[quote="pinco"][/quote]Pinco som si isty ze to nechali na slnku ... inac by sa tomu nic nestalo ... znamy to ma ... z 19 mravcov mu po asi 6 mesiacoch zije este 15 hmota ma stale rovnaku farbu aj na fotkach ... tzn nesmie to nechat zaparit ... inac sa zacnu vytvarat plesne a Slnecny svit ich v tom este podpori ...
No tak to vidim prvy krat, vyzera to zaujimavo, ale tie mravce su fakt dosť drahe a naviac,asi by ma viac bavilo pozerat sa an rybicky ako mravce. Ale zaujímavý napad.
R1k1nko napísal:no tuto vec mam uz od rana v hlave !! zhanal som nejake peniaze lebo na ucte mi sviety NULA
takze mam par otazkok : ked si to kupim a mravce sa mi tam namnozia a bude ich tam strasne vela ! tak co mam robit ? zas chytat ich nebudem .( strach ... )
ja z teba nemôžem ... a čo myslíš, že mravce šukajú medzi sebou?! Mravec naloží mravčicu odzadu a sa narodia malé mravčeky vśak? Aby sa mohli rozmnožiť potrebuješ kráľovnú a tú ti asi nepredajú
R1k1nko napísal:
takze mam par otazkok : ked si to kupim a mravce sa mi tam namnozia a bude ich tam strasne vela ! tak co mam robit ? zas chytat ich nebudem .( strach ... )
mravce nesulozia, takze sa ti nepremnozia, na to by si potreboval kralovnu
JurijRubanov napísal:Ak mi zaplatíte tých 2000, tak vám pôjdem tie mravce nachytať osobne a každý deň im budem nosiť čerstvý šalát.
A aby som nespamoval: čo sa stane, keď sa im minie ten gél? Dá sa vymeniť?
salat im bude na prd,lebo zeru henten modry gel..a on sa tak rychlo neminie, proste jedna kolonia ti vydrzi polroka a za ten polrok minie 10% z toho gelu
okonenipica napísal:mal si to ? a preco nemas ? ako to je s tim gelom po case ? ako dlho ti mravci vydrzia ?...
gel je aj po case konzistencie ako na zaciatku. v podstate to mam aj teraz, ale len v skrini, lebo mam to najvacsie a uz pol roka som na intraku, tak neviem co by som s tym cez tyzden robil. mravcov som setrne rozpucil, netrpeli.
dawo napísal:a totie rastlinky sa to da aj bez nich objednat???... keby som chcel mozem si tam dat aj vlastne mravce???
ak tam chces rastliny, musis si ich tam dat sam, ale neodporucam, staci raz za 2-4 tyzdne "vyvetrat". a mravce si mozes dat aj vlastne, pisal som to stranu dozadu
DejmiJohn napísal:Mimochodom, ak má ktosik nedostatok mravcov, u nás na záhrade je ich plná p**a
para? :D
--- --- ---
je to podľa mňa pecka... keby som mal navyše euráče tak si to určite kúpim...
zaujíma ma ale jedno... keď nejaký mravec skape v tej chodbičke tak ja ho ako vytiahnem? či on mi príde pekne skapať hore? alebo ho vynesú ostatné mravce nohami napred? :D
Balíček obsahuje okrem nádoby a lupy aj pomôcku na chytanie mravcov a paličku, ktorou na začiatku 2–3× pichnete do gélu – postavíte tým základy chodieb mravcov, ktorí budú pokračovať v práci na týchto miestach. Ak náhodou nejaký mravec zomrie, nemusíte ho zložito loviť v chodbách gélu – ostatné mravce ho vynesú hore pri čistení chodieb.