Ano,stalo spoluziacky alebi ine baby zo skoly je do dobre byt s nimi za dobre ja som chodil s mojou byvalou ktora bola zaroven moja spoluziacka 6 mesiacov a kazdodenní sex na skolskych wc-bol na nezaplatenie.
Josh19 napísal:Ano,stalo spoluziacky alebi ine baby zo skoly je do dobre byt s nimi za dobre ja som chodil s mojou byvalou ktora bola zaroven moja spoluziacka 6 mesiacov a kazdodenní sex na skolskych wc-bol na nezaplatenie.
Model napísal:a co iba signaly a bolo to na tebe?ci baby nezname dosli len tak za tebou?
proste kecam na chodbe s kamosmi a zrazu sa ku mne dorutila jedna baba a ze ahooj ako sa volaas a podobne, a potom jedna baba( pohlady jak svina, to bolo flirtovanie jak prasa, ale nie ze by sme kecali spolu, ale pohladmi, si natahovala napr predomnou tak zuvacku, take xichty hadzala, atd)
NEMESIS napísal:proste kecam na chodbe s kamosmi a zrazu sa ku mne dorutila jedna baba a ze ahooj ako sa volaas a podobne, a potom jedna baba( pohlady jak svina, to bolo flirtovanie jak prasa, ale nie ze by sme kecali spolu, ale pohladmi, si natahovala napr predomnou tak zuvacku, take xichty hadzala, atd)
hehe no u mna vetsinou tie pohlady zo strany kociek
bolo take ze si raz nejake prisadli ku mne cez obed...ale akosi som ich ignoroval viac-menej...take typicke vymetacky podnikov s prepito-prefajcenym hlasom...a potom este niektore hnusne drze opice pytaju cislo, ked tie buchty sedia von na muri...ako nemam nic proti zoznamovaniu sa s novymi ludmi, ale takto?????