STREET sporty

O športe...
susenejablko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

STREET sporty

Príspevok od používateľa susenejablko »

hmm... co si myslite o street sportoch a street sportovcoch?? myslite, ze je to sport ako kazdy iny, alebo je to len nejake traperenie, alebo to je dokonca lepsie ako nejaky futbal, voleybal??
venujete sa nejakemu street sportu?? akemu??

ja sa robim ze sa venujem Le Parkouru...a nazor na street sporty je taky, ze streetsporty su ako kazdy iny sport, no maju v sebe este nieco viac...

citam vase nazory... :)
ak by to nahodou bola "nezmyselna" tema z nejakeho neznameho dovodu, alebo to tu uz bolo tak to locknite...ak xcete...myslim ze to ma zmysel :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Nerobím žiadny " street sport " :) ani nechcem podla mna maju takéto športy vznikať vo vačších mestách hlavne takych betonovych džungliach a nie v obycajnych mestach. Sice sa daju robit vsade ale najlepsie sa im dari prave tam. A to plati aj pre parkour pretoze tu vo Svidniku mozes preskakovat akurat zive ploty :lol: Zatial co hlavny akteri ziju v mestach kde vymyslaju nove finty. :idea: A vacsina tych ktory robia taketo sporty su velmi nezavisli take roztahane nohavice a bavia strasnych machrov to sa mi tiez moc nelubi (ale respect pred tymi ktrory dany sport fakt vedia a dokazu tym zabavit seba aj ostatnych )
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tvrdim,ze street sporty su dobra vec.. aspon teda vacsinou.. ludia co nemaju co robit a normalne sportovat sa im nechce tak je to pre nich asi naj alternativa - urcite lepsie ako zacat chlastat,fajcit a drogovat..

osobne praktizujem LPK - aj ked teraz kvoli krizom nemozem poriadne ani king-konga spravit a to nehovorim o flipoch.. mozem zabudnut a dufat,ze to coskoro prejde..
smejo
Addict
Addict

Re: STREET sporty

Príspevok od používateľa smejo »

susenejablko napísal:ja sa robim ze sa venujem Le Parkouru...
ked som si precital nazov temy, tak som cakal, ze sa tu bude spominat LP ... odkedy vysiel film Yamakasi, tak sa kazdy dal na tento "sport" (ja to za sport nepovazujem) a uz mi niekedy pride aj kusok trapne ked vonku kazdeho druheho ako sa hraje na velkeho parkouristu ...
k teme: obcas si v lete zahrajem streetball (streetovy basketball) :)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

susenejablko napísal:maju v sebe este nieco viac...
Tak to mi prosim vysvetli co maju v sebe street sporty viac :lol: IMHO Sport jak sport, kazdeho bavi nieco ine, inemu sa venuje a je to prenho naj sport...
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

ja niekedy hravam futbal na betone alebo basket obcas cez lebo
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

smejo napísal:ked som si precital nazov temy, tak som cakal, ze sa tu bude spominat LP ... odkedy vysiel film Yamakasi, tak sa kazdy dal na tento "sport" (ja to za sport nepovazujem) a uz mi niekedy pride aj kusok trapne ked vonku kazdeho druheho ako sa hraje na velkeho parkouristu ...
k teme: obcas si v lete zahrajem streetball (streetovy basketball) :)
Hmmm asi tak ked 10 rocny chlapec preskoci lavicku a zacne chvalit kamaratomä
:idea:
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

Vzdy sa mi pacil Le Parkour, ale v pravom slova zmysle, pravi Le Parkouristi. Aj som chvilkovo rozmyslal ci by som s tym nezacal, ale nevydalo :?
smejo
Addict
Addict

smetiar007 napísal:Hmmm asi tak ked 10 rocny chlapec preskoci lavicku a zacne chvalit kamaratomä
:idea:
horsie, ked to spravi 18-rocny ...
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

smejo napísal:horsie, ked to spravi 18-rocny ...
Tak too je uz pruser :roll:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ja sa snazim praktizovat le parkour.robim to cisto pre seba a pre svoje telo.s prestavkami to robim uz druhy rok cize ovela skor ako yamakasi islo v telke dokonca sa mi zda ze skor ako bol ten film nakruteny ale to som si nie isty.nechvalim sa s tym nikomu de som vsade bol a co som preskakal (a myslim ze nam uz podarli kvalintne akcie).naschval nevyhladavam klasicke sidliska (tie sme prebehli uz skor)ale skor vynimocne spoty na ktorych nie je vela ludi.niekedy som to bral velmi vazne no teraz skor ako hobby popri inych hobby :D
myslim ze ked clovek chce zacat robit nieco pre seba a nema peniaze tak lpk je idealna aktivita.kazdemu odporucam. :)
inac mne osobne sa viac pacia bmx a sk8ty.oni totiz maju vlastnu celu kulturu a pk je iba pk.iba sport.
piton
King
King

pinacolada napísal:ja sa snazim praktizovat le parkour.robim to cisto pre seba a pre svoje telo.s prestavkami to robim uz druhy rok cize ovela skor ako yamakasi islo v telke dokonca sa mi zda ze skor ako bol ten film nakruteny ale to som si nie isty.nechvalim sa s tym nikomu de som vsade bol a co som preskakal (a myslim ze nam uz podarli kvalintne akcie).naschval nevyhladavam klasicke sidliska (tie sme prebehli uz skor)ale skor vynimocne spoty na ktorych nie je vela ludi.niekedy som to bral velmi vazne no teraz skor ako hobby popri inych hobby :D
myslim ze ked clovek chce zacat robit nieco pre seba a nema peniaze tak lpk je idealna aktivita.kazdemu odporucam. :)
inac mne osobne sa viac pacia bmx a sk8ty.oni totiz maju vlastnu celu kulturu a pk je iba pk.iba sport.
No neviem ci je prave parkour prave to naj. pre telo :? Mne sa skor zda ze ked to robis dlhsie a intenzivnejsie tak si akurat znicis klby a tak... :roll:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

jasne, hlavne streetball, cele leto stravim na kosoch :).
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

pinacolada napísal:ja sa snazim praktizovat le parkour.robim to cisto pre seba a pre svoje telo.s prestavkami to robim uz druhy rok cize ovela skor ako yamakasi islo v telke dokonca sa mi zda ze skor ako bol ten film nakruteny ale to som si nie isty.nechvalim sa s tym nikomu de som vsade bol a co som preskakal (a myslim ze nam uz podarli kvalintne akcie).naschval nevyhladavam klasicke sidliska (tie sme prebehli uz skor)ale skor vynimocne spoty na ktorych nie je vela ludi.niekedy som to bral velmi vazne no teraz skor ako hobby popri inych hobby :D
ako prebieha amatersky le parkur?? len z niecoho skaces alebo?? Ja by som to nerobil bo neves ako a clenky s kolenami su v <> ako jarny sneh :cry:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ono ani neexistuje amatersky a profesionalny LPK.. proste musis zacat skusat co dokazes, najst zopar ludi co to v tvojom okoli robia,ucit sa od nich a tak.. alebo casom sa zacnu ucit novi ludia od teba.. vsetko v LPK zavisi len od toho co tvoja mysel a telo dokazu...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

dbco napísal:ja niekedy hravam futbal na betone alebo basket obcas cez lebo
jj ja taketo haluze tiez :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

dawo napísal:ako prebieha amatersky le parkur?? len z niecoho skaces alebo?? Ja by som to nerobil bo neves ako a clenky s kolenami su v <> ako jarny sneh :cry:
prebieha to tak ze chodim do posilovne,doma cvicim a cez vikendy s chalanmi co tiez cvicia (my skalni z presova to tahame spolu uz takmer rok) spravime nejaky stretko(v lete ked bolo vela novacikov tak sme organizovali jamy no nejak to upadlo) a skaceme skaceme skaceme.niekedy si najdeme nejaky velky spot a zmykameho co to da.nieco nakrutime a ideme dalej.niekedy proste iba bezime a co pride do prekazdy preskocime.je to super pocit a na stretkach stale panuje dobra atmosfera.a s tymy klbami.neviem ci ja som paradox ale mna klby prestali boliet ked som to zacal robit intenzivnejsie.mam taku teoriu ze ked dlhodobejsie zatazujes vaziva a klby priblizne rovnakym zatazenim tak sa si spevnia a zosilnia.myslim ze to funguje lebo teraz cez zimu som necvicil a ked som vcera zacal tak ma zacalo bolet lave koleno.dnes som cvicil znova a uz neboli nic :D
piton
King
King

pinacolada napísal:prebieha to tak ze chodim do posilovne,doma cvicim a cez vikendy s chalanmi co tiez cvicia (my skalni z presova to tahame spolu uz takmer rok) spravime nejaky stretko(v lete ked bolo vela novacikov tak sme organizovali jamy no nejak to upadlo) a skaceme skaceme skaceme.niekedy si najdeme nejaky velky spot a zmykameho co to da.nieco nakrutime a ideme dalej.niekedy proste iba bezime a co pride do prekazdy preskocime.je to super pocit a na stretkach stale panuje dobra atmosfera.a s tymy klbami.neviem ci ja som paradox ale mna klby prestali boliet ked som to zacal robit intenzivnejsie.mam taku teoriu ze ked dlhodobejsie zatazujes vaziva a klby priblizne rovnakym zatazenim tak sa si spevnia a zosilnia.myslim ze to funguje lebo teraz cez zimu som necvicil a ked som vcera zacal tak ma zacalo bolet lave koleno.dnes som cvicil znova a uz neboli nic :D
Jasne ze to hned nepocitis, to az neskor pripadne az v starobe...
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

smejo napísal:ked som si precital nazov temy, tak som cakal, ze sa tu bude spominat LP ... odkedy vysiel film Yamakasi, tak sa kazdy dal na tento "sport" (ja to za sport nepovazujem) a uz mi niekedy pride aj kusok trapne ked vonku kazdeho druheho ako sa hraje na velkeho parkouristu ...
:lol: ono to je tak, ze ked si ho niekto pozrel tak sa tomu zacal venovat a o 2 tyzdne prestal (a mysli si aky je on velky parkourista...) ja to tiez nerobim nejak krasne ani dlho, ale najprv som zacal s PK a az potom som si pozrel yamakasi...a okrsek13... :) a preco to nepovazujes za sport??
dawo napísal:ako prebieha amatersky le parkur?? len z niecoho skaces alebo?? Ja by som to nerobil bo neves ako a clenky s kolenami su v <> ako jarny sneh :cry:
amatersky LPK...to by som povedal ze ani nieje...je tu aj tema cisto na LPK...proste...bud to robis dobre a snazis sa, robis to pre seba, alebo to robis z frajeriny, vsetkym sa chvalis a cojaviemco... ja byvam v takom meste, kde propagacia takeho sportu je tazka, vela ludi (hlavne rovesnikov a o trocha starsich) si z toho robia srandu...ze plot vie preskocit kazdy...
piton napísal:Jasne ze to hned nepocitis, to az neskor pripadne az v starobe...
povedal by som, ze kazdy sport nejake tie bolesti a cojaviemco zanecha...
smejo
Addict
Addict

2 susenejablko - tak ako za sport nepovazujem sach, golf, ping-pong ... je to ale len moja teoria :D ... iste, je to fyzicky narocnejsie ako to, co som vyssie spomenul, ale pre mna je to len akysi druh zabavy a nie oficialny sport ... snad to raz bude olympijska disciplina :D
Napísať odpoveď