nadavky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
H@luzak
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H@luzak »

Ja tiez.Hoc mam iba 14 :oops: .Ale je to uz ako nejaky zlozvyk.Minule skoro pred Mamou. :oops: .Ale ked som niekde v spolocnosti tak sa krotim. :|
scortyak47
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scortyak47 »

ja nadavam iba v spolocnosti kt. dobre poznam,, teda doma nenadavam vôbec teda ale niekedy sa nepremozem..ale takych situacii je malo.,,.a pred zenicami tiez vôbec a ked sa to neda inak tak hladam take co nie su nevhodne :wink:
juurr0
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juurr0 »

v skole nadavam velmi casto na verejnosti ako napr bus a pod to obmedzujem a doma iba ked su nasi neni blizko.... ale chcel by som to obmedzit..
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ja patrím k tým čo bohužial nadávajú častejšie ale už to regulujem.Zaćal som to regulovať od vtedy ako som počul bývalú spolužiačku po dlhom stretnutí hovoriť : Do pi*i ta pi*a ma uz je*e.Uz tu mala davno byt do pi*i ... a takto.Vtedy som si uvedomil ze ti vety nemusim dokoncit ale namiesto Uz tu mala davno byt do pi*i radsej poviem Uz tu mala davno byt kde trci.Alebo podobne.Veľmi som nadávanie obmedzil vypustím maximálne tak 5 nadávok za deň
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Dieg0 napísal:....Veľmi som nadávanie obmedzil vypustím maximálne tak 5 nadávok za deň
:lol: 5 to je velke obmedzenie ?? Podla toho kolko nadavas ale z tvojho prispevku som vycital ze dost :roll: Nadavam aj ja ale nie chronicky iba ked ma fakt nieco vytoci ...
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

P3Bo napísal::lol: 5 to je velke obmedzenie ?? Podla toho kolko nadavas ale z tvojho prispevku som vycital ze dost :roll: Nadavam aj ja ale nie chronicky iba ked ma fakt nieco vytoci ...
yy, ja to robim podobne, nemam rad tych typkov ktori srsia vetami obsahujuceími podmet, prisudok, predmet, prisl. urcenie, nadavku, nadavku, nadavku+niekedy nejake rozvite slova... nepaci sa mi to jednoduho...zahresit si ked ma nieco nahneva je myslim si vpohode, sak nadavky su na to...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

P3Bo napísal::lol: 5 to je velke obmedzenie ?? Podla toho kolko nadavas ale z tvojho prispevku som vycital ze dost :roll: Nadavam aj ja ale nie chronicky iba ked ma fakt nieco vytoci ...
Ale fakt si to vezmi cisto prakticky.Je to velké obmedzenie.Ja som nadával asi tak že v každej vete jedna nadávka.A keď si vezmeš +-5 nadávok za deň tak to máš jednu za 3 hodiny (ked pocitam ze 15 hodin "si hore").Ale neriesim hlavne to uz nieje tak vela nadavok ako predtym
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

kruto nadavam.. to uz asi neobmedzim..
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

ked som bola mensia som nadavala tak ze kazde druhe slovo nadavka(to sme boli v tabore a sme si este robili srandu ze kebyze je nejaky snimac nadavok a pipal by tak u nas by stale len pipal:) ..teraz tiez nadavam ale vsetko s mierou :D ...nie len tak pre hocico ale zanadavam si ked je to od srdca :D
MGSnake
Light Star
Light Star

Re: nadavky

Príspevok od používateľa MGSnake »

Explo!D napísal:no, cize sa chcem spytat ci v normalnom zivote casto nadavate. ja by som chcel moje nadavanie obmedzit, pretoze v kazdej mojej 10 vete padne nejake vulgarne slovicko, co vy? jaky mate postoj k nadavkam?
Co povazuješ za nadavku?Ja nenadávam a nemam to rad ked v mojej pritomnost niekto nadava.U chlapcov to ešte znesiem ale ked pride dievča a začne nadavať tak mam dosť!
Bobrik
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobrik »

Nadávam veľmi často a najme pri hádkach s bratom

:lol:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Heh, nadavam ked som nasraty, ked sa nieco nedari alebo len zo srandy....ale nie hocikde a pred hocikym...vacsinou len ked som s kamaratmi, ale inac na verejnosti, pred holkami, pre dostatnymi ludmi nie....v ziadnom pripade....ale ono kazdy ma na to snad pravo :P
Vacsniou z ust lietaju take, ze sh*t, fuc*in hell, fu*k a podobne. No a vacsinou to su iba zo srandy, plus ked som este nasraty.....
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

skoro vôbec sa nevyjadrujem vulgárne
ale ak áno,tak iba pred niekym pred kým si to môžem dovoliť (spolužiaci napr.) ale pred holkou určite nie :psssst:
a potom ešťe ked sa my niečo nepodarí alebo ked ma niekto nahnevá ale len z mierou :D
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

uz nenadavam , volakedy na strednej ano ked boli nervy alebo tak ale uz som z toho vyrastol 8) btw uz nemam dovod hresit(mozno teraz max v duchu), radsej pouzivam nejake jemnejsie nadavky a ani sa mi to nadavanie nelubi hlavne u tych mladych ktori to pouzivaju castejsie nez slova ktore maju danu vec vyjadrit a uz vobec sa mi to nelubi u dievcat
Ydeno
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Ydeno »

tak ja bezne nenadavam vobec (myslim vulgarizmy) a ked uz zanadavam tak vsetci na mna pozeraju co som to povedal lebo niesu zvyknuty na to ze zo mna nieco take vide, vtedy uz vedia ze ma asi nieco fakt poriadne nasralo :smt097
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

No tak obcas si zanadavam dost :D Musi ma nieco alebo niekto fakt vytocit.Tak pred kamaratmi a partou v skole, ale urcite nie doma.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Nadavam ked ma nieco/niekto nastve. Regulovat sa snazim tiez, kedysi to bolo horsie. Casom clovek pride na to, ze je to zbytocne.
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

nadávam medzi kamarátmi len
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

nenadavam nepaci sa mi to
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Nadávam, keď som strašne nasr.. ehm teda nahnevaný. Teda najmä v škole. Doma len slušnejšie nadávky. Ale snažím sa to obmedzovať..
Napísať odpoveď