Biostar vs Gigabyte

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
pyro
Light Expert
Light Expert

Biostar vs Gigabyte

Príspevok od používateľa pyro »

Idem kupovat dosku, neviem sa rozhodnut ktoru kupit z tychto dvoch Biostar TForce 965P alebo Gigabyte 965P DS3...prosim vyjadrite sa ktoru by ste zobrali a preco?
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ak chces taktovat tak DS3, ak nie bohate postaci lacna Biostarka.
pyro
Light Expert
Light Expert

co sa tyka taktovania tak su na tom rovnako, mozno este lepsie je na tom ta biostarka...a cenovy rozdiel je nejakych 400 sk v prospech biostar...a po kvalitativnej stranke je ako na tom biostar?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

pyro napísal:co sa tyka taktovania tak su na tom rovnako, mozno este lepsie je na tom ta biostarka...a cenovy rozdiel je nejakych 400 sk v prospech biostar...a po kvalitativnej stranke je ako na tom biostar?
ked o tom tolko vies, preco si pytas rady? :/ btw. imho je lepsia GB, ale asi znegujes aj moj prispevok, takze je celkom zbytocne ze som ho napisal. Ono ked si niekto pyta rady a Ty si o niecom presvedceny tak je lepsie ostat mlcat, aby Ti odpisali aj druhi a nie hned napisat: "Nie je to takto, chcem dalsie rady". Aspon mna osobne to dost odradza, ale to len ako rada do buducna. Totizto uplna negacia prispevku druheho z pozicie pytajuceho sa je dost dehonestujuce a dost demotivujuce pre ostatnych, nech uz je vyrok, alebo rada danej osoby akakolvek.
pyro
Light Expert
Light Expert

mozno to tak vyznelo, ale nemyslel som to tak ze hned znegujem vyjadrenie toho kto sa mi snazi poradit, ja si rady vazim...ja som chcel len doplnit informacie...ale v podstate mas pravdu, mohol som byt ticho a pockat aj na ine rady
Jeremi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jeremi »

t0m4s3 napísal:Ak chces taktovat tak DS3, ak nie bohate postaci lacna Biostarka.
No kamarat ma tu Biostarku a fakt je to super doska najma na pretaktovanie povedal by som ze je aj o nieco lepsia ako ta DS3 :D bezi na nej stabilne s core2duo 6300 na 450fsb
Bongo-man
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Bongo-man »

ja tiez kupujem dosku a rozhodol som sa pre GB sice upne ina platforma 754 ale cena priazniva a dufam ze aj kvalita na na OC.nech ale radia skusenejsi, aj mna zaujima znacka GB,skilleri vyjadite sa !
pyro
Light Expert
Light Expert

Bongo-man napísal:ja tiez kupujem dosku a rozhodol som sa pre GB sice upne ina platforma 754 ale cena priazniva a dufam ze aj kvalita na na OC.nech ale radia skusenejsi, aj mna zaujima znacka GB,skilleri vyjadite sa !
ak ides nahodou kupovat K8NE tak si daj pozor aby si nekupil rev.2
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

no ja som Gigabyte pozitiv :) mne je ta firma velmi srdcu mila, nakolko s nimi robime aj u nas, pouzivame ich do silnejsich zostav a je spolahliva. Tiez som sa pre Gigabyte rozhodol do svojej zostavy a nemozem sa stazovat (az na otrasne pomale servery gigabyte, ked si potrebujem stiahnut najnovsie ovladace)

Je pravda ze nie som maniak overclocker ktory skusa co to da :) .. Ale napriek tomu by som zobral znacku ktoru mam uz overenu ;) Volim Gigabyte.
Bongo-man
Expert
Expert

pyro napísal:ak ides nahodou kupovat K8NE tak si daj pozor aby si nekupil rev.2
PRECO??? co je s reviziou 2?? :?:
pyro
Light Expert
Light Expert

Bongo-man napísal:PRECO??? co je s reviziou 2?? :?:
tak si pisal ze to chces aj na OC a s rev.2 sa cez 210 FSB nedostanes...ta dvojka ma menej kondenzatorov oproti jednotke a RH
Bongo-man
Expert
Expert

pyro napísal:tak si pisal ze to chces aj na OC a s rev.2 sa cez 210 FSB nedostanes...ta dvojka ma menej kondenzatorov oproti jednotke a RH
uz je to jedno objednavku som zrusil a objednal som v podstate to iste len od fox. cize chipset rovnaky aj sloty vsetko.
Napísať odpoveď