|
| Autor |
Správa |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1661 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
Zaslal: 02 Mar 2007, 23:26 Predmet: |
|
|
Byť stále v pohybe a ked vies ze mas pomaly metabolizmus tak sa neprezierat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Behemoth Light Star

Stav:  Založený: 20.03.2005 Príspevky: 216 Bydlisko: Banská Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 03 Mar 2007, 0:37 Predmet: |
|
|
ráno na lačno robiť kardio napr stacionárny bike 20 30 minút, alebo beh a až potom raňajkovať.
Na ráno vypiť kávu bez cukru + L-carnitín a ísť na kardio a výsledky sa dostavia |
|
| Návrat hore |
|
 |
sarnik Amateur

Stav:  Založený: 24.02.2007 Príspevky: 34
Zaslal: 03 Mar 2007, 8:50 Predmet: |
|
|
| Behemoth napísal: |
ráno na lačno robiť kardio napr stacionárny bike 20 30 minút, alebo beh a až potom raňajkovať.
Na ráno vypiť kávu bez cukru + L-carnitín a ísť na kardio a výsledky sa dostavia |
L-carnitin... ? To je co presnejsie ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
skura3 Star

Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 557
Zaslal: 03 Mar 2007, 12:22 Predmet: |
|
|
| no treba kombinovat kondicne cvicenia (beh,bicykel) s posilovanim a hlavne strava |
|
| Návrat hore |
|
 |
spesko Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.01.2006 Príspevky: 198 Bydlisko: Kezmarok Karma: 
|
Zaslal: 03 Mar 2007, 20:37 Predmet: |
|
|
| sarnik napísal: |
L-carnitin... ? To je co presnejsie ?  |
l-carnitin je najlepsi prostriedok na chudnutie dostanes ho v kazdom kulturistickom obchode...
k teme:
noo ja som pocul ze aj napr nesladene caje ked sa piju to je dobre.. ale bilinkove... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mrost Light Expert

Stav:  Založený: 22.12.2004 Príspevky: 75
Zaslal: 08 Mar 2007, 9:41 Predmet: |
|
|
L-carnitin super vec - fungovalo to asi naj zo vsetkych moznych "burnerov" aj ked to nie je klasicky burner - vrele doporucujem...
S tym pitim vela vody - no neviem, s chudnutim to nema vela spolocneho aj ked je jasne ze pri aerobnom treningu treba tekutiny doplnat viacej (ale samotne pitie vam moc nepomoze)...
Kedze sam mam nejake do "sadlo" na bruchu, rozhodol som sa vyskusat jednu "dietu". Vola sa to tusim Atkinsonova(alebo tak nejak)...podstata je obmedzit prijem sacharidov na minimum(t.j. skoro ziadne).Zaklad je vela zeleniny a maso maso (aj tukov kolko chcete)...a mozem povedat ze taky efekt som este nevidel...hlavne v oblasti brucha |
|
| Návrat hore |
|
 |
spesko Expert

|
Zaslal: 08 Mar 2007, 13:51 Predmet: |
|
|
| Mrost napísal: |
L-carnitin super vec - fungovalo to asi naj zo vsetkych moznych "burnerov" aj ked to nie je klasicky burner - vrele doporucujem...
S tym pitim vela vody - no neviem, s chudnutim to nema vela spolocneho aj ked je jasne ze pri aerobnom treningu treba tekutiny doplnat viacej (ale samotne pitie vam moc nepomoze)...
Kedze sam mam nejake do "sadlo" na bruchu, rozhodol som sa vyskusat jednu "dietu". Vola sa to tusim Atkinsonova(alebo tak nejak)...podstata je obmedzit prijem sacharidov na minimum(t.j. skoro ziadne).Zaklad je vela zeleniny a maso maso (aj tukov kolko chcete)...a mozem povedat ze taky efekt som este nevidel...hlavne v oblasti brucha |
no to je vlastne delena strava ked sa to tak da nazvat... oco daco take robil a ze vraj tez vela schudol ale ja som na nom nevidel... proste ze nemozes konbinovat s mäsom zemiaky ryzu a kktiny... alebo rozky pecivo nemozes jest ze ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mrost Light Expert

Zaslal: 08 Mar 2007, 14:45 Predmet: |
|
|
| spesko napísal: |
| no to je vlastne delena strava ked sa to tak da nazvat... oco daco take robil a ze vraj tez vela schudol ale ja som na nom nevidel... proste ze nemozes konbinovat s mäsom zemiaky ryzu a kktiny... alebo rozky pecivo nemozes jest ze ? |
nie celkom, pri delenej strave sacharidy mozes prijimat akurat ze nie spolu s bielkovinami (tusim)...pri tejto sacharidy neprijimas vobec..ale vraj celkom dobre funguje aj ta delena strava |
|
| Návrat hore |
|
 |
spesko Expert

|
Zaslal: 08 Mar 2007, 15:14 Predmet: |
|
|
| Mrost napísal: |
| nie celkom, pri delenej strave sacharidy mozes prijimat akurat ze nie spolu s bielkovinami (tusim)...pri tejto sacharidy neprijimas vobec..ale vraj celkom dobre funguje aj ta delena strava |
tak to teda urcite... fotrik fungoval na delenej strave a fakt si to chvalil.. nasiel som jeho dokument dal som ho na rapid naschval ze ked sa mi HDD nejako dodrbe tak ho mam na HDD tu je link :
| Kód: |
| http://rapidshare.com/files/20016009/Delen__strava.doc |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
sarnik Amateur

Stav:  Založený: 24.02.2007 Príspevky: 34
Zaslal: 08 Mar 2007, 18:47 Predmet: |
|
|
fuuhaa... dost dobre... aj pekne spracovane... a podla mna aj ucinny jedalnicek! Dufam ze pomoze !  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Masaker Star

Stav:  Založený: 02.02.2006 Príspevky: 556 Bydlisko: NEMAM Karma: 
|
Zaslal: 12 Mar 2007, 19:56 Predmet: |
|
|
| ja mam podobny prob.... chcem skusit L-carnitine ale nevim ze v akom skupenstve je dobry!!! kazdy tvrdi nieco ine... jedy ze sumive tablety do vody dalsi ze tabletky (klasicke tobolky)tak nevim co kupit... a ani neviem kolko co stoji! |
|
| Návrat hore |
|
 |
spesko Expert

|
Zaslal: 13 Mar 2007, 11:09 Predmet: |
|
|
| Masaker napísal: |
| ja mam podobny prob.... chcem skusit L-carnitine ale nevim ze v akom skupenstve je dobry!!! kazdy tvrdi nieco ine... jedy ze sumive tablety do vody dalsi ze tabletky (klasicke tobolky)tak nevim co kupit... a ani neviem kolko co stoji! |
najrychlejsie sa Ti dostane do krvneho obehu v tekutom mnozstve ale nie cez sumive tablety ! id do hocijakeho fitnes obchodu a pytaj L-carnitine a poopytuj sa predavaca na to on by Ti mal vsetko povedat... aaa este jedna vec ze to naco ja myslim je daco take ako sirup myslim |
|
| Návrat hore |
|
 |
master23 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.02.2007 Príspevky: 248 Bydlisko: doma ->London, Stamfor Karma: 
|
Zaslal: 13 Mar 2007, 21:01 Predmet: |
|
|
| tiez odporucam L-carnitin a potom ist na beziaci pas, bo bicykel, |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mrost Light Expert

Zaslal: 14 Mar 2007, 9:38 Predmet: |
|
|
| Masaker napísal: |
Jednoznacne tekuta forma. Mal som ju niekolkokrat a bol som maximalne spokojny. Teraz som si kupil tabletky a vobec sa mi to nepozdava. O sumivych tabletach som nepocul, aj to moze byt celkom fajn, ale cena bude asi vyssia. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Slik Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.08.2006 Príspevky: 269 Bydlisko: H-O-J-K-O Karma: 
|
Zaslal: 19 Mar 2007, 20:39 Predmet: |
|
|
| last_knight napísal: |
dobre ti poradil aj uplink, ale mne celkom pomohli skracovacky a tiez roller je dobry na brucho, spevnuje svalstvo, ale taktiez je coskoro aj vizualny vysledok. max spokojnost  |
Hej prosím ťa čo to sú za cviky ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|