Bielkoviny
Bielkoviny
Ahojte chlapci mam 14 a pytam sa vas ty co sa vyznate mozem uz pit bielkoviny viete ake myslim co predavaju s tymi prichutami vanilka,cokolada atd. zatial iba boxujem,beham...neuskodi my to?? pozeral som si zlozenie a neni tam nic take co by my mohlo uskodit 
Re: Bielkoviny
na tvojom mieste by som radsej zainvestoval radsej do poriadnej knihy gramatiky ako do nejakych bielkovinovych napojov ...podla mna pokial mas vyvazenu stravu tak ti to netreba ... ked tak az neskor ...Nino napísal:Ahojte chlapci mam 14 a pytam sa vas ty co sa vyznate mozem uz pit bielkoviny viete ake myslim co predavaju s tymi prichutami vanilka,cokolada atd. zatial iba boxujem,beham...neuskodi my to?? pozeral som si zlozenie a neni tam nic take co by my mohlo uskodit
Re: Bielkoviny
smejo napísal:na tvojom mieste by som radsej zainvestoval radsej do poriadnej knihy gramatiky ako do nejakych bielkovinovych napojov ...podla mna pokial mas vyvazenu stravu tak ti to netreba ... ked tak az neskor ...
neviem čo šeci chcete byť jak Kulturisti...podľa mňa by si si to nemal dávať, veď si ešte mlady, vo vyvine..kto vie
-
last_knight
Light Professional