|
|
|
| Autor |
Správa |
kukiak Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2005 Príspevky: 2363 Bydlisko: 965 01 Karma: 
|
Zaslal: 05 Mar 2007, 20:16 Predmet: |
|
|
| dair napísal: |
a nie nahodou pod kosmi
a co taky street paintball na tmavsiu mensinu z balkona?
to ja nie, ale stara mat povidali  |
U nas sa tomu hovori "ideme NA kose"..neries, to je jedno
K tomu painballu...pripadne ina forma - vajcia z 8 poschodia vedia cigana tiez fajne nalakat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
aruN Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1004
Zaslal: 05 Mar 2007, 21:04 Predmet: |
|
|
z takych street sportov si zahram basketbal a aj to len zriedka,hokejbal na ktory aj chodim v pohode sa pri tom da odreagovat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Wendor Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.01.2006 Príspevky: 15
Zaslal: 05 Mar 2007, 21:41 Predmet: |
|
|
| street sporty su fajn vec podla mna a kebyze mam cas aj chut tak jednoznacne nejaky robim...co sa tyka nejakych sympatii k nim tak asi le parkour a streetball |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2451 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 05 Mar 2007, 21:54 Predmet: |
|
|
| Stenky napísal: |
parkour je obycajna poza (myslim ked sa dakto nataca ako robi kotrmelce v parku)
skakanie po sidlisku je asi taky sport ako "extremne street vozenie v elektricke"
cakam kedy bude znova trendy rypanie sa v pieskovisku  |
nechcem hrat drsneho ale ked ja som to zacinal tak sme v meste boli styria a to sme boli nasa crew.potom sa zacali objavovat zriedka nejake nove crew nasa sa rozpadla,rozbeli sme telocvicnu spravili sme par akcii atd. to trvalo asi cca rok a teraz v lete nastal ako keby boom.na fore parkour.sk milion novych clenov,v meste tisic novych crew (same deti co preskocia plot a zakladaju crew a ked ich volame na jam tak ani neodpovedia) na jamy zacali chodit deti.je to smutne ale klesla hlboko uroven.
to mate ako s rapom.nastal boom a uroven klesla a z povodne dobrej veci sa stala poza malych zasranov.
inac mne sa paci zo street sportov este HACKY SACK,flower stick,kazda forma biku a sk8.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
susenejablko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.10.2006 Príspevky: 236 Bydlisko: Zem, Europa, Slovensko, P Karma: 
|
Zaslal: 07 Mar 2007, 21:59 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
| mne sa paci zo street sportov este HACKY SACK,flower stick,kazda forma biku a sk8.. |
flowerstick??? ja stickujem, a myslim, ze to je zonglovanie...skor zonglovanie ako sport...(este k tomu street...)...ak myslime to iste... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|