no dosť pochybujem. Taký soft je dosť zložitý aby zachytil všetky rysy a dokázal simulovať zostarnutie a neviem si predstaviť ako by to mohlo fungovať online
online by to fungovat mohlo ale zaklad je ze taketo softy nefunguju ako vo filme ze oskenuje ti tvar a fici to potrebuje to niekolko fotiek co ja viem aspon 7 rokov posebe v roztupoch pol orka proste mera to rozdiely ake vznikly a podla dakeho vzorca to generuje
hej hej, pravdu mas. lenze inak sa ti tvar meni medzi 10-20 ako medzi 30-40 a medzi 50-60 potom sa uz viac-menej nemenis. akurat sa zenam predlzuju prsia
Stopa napísal:tento soft mi pripomina program na zaostrovanie fotiek v americkych filmoch
??? no bracho toto funguje ten na zaostrovanie nieje ale toto normlane pouzivaju napr pri hladani deti ale je to iba pomocne lebo kazdy uraz na tvari a pod zmeni vyvoj tvare takze tento soft ti hodi iba moznu podobu
inak to s tym zaostrovanim fotek je nahodou namakane minule kukam NCIS ci co a tam lolovci sa napichly dakomu na Webku a nazoomovaly obraz na opacnej strane miestnosti a este aj precitaly co tam bolo pisane dakou 8 fontom to fakt nefim uz kto zozere
Uz teraz vyzeram hrozne, radsej nevediet jak to bude somnou o 50 rokov. Ale keby taky soft bol, tak by som asi bol moc zvedavy nato, aby som sa nepozrel.
no len tak som hladal 3d graficke softy a nasiel somd aoc zaujimave vola sa to poser7 a da sa tam pridavat a davat spet vek dokonca vam to automaticky zrobi podla fotiek vas 3d obraz
takato aplikacia behala na FB dllllho....a jedna kamoska si tam hodila fotku a ukazalo jej to ako bude vyzerat o 30 rokov...a neveril som sice ale bolo do dost doverihodne...