nadavky
-
scortyak47
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja patrím k tým čo bohužial nadávajú častejšie ale už to regulujem.Zaćal som to regulovať od vtedy ako som počul bývalú spolužiačku po dlhom stretnutí hovoriť : Do pi*i ta pi*a ma uz je*e.Uz tu mala davno byt do pi*i ... a takto.Vtedy som si uvedomil ze ti vety nemusim dokoncit ale namiesto Uz tu mala davno byt do pi*i radsej poviem Uz tu mala davno byt kde trci.Alebo podobne.Veľmi som nadávanie obmedzil vypustím maximálne tak 5 nadávok za deň
-
susenejablko
Light Star
yy, ja to robim podobne, nemam rad tych typkov ktori srsia vetami obsahujuceími podmet, prisudok, predmet, prisl. urcenie, nadavku, nadavku, nadavku+niekedy nejake rozvite slova... nepaci sa mi to jednoduho...zahresit si ked ma nieco nahneva je myslim si vpohode, sak nadavky su na to...P3Bo napísal:5 to je velke obmedzenie ?? Podla toho kolko nadavas ale z tvojho prispevku som vycital ze dost
Nadavam aj ja ale nie chronicky iba ked ma fakt nieco vytoci ...
Ale fakt si to vezmi cisto prakticky.Je to velké obmedzenie.Ja som nadával asi tak že v každej vete jedna nadávka.A keď si vezmeš +-5 nadávok za deň tak to máš jednu za 3 hodiny (ked pocitam ze 15 hodin "si hore").Ale neriesim hlavne to uz nieje tak vela nadavok ako predtymP3Bo napísal:5 to je velke obmedzenie ?? Podla toho kolko nadavas ale z tvojho prispevku som vycital ze dost
Nadavam aj ja ale nie chronicky iba ked ma fakt nieco vytoci ...
Re: nadavky
Co povazuješ za nadavku?Ja nenadávam a nemam to rad ked v mojej pritomnost niekto nadava.U chlapcov to ešte znesiem ale ked pride dievča a začne nadavať tak mam dosť!Explo!D napísal:no, cize sa chcem spytat ci v normalnom zivote casto nadavate. ja by som chcel moje nadavanie obmedzit, pretoze v kazdej mojej 10 vete padne nejake vulgarne slovicko, co vy? jaky mate postoj k nadavkam?
Heh, nadavam ked som nasraty, ked sa nieco nedari alebo len zo srandy....ale nie hocikde a pred hocikym...vacsinou len ked som s kamaratmi, ale inac na verejnosti, pred holkami, pre dostatnymi ludmi nie....v ziadnom pripade....ale ono kazdy ma na to snad pravo
Vacsniou z ust lietaju take, ze sh*t, fuc*in hell, fu*k a podobne. No a vacsinou to su iba zo srandy, plus ked som este nasraty.....
Vacsniou z ust lietaju take, ze sh*t, fuc*in hell, fu*k a podobne. No a vacsinou to su iba zo srandy, plus ked som este nasraty.....
-
PAuLi3
Darca
uz nenadavam , volakedy na strednej ano ked boli nervy alebo tak ale uz som z toho vyrastol
btw uz nemam dovod hresit(mozno teraz max v duchu), radsej pouzivam nejake jemnejsie nadavky a ani sa mi to nadavanie nelubi hlavne u tych mladych ktori to pouzivaju castejsie nez slova ktore maju danu vec vyjadrit a uz vobec sa mi to nelubi u dievcat