Kupa Foxconn 8800GTX 768MB

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

Kupa Foxconn 8800GTX 768MB

Príspevok od používateľa Maxpayne »

Mam moznost kupit tuto grafiku za velmi dobru cenu len bude bez zaruky mate skusenosti niekto s touto znackou Foxconn?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nikdy som nepocul :shock:
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

hmm no znie to asi tak, ako keby skoda zacala vyrabat mobily... foxconn moc dlho na trhu grafik nieje, ale ak to mas moznost kupit zo zlavou tak by som to riziko podstupil - predsalen ta karta ci uz GTS alebo GTX parti medzi najvykonnejsie na trhu. Velka nevyhoda je ze nemas zaruku
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

a si si isty ze je to GTX?? lebo som nasiel nieco od foxconn ale maju len GTS

Kód: Vybrať všetko

http://www.foxconnchannel.com/EN-GB/Product/VGACard_list.aspx?Type_ID=en-tt0000001&Series_ID=en-tt0000006&Sign=GeForce%208800%20Series
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

ferderikoo.. žeby?
http://www.foxconnchannel.com/EN-GB/Pro ... -tt0000006
http://www.foxconnchannel.com/EN-GB/Pro ... -tt0000017 :roll:

Vampir.. 8800GTX patrí medzi najvýkonnejšie karty súčasnosti (ktovie, ako to bude po nástupe R600), ich cena sa pohybuje okolo 19000-21000 sk s dph ..a keď Ti dotyčný dá dolu minimálne 5000,-, tak ber.. ;) Foxconn.. je zatiaľ relatívne nový, ale snáď z toho nebude druhý Manli.. ;)
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

no tazaruka ma hlavne serie ale inak viem ze je to cool grafika ale na druhej strane ani moj radeon x1950pro nieje zly :) na druhej strane velmi dobra cena gtx
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

sory sekol som sa :D
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

No ved napis cenu... A myslim ze ked mas x1950 pro tak neje dovod ist do takeho risku, ten vykonnostny rozdiel teraz v podstate ani nepocitis...
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

co hovoris na tu tvoju X1950?nemal si s nou problem?chces ju predat?
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

mam Club-3D Radeon X1950Pro VIVO Dual-DVI 256MB
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?pu=134159

problemy ziadne vsetko bezi krasne,nataktovanu ju nemam iba procak :) v 3dmarku 06 v 1024x768 dava 6220 bodov,hm mas o nu zaujem? mozno by som ti ju predal ale radsej ss pisme
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

hmmm... myslim ze ak sa jedna o zakladny model (tj nie o upraveny ako ma napr BFG a pod), tak je v principe jedno ci zoberies Foxconn alebo ASUS ci MSI alebo kludne aj Club3D co mam aj ja. PCB je to iste, referencny chladic tiez.. Foxconn je znamy skorej vyrobou zakladnych dosiek. Jedine v com maju firmy ako ASUS ci MSI na viac, je prikladany softver s moznostami automatickeho taktovania, pripadne bundlovanu hru. U e-vga sa mi zase paci dozivotna zaruka po zaregistrovani.

Takze v tomto pripade by som neriesil ani tak znacku, ale prave zmienovanu zaruku - tak isto ako ti moze odist Foxconn, ti moze odist aj ASUS a pod. Otazne je, ci mi stoji za to, dat za grafiku 15.000 miesto 20.000, a trpiet ze co ak nahodou. Napr svoju staru 7800GT som musel reklamovat po roku, kedze sposobovala vytuhnutie PC, pripadne aj restart. ;)

Ak ti je vsak jedno ta zaruka, moze ti byt jedno aj znacka.. Skorej venuj pozornost tomu, ci ju do svojej skrine narvez bez problemov :D .. mne chybali 3mm :D .. tak musim mat drziak s HDD odmontovany a polozeny v skrini len tak volne :)
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

chlapi mozem ju mat za 8000sk dobra cena nie :D inak aku mas dosku ked si ju tam ledva narval? a Case mas aky?
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Foxconn je obrovska firma, ktora vyraba vela veci. Ich dosky su vysokokvalitne, do svojich skriniek montuju zdroje Fortron, co je tiez kvalita... Je to firma, ktora si len tak lahko nepospini svoje meno, s ich doskami (okrem ineho VELMI lacne vzhladom na to, co ponukaju) mam par skusenosti (nF4 SLi, nF4-4x, i925XE). Neni problem ani pri taktovani, za tu cenu fakt supa. Jedina chyba je, ze tu firmu vela ludi nepozna, ma take "slabsie" meno by som povedal. Staci si pozriet na nete recenzie par dosiek a je to... Maju naviac aj slusnu podporu, dobre prislusenstvo, jednoduche balenie, cize ziadne zbytocne prachy. Ich dosky sa pouzivaju v takych lepsich hotovych zostav... A vravim, nizka cena, super kvalita, ziadne zbytocnosti. Parada :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Vampir napísal:chlapi mozem ju mat za 8000sk dobra cena nie :D inak aku mas dosku ked si ju tam ledva narval? a Case mas aky?
Na doske nezalezi, zalezi len na skrini :) .. skrinu mam Thermaltake Swing VB6000BWS
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

BER
Ja mam dosku Foxconn a myslim ze lepsiu som si ani nemohol vybat! Je uplne super a uz ked som videl nazov tejto temy zarezonovalo vo mne to, ze firma sa uz pustila aj do grafickych! Myslim ze za tu cenu sa ti ta grafika odvdacy a myslim ze aj keby po roku-dvoch odisla (aj ked tomu newerim) tie peniaze by si nelutoval
Napísať odpoveď