Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
P3Bo
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 30.08.2006

PríspevokZaslal: 02 Mar 2007, 23:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

Byť stále v pohybe a ked vies ze mas pomaly metabolizmus tak sa neprezierat Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Behemoth
Light Star
Light Star

Založený: 20.03.2005

PríspevokZaslal: 03 Mar 2007, 0:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

ráno na lačno robiť kardio napr stacionárny bike 20 30 minút, alebo beh a až potom raňajkovať.

Na ráno vypiť kávu bez cukru + L-carnitín a ísť na kardio a výsledky sa dostavia
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
sarnik
Amateur
Amateur

Založený: 24.02.2007

PríspevokZaslal: 03 Mar 2007, 8:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

Behemoth napísal:
ráno na lačno robiť kardio napr stacionárny bike 20 30 minút, alebo beh a až potom raňajkovať.

Na ráno vypiť kávu bez cukru + L-carnitín a ísť na kardio a výsledky sa dostavia
L-carnitin... ? To je co presnejsie ? Confused
Návrat hore
skura3
Star
Star

Založený: 22.02.2005

PríspevokZaslal: 03 Mar 2007, 12:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

no treba kombinovat kondicne cvicenia (beh,bicykel) s posilovanim a hlavne strava
Návrat hore
spesko
Expert
Expert

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: 03 Mar 2007, 20:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

sarnik napísal:
L-carnitin... ? To je co presnejsie ? Confused

l-carnitin je najlepsi prostriedok na chudnutie dostanes ho v kazdom kulturistickom obchode... Wink
k teme:
noo ja som pocul ze aj napr nesladene caje ked sa piju to je dobre.. ale bilinkove...
Návrat hore
Mrost
Light Expert
Light Expert

Založený: 22.12.2004

PríspevokZaslal: 08 Mar 2007, 9:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

L-carnitin super vec - fungovalo to asi naj zo vsetkych moznych "burnerov" aj ked to nie je klasicky burner - vrele doporucujem...
S tym pitim vela vody - no neviem, s chudnutim to nema vela spolocneho aj ked je jasne ze pri aerobnom treningu treba tekutiny doplnat viacej (ale samotne pitie vam moc nepomoze)...
Kedze sam mam nejake do "sadlo" na bruchu, rozhodol som sa vyskusat jednu "dietu". Vola sa to tusim Atkinsonova(alebo tak nejak)...podstata je obmedzit prijem sacharidov na minimum(t.j. skoro ziadne).Zaklad je vela zeleniny a maso maso Smile (aj tukov kolko chcete)...a mozem povedat ze taky efekt som este nevidel...hlavne v oblasti brucha
Návrat hore
spesko
Expert
Expert

PríspevokZaslal: 08 Mar 2007, 13:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mrost napísal:
L-carnitin super vec - fungovalo to asi naj zo vsetkych moznych "burnerov" aj ked to nie je klasicky burner - vrele doporucujem...
S tym pitim vela vody - no neviem, s chudnutim to nema vela spolocneho aj ked je jasne ze pri aerobnom treningu treba tekutiny doplnat viacej (ale samotne pitie vam moc nepomoze)...
Kedze sam mam nejake do "sadlo" na bruchu, rozhodol som sa vyskusat jednu "dietu". Vola sa to tusim Atkinsonova(alebo tak nejak)...podstata je obmedzit prijem sacharidov na minimum(t.j. skoro ziadne).Zaklad je vela zeleniny a maso maso Smile (aj tukov kolko chcete)...a mozem povedat ze taky efekt som este nevidel...hlavne v oblasti brucha

no to je vlastne delena strava ked sa to tak da nazvat... oco daco take robil a ze vraj tez vela schudol ale ja som na nom nevidel... proste ze nemozes konbinovat s mäsom zemiaky ryzu a kktiny... alebo rozky pecivo nemozes jest ze ?
Návrat hore
Mrost
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 08 Mar 2007, 14:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

spesko napísal:
no to je vlastne delena strava ked sa to tak da nazvat... oco daco take robil a ze vraj tez vela schudol ale ja som na nom nevidel... proste ze nemozes konbinovat s mäsom zemiaky ryzu a kktiny... alebo rozky pecivo nemozes jest ze ?

nie celkom, pri delenej strave sacharidy mozes prijimat akurat ze nie spolu s bielkovinami (tusim)...pri tejto sacharidy neprijimas vobec..ale vraj celkom dobre funguje aj ta delena strava
Návrat hore
spesko
Expert
Expert

PríspevokZaslal: 08 Mar 2007, 15:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mrost napísal:
nie celkom, pri delenej strave sacharidy mozes prijimat akurat ze nie spolu s bielkovinami (tusim)...pri tejto sacharidy neprijimas vobec..ale vraj celkom dobre funguje aj ta delena strava

tak to teda urcite... fotrik fungoval na delenej strave a fakt si to chvalil.. nasiel som jeho dokument dal som ho na rapid naschval ze ked sa mi HDD nejako dodrbe tak ho mam na HDD tu je link :
Kód:
http://rapidshare.com/files/20016009/Delen__strava.doc
Návrat hore
sarnik
Amateur
Amateur

Založený: 24.02.2007

PríspevokZaslal: 08 Mar 2007, 18:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

fuuhaa... dost dobre... aj pekne spracovane... a podla mna aj ucinny jedalnicek! Dufam ze pomoze ! Wink
Návrat hore
Masaker
Star
Star

Založený: 02.02.2006

PríspevokZaslal: 12 Mar 2007, 19:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja mam podobny prob.... chcem skusit L-carnitine ale nevim ze v akom skupenstve je dobry!!! kazdy tvrdi nieco ine... jedy ze sumive tablety do vody dalsi ze tabletky (klasicke tobolky)tak nevim co kupit... a ani neviem kolko co stoji!
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
spesko
Expert
Expert

PríspevokZaslal: 13 Mar 2007, 11:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

Masaker napísal:
ja mam podobny prob.... chcem skusit L-carnitine ale nevim ze v akom skupenstve je dobry!!! kazdy tvrdi nieco ine... jedy ze sumive tablety do vody dalsi ze tabletky (klasicke tobolky)tak nevim co kupit... a ani neviem kolko co stoji!

najrychlejsie sa Ti dostane do krvneho obehu v tekutom mnozstve ale nie cez sumive tablety ! id do hocijakeho fitnes obchodu a pytaj L-carnitine a poopytuj sa predavaca na to on by Ti mal vsetko povedat... aaa este jedna vec ze to naco ja myslim je daco take ako sirup myslim
Návrat hore
master23
Light Star
Light Star

Založený: 06.02.2007

PríspevokZaslal: 13 Mar 2007, 21:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

tiez odporucam L-carnitin a potom ist na beziaci pas, bo bicykel,
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Mrost
Light Expert
Light Expert

PríspevokZaslal: 14 Mar 2007, 9:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

Masaker napísal:

Jednoznacne tekuta forma. Mal som ju niekolkokrat a bol som maximalne spokojny. Teraz som si kupil tabletky a vobec sa mi to nepozdava. O sumivych tabletach som nepocul, aj to moze byt celkom fajn, ale cena bude asi vyssia.
Návrat hore
Slik
Light Star
Light Star

Založený: 26.08.2006

PríspevokZaslal: 19 Mar 2007, 20:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

last_knight napísal:
dobre ti poradil aj uplink, ale mne celkom pomohli skracovacky a tiez roller je dobry na brucho, spevnuje svalstvo, ale taktiez je coskoro aj vizualny vysledok. max spokojnost Smile

Hej prosím ťa čo to sú za cviky ?
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia
Strana 3 z 5

Prejdi na: