nechcu u sirit warez nic jen se chcu zeptat .
ze se kvalita DVDRipu nemuze rovnat normal DVD kvalite ??
Protoze jestli se rovnat muze tak mi nejde do hlavy ze se ty 3-4 GB bez zmeny kvality zmensi na jedno CD . To potom nemusi vyvyjet ani HD DVD atp. to staci vsem CD max DVD .
PLS nemazte to mam spor s kamosem a tak si to chcu overit tady jak to teda je .
otazka ohledne DVDRipu
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
no ja si myslim, ze b-ray a hd dvd a aj to co pride po nich je vyhodne iba po stranke kapacity. po stranke kvality obrazu a zvuku v pripade filmov to uz dopredu nepojde. pozrime sa na pripad reklamy na lcd alebo plasmu (nepamätám
) co zobrazi 29 mild colors. to znamena, ich zachytila aj kamera. to co zaznamenala kamera je aj teraz na dvd. marketingovy tah je iba v rozliseni. nieco podobne ako pri PC 800x600 na 17 palcovom monitore. pri HD Ready, 1080i/720p je podla mna max uhl. 106 cm (1024 x 768 rozlíšenie XGA). na vacsich obrazovkach to uz vyzera ako spominany priklad pri pc. prejdem k zvuku. podla mna toto bude ta cast ktora bude zaberat kapacitne viac ako doteraz. zacnu sa vo vacsej miere vyuzivat nekomprimovane formaty. ale kolki z nas rozpoznaju rozdiel medzi lpcm(datovy tok 1400 kb/s) a dolby digital povedzme s dat. tokom 448 kb/s? ja nie. a vy? dalsi dovod preco si ludia budu mysliet, ze je vyssia kvalita je, ze do filmov na spominanych nosicoch budu implementovat rozne ochrany, ktore budu iba zaberat miesto na nosici. miesto aby tam nalisovali 2 filmy za cenu jedneho. proste si myslim, ze ludske zmysli do nekonecna nebude mozne *j*b*v*t. nakoniec to aj tak dopadne, ako napisal šu-do. vyhadzem ten bordel (nadbytocny balast) fuknem to na jedno dvd za 10 SKK a bude to pastva pre oci
. a bola by aj pre usi, keby som nebyval v panelaku