Bielkoviny

O športe...
Fordos851
Star
Star

Bielkoviny

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Ahojte chlapci mam 14 a pytam sa vas ty co sa vyznate mozem uz pit bielkoviny viete ake myslim co predavaju s tymi prichutami vanilka,cokolada atd. zatial iba boxujem,beham...neuskodi my to?? pozeral som si zlozenie a neni tam nic take co by my mohlo uskodit :oops:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Nemyslim ze by ti to mohlo uskodit asi by to potom len tak nepredavali :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

bielkoviny uskodit nemozu... ved ked ich mas v mlieku,syroch a podobne.. skodia ti? a v mase? jasne ze mozes... akurat podporuju rast svaloej hmoty co je len dobre...
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Maki suhlasim s tebou ale namal by si zabudat aj na to ze priberie nielen svalovu hmotu ale aj tuk. Dost tuku.
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

bielkoviny - cista priroda to uskodit nemoze v kazdom pripade ale ak ich budes pit a cvicit vela tak moc nenarasties
smejo
Addict
Addict

Re: Bielkoviny

Príspevok od používateľa smejo »

Nino napísal:Ahojte chlapci mam 14 a pytam sa vas ty co sa vyznate mozem uz pit bielkoviny viete ake myslim co predavaju s tymi prichutami vanilka,cokolada atd. zatial iba boxujem,beham...neuskodi my to?? pozeral som si zlozenie a neni tam nic take co by my mohlo uskodit :oops:
na tvojom mieste by som radsej zainvestoval radsej do poriadnej knihy gramatiky ako do nejakych bielkovinovych napojov ...podla mna pokial mas vyvazenu stravu tak ti to netreba ... ked tak az neskor ... :roll:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

pHysIQ napísal:Maki suhlasim s tebou ale namal by si zabudat aj na to ze priberie nielen svalovu hmotu ale aj tuk. Dost tuku.

sak jasne - prave preto treba k tomu cvicit... aby narastali svaly a palili sa tuky...
pershing
Guru
Guru

Re: Bielkoviny

Príspevok od používateľa pershing »

smejo napísal:na tvojom mieste by som radsej zainvestoval radsej do poriadnej knihy gramatiky ako do nejakych bielkovinovych napojov ...podla mna pokial mas vyvazenu stravu tak ti to netreba ... ked tak az neskor ... :roll:
:D :D

neviem čo šeci chcete byť jak Kulturisti...podľa mňa by si si to nemal dávať, veď si ešte mlady, vo vyvine..kto vie :P
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

uskodit neuskodia ale nezabudaj ze vsetkeho vela skodi, takze s mierou
Napísať odpoveď