mi unikla,.. anyway, ked sa holke paci niekto iny ako ja (nie len fyzicky) tak to neni jeho vina,...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Treba si precitat co vsetko tu popisal zpociatku to bola uplne normalna debata ale sam si to pritazil tym co napisal... mam taky dojem ze to nebral vazne a ked sme mu povedali ako to je tak sa urazil.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Snazil som sa predstavit si, co ste to vlastne mali za "vztah", ked Tebe islo o to si s nou uzit a jej asi o to, len aby dakoho mala...musel to by naozaj prikladny vztah dvoch ludi... nechce sa mi verit, ze si nato prisiel az po tejto udalosti. Niekde si tu pisal, ze nemusi sa kazdy 21 rocny chovat ako dospelak...no prepac, ale to sa ma radsej chovat ako niekto, kto si chce uzivat s 15stkami? Nepride Ti to trosku..uchylne? V Tvojom veku, kebyze chcem mat daco s 15stkou, tak jedine seriozny vztah ked by som to s nou myslel vazne. A ak Ti islo o to, aby si si zatrtkal tak si si preboha mohol najst aspon priblizne svoju vekovu kategoriu, lebo toto mi pride naozaj chore...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

no ani to nejdem rozoberat, lebo 21 a 15? u mna neexistuje ani take ze 19 a 15 (ja mam 19)... nic osobne, ale pokladal by som sa za pedofila :D mam naj kamaratku ktora mala v decembri 16 a rozumieme si velmi dobre, ale aj tak by som vahal ci s nou chodit... a to je na tom mentalne ovela lepsie ako vela jej rovesniciek...

ak toto vyzera ako offtopic, kludne zmazte...
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

sledujem to tu.... 8) .....ako uz viaceri napisali dievca ma 15st nevie co chce,ale zato vie,ze nieco moze dat niekomu,ktory jej zato da pocit,ze je obletovana,krasna a ziaden chlap nou neohrdne dokonca 21rocny,ma len 15st nieje este velmi rozumovo vyspela...proste cim viacej chlapov tym lepsi pocit...chlapik 21rocny,ktory ju skor vyuzival na sex a je zdrveny,ze radsej isla za susedom a ani mu nedala kosom pred tym ako sa s nim zacala bozkavat.......take strucne zhrnutie....a moj nazor????...nemozem ju nazvat k....nepoznam ju...ale jeho nazvat debilom?..to mozem!!...15stku vyuzivat na sex??....chlope!!!..co by si robil keby tvoje decko sluzilo ako zasuvka pre 21rocneho chlapa??..a ano urobil si nieco zle...zacal si sa s nou riesit....tot vsio..zbytocne to tu udem dalej rozpisovat.. :!:

babena ma 15. ma obciansky preukaz. to znamena, ze moze sexualne zit. tak co tu poniektorí riesite?
asi to,ze ci sa este nehambi niekto napisat ze mu bude chybat viacej jej ,,ku***cka"ako ona...si myslim,ze ked niekto niekoho vyuzije pritom je o 6rokov starsi tak to je kurnik sopa na zamylsenieee!!!!
spät k teme:aj tak si myslim,ze je to uchylne!!..normalne sa mi to az hnusy :!:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Téma premazaná a opätovne otvorená. Vyjadrujte sa slušne, žiadne invektíva voči ženám tu nebudem tolerovať.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

takze bolo nam umoznene prejst do druheho kola. dufam, ze uz vsetci vychladli a dvakrat zvazia co napisu. bude asi tazke reagovat na vsetko, co sa tu popisalo. dovod poznate a k nemu sa nebudem a nechcem vracat. mozno teraz mate pocit, ked citate tieto riadky, ze je to behanie okolo horucej kase. mozno sa snazim aj zbytocne. ved podla moderatora tejto sekcie (eritrocit) :smt006 patri asi cela do hall of... chcem sa ale pokusit pisat tak, aby ste ma vsetci pochopili ako to myslim. do tejto sekcie nechodim casto, ale mozno prave tu nie je dobrych rad nikdy dost. ale ak aj poradite moze to byt bez vytuzeneho efektu. dalej len upozornim, ze nebudem nikoho menovat. mam pocit, ze cele sa to zvrhlo po uvedeni jedneho prispevku, ktorí tu asi nemal byt, a je tu stale :cry: . takze idem k veci. tymto som uzavrel prve kolo: pre mužov: od takych zien ruky prec, ale zial ked to zistime je uz neskoro, a sme v tom az po usi. teraz tymto zacinam :lol: (ja viem, v polovici prispevku). poniektori ste pisali, ze babena nevie co chce. vas by som chcel vyviest z omylu. ona presne vie co chce a popravde sa jej toho aj dostava :roll: mate pocit a odsudzujete ich na same dno spolocnosti. ja sa len pytam preco? zatvarate oci pred realitou, branite sa pred zivotom. ani jeden z nich neporusil zakon, cim sa previnili? ze vo vasich ociach nepresli meritkom vasich moralnych zasad? nepresli ani mojimi, ale ja ich za to neodsudzujem. realita zivota dnesnej doby je proste taka. a je len na vas, ci ju prijmete alebo nie. ale uprimne vam zavidim. naozaj uprimne. lebo si myslim, ze poniektori ste sa s tym nestretli a prajem vam aby to tak aj zostalo. nik z vas v prvom kole nereagoval na robinkoo - vu vetu, ze on nebol jej prvy.... ale ani posledny :cry: aj by som v tom z vasej strany hladal zamer, ale ja nesudim.
prisiel rad na vekovy rozdiel. tu si pomozem kratkym citatom:
Vždy je dobré sa poučiť z chýb a teda brať svet trošku viac racionálnejšie, ale je dobré si zachovať aspoň malú nádej, že čistá láska existuje a raz nájdete ten vysnívaný poklad. Smútok z rozchodu vám pomôže prekonať aj fakt, že daný vzťah by neviedol k naplneniu a tak ste predišli ešte väčšiemu prípadne celoživotnému sklamaniu. Tuná je znovu možné si uvedomiť dôležitosť výberu partnera, resp. kritéria výberu. Partnerské vzťahy sú rôzne a niektoré sa vymykajú všeobecným konvenciám. Typickým príkladom je napríklad vekový rozdiel partnerov alebo homosexuálne vzťahy. Vekový rozdiel sa stretáva s mnohými predsudkami a paradigmami. Základná funkčnosť vzťahu je postavená na porozumení, a to nie je determinované vekom partnerov, ale skôr ich fyzickou a najmä intelektuálnou vyspelosťou. Preto ak medzi nimi naozaj vzplanie čistá láska, nezaložená čisto na fyzickej príťažlivosti, tak aj takýto vzťah môže viesť k nájdeniu životného šťastia. Hoc tento vzťah sa nevyhne útokom predsudkov a možno i spoločenskému odsúdeniu, je treba pochopiť, že takto súdia len ľudia, ktorí nikdy nepoznali a neucítili teplo pravej lásky.
blizim sa k zaveru, ale toto nenecham na uplny koniec: jedna z mojich viet bola oznacena privlastkom perla. odpoved na nu je tu:
Psychologové tvrdí, že za ideální věkový rozdíl mezi mužem a ženou se považuje sedm let.
chcem sa ospravedlnit, ze som sa mylil. (o jeden rok) zdroj: click here. na zaver by som len dodal, ze robinkoo a babena bez mena nie su ani prví ani poslední. otazkou len zostava ako sa s tym dokazu ludia vysporiadat, nie len oni, vsetci a ja nie som vynimka. tiez som podobne zeny vo svojom zivote stretol, a zial aj "riesil". pomohlo mi iba nasledovne: moj instinkt, moj rozum a moje srdce, ale v neposlednom rade moji priatelia. to oni ma pred podobnymi typmi varovali, lebo ich uz poznali, chapete "zname firmi" :arrow: boli, su a budú. (aj medzi muzmi) mozno niekedy napisem moje pribehy do tejto temy: Poučné príbehy zo života. potvrdia, to co som pisal v zavere.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

krija: Nechcem tu rozoberat diskusiu, ktora tu uz bola ohladom veku ale je rozdiel 21 + 15 a 36+30, resp. 29 ;)
robinkoo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa robinkoo »

robinkoo napísal:no pomaly zacinam zistovat ze mi mozno nebude chybat ani ona ale jej kundicka :oops: vies ked je baba riadna kocka tak sa niekedy prepacia aj ine veci lebo my muzi mame jeden organ z ktoreho nam obcas je*e 8)
tak toto som sem asi pisat nemal, som bol v cudnom citovom rozpolozeni... myslel som to asi tak bude mi chybat jej povaha??? To urcite nie tak som z toho vyblafol takuto sprostost. k tomu ze si mam najst rovnocennu - asi tolko sak hlada sa ale vies my sme z malej dedinky a mame tam jeden normalny bar a tam starsie ako 16nevidis!!! a kde ju mam hladat na skole kde su dokopy dve??? ked ti je s niekym super tak ti je jedno ci ma 15 alebo 20,, ide o to ci sa tesis na kazde spolocne chvile viac a viac a zial bohu sa to stalo mne... :cry:
a este k tomu ze nenavidite takych co vyuzivaju 15rocne a podobne?? ja som ju vyuzil?? hej?? a ako?? tym ze som jej venoval mesiac svojho zivota a ona ma takto odrbe??
Napísať odpoveď