Mám mať pocit menejcennosti??
-
DarkMan_PV
Light Expert
Mám mať pocit menejcennosti??
Poznam jednu fakt super, babu mame sa total ze radi!no vlastne sa l....
ale problem je ten ze ona ma uz davno za sebou prvy bozk,uz si na to ani nepameta,francuzaka tez.Lenze ja som svoj prvy bozk dostal len prednedavnom, od nej.A jasne ze som jej vytaral!!
preto sa bojim ci ma teraz nahodou nebere ze neskuseneho blbecka!
co si o tom myslite??
diki
este mam problem ze jej vkuse pisem,nekedy aj 5 krat denne.bojim sa ze ju to otravuje!!aj ked odpise
a stale jej pisem ako mi chyba atd, strasne sladke veci, tak mam taky pocit ze ma ma za sentimentaka,ze jej to leze na nervy
dakujem vas vsetkym za rady
ale problem je ten ze ona ma uz davno za sebou prvy bozk,uz si na to ani nepameta,francuzaka tez.Lenze ja som svoj prvy bozk dostal len prednedavnom, od nej.A jasne ze som jej vytaral!!
preto sa bojim ci ma teraz nahodou nebere ze neskuseneho blbecka!
co si o tom myslite??
diki
este mam problem ze jej vkuse pisem,nekedy aj 5 krat denne.bojim sa ze ju to otravuje!!aj ked odpise
a stale jej pisem ako mi chyba atd, strasne sladke veci, tak mam taky pocit ze ma ma za sentimentaka,ze jej to leze na nervy
dakujem vas vsetkym za rady
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
No a co kazdy raz zacinal
a myslim ze ked ju lubis tak jej to daj na javo predsa furt lepsie jej to povedat ako byt ticho a bude si mysliet ze ju nelubis
Nemas sa coho bat....5x denne neni vela .... 
///vy geniovia co tu pisete ze neni dobre ked hovorite ze niekoho lubite....kolko krat vam niekto pisal ze vas lubi a ako ste sa pri tom slove "milujem Ťa" citili myslite si ze vam to skazilo naladu ??
///vy geniovia co tu pisete ze neni dobre ked hovorite ze niekoho lubite....kolko krat vam niekto pisal ze vas lubi a ako ste sa pri tom slove "milujem Ťa" citili myslite si ze vam to skazilo naladu ??
-
DarkMan_PV
Light Expert
nj vravi ze jej to nevadi, ze ju to potesi.Ale mal som pocit ze ju otravujem ked som jej pisal vzdy prvy!!Teraz uz semtam aj ona!!
Ale nas najvacsi problem je ze byvame od seba desne daleko.Vidime sa tak 5-6 krat do roka.Ale az teraz to zacalo byt ako normalny vztah,boli aj pusky aj za rucicky
ale prisel den ked sla domow a zas len smutime,sms,ICQ!
newem co mam robit.ci ju nechat tak alebo to vkuse takto robit ze ked pride trosku sa potesit a potom zas smutit.uz neraz som ju skusil nechat ale ked sem zas prisla nebolo treba vela a zas sme boli do seba paf.vtedy este nebolo nic,ani pusy nic!!!
Zadnu taku babu nepoznam,tu kde byvam neni zadna taka ako ona!!
fakt newem ze co
Ale nas najvacsi problem je ze byvame od seba desne daleko.Vidime sa tak 5-6 krat do roka.Ale az teraz to zacalo byt ako normalny vztah,boli aj pusky aj za rucicky
newem co mam robit.ci ju nechat tak alebo to vkuse takto robit ze ked pride trosku sa potesit a potom zas smutit.uz neraz som ju skusil nechat ale ked sem zas prisla nebolo treba vela a zas sme boli do seba paf.vtedy este nebolo nic,ani pusy nic!!!
Zadnu taku babu nepoznam,tu kde byvam neni zadna taka ako ona!!
fakt newem ze co
-
DarkMan_PV
Light Expert
-
DarkMan_PV
Light Expert
-
DarkMan_PV
Light Expert
-
neo250
Star
100% súhlasím s Fortronom, ked ťa má velmi rada tak není nikde problem a určite jej to nevadi, keby ťa háhodou nemala rada tak by ti to povedala do oči a neviedla by ťa za nos, aj ked niektoré to robia ale to už musíš sám vycítiťFortron napísal:To,či si skuseny a či nie by jej nemalo vôbec vadiť ,ak sa mate tak radi,ako si písal.Nikto učený z neba nespadol
A neboj sa ničoho
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
maryinka
Light Expert
ahoj..sme rozne..baby..ale mna by urcite potesilo,keby sa zalubim do neskuseneho,neopotrebovaneho a takeho zlateho romantika ako si ty 
neviem ako to berie ona,ale ja by som s tvojim opisom bola stastna a spokojna..
vies kolko dievcat tuzi po chlapcoch,ktori este s nikym nic nemali?je to take zlate,nevinne..
ja som t tiez zazila..mala som niekolko detskych lasok pred touto "zivotnou" a on sa pred nasim vztahom ani s nikym nepobozkal!!!
bolo to zvôastne,az som tomu neverila,ale bolo to krasne..a dodnes na to spominame..
a sme si tiez pisali aj 5/10x denne,boli sme do seba zamilovani a stale sme si chybali..
raz mi cely den nenapisal a ani neprezvonil,vobec so nevedela co sa deje a bola som z toho straasne smutna
tak som sa rozhodla,ze na neho zabudnem..
nakoniec sa mi priznal,ze to spravil preto,lebo mal pocit,ze ma svojimi smskami a telefonatmi neustale otravuje..
takze sa tak necit,ak ta lubi,tesi sa z toho,ze na nu myslis a chyba ti!!!
neviem ako to berie ona,ale ja by som s tvojim opisom bola stastna a spokojna..
vies kolko dievcat tuzi po chlapcoch,ktori este s nikym nic nemali?je to take zlate,nevinne..
ja som t tiez zazila..mala som niekolko detskych lasok pred touto "zivotnou" a on sa pred nasim vztahom ani s nikym nepobozkal!!!
bolo to zvôastne,az som tomu neverila,ale bolo to krasne..a dodnes na to spominame..
a sme si tiez pisali aj 5/10x denne,boli sme do seba zamilovani a stale sme si chybali..
raz mi cely den nenapisal a ani neprezvonil,vobec so nevedela co sa deje a bola som z toho straasne smutna
nakoniec sa mi priznal,ze to spravil preto,lebo mal pocit,ze ma svojimi smskami a telefonatmi neustale otravuje..
takze sa tak necit,ak ta lubi,tesi sa z toho,ze na nu myslis a chyba ti!!!
-
DarkMan_PV
Light Expert
-
Knjaz Varggoth
Medium Expert
-
jin
VIP
Skús jej menej písať, lebo aj vzhľadom na vek - je v takom, keď sa jej to ešte môže páčiť - ju to o chvíľu už môže začať otravovať, ak nie priamo obťažovať. A s tým prvým bozkom by som si u teba nerobil starosť - máš 14 a prvý bozk za sebou. Ja som čakal do 16-tich a nemám kvôli tomu pocit menejcennosti. Ty tiež nemáš mať prečo. Ako to berie holka nedokážem posúdiť. Hlavne to "neupípaj"