urobili by ste to ?
urobili by ste to ?
budem taky dost strucny.. priblizne pred piatimi rokmi som sa rozisiel s mojou priatelkou s ktorou som bol 4 roky.boli sme medzitym priatelia a teraz po case sa zase zaciname nejak casto stretavat a spolu ovela viac komunikujeme ako predtym. moja otazka znie ci by ste po 5 rokoch co ste sa so svojou polovickou rozisli.. ci by ste sa s nou vedeli dat znovu do kopy ?

-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
No, nemyslím, že je tu otázkou to, či by si sa s ňou vedel dať znovu dokopy, ale to, či to teraz tak cítiš a chceš. Pozri, boli ste spolu nejaký čas, 4 roky sú dosť dlhá doba, takže sa zrejme vzájomne celkom dobre poznáte. Keďže ste sa rozišli, tak tam bolo zrejme niečo, čo nevyhovovalo obom stranám. Otázkou je, či to tam po 5 rokoch od vášho rozchodu ešte stále je a či by vám to prípadne znovu neskazilo vzťah... Takže ja by som to videla asi tak, že keď máte k sebe vzájomné sympatie, tak to určite stojí za pokus.
-
midnight_man
Guru
all
Poloz si jednoduchu otazku: Lubim ju?
ANO- Urcite to skus
NIE- Nesiel by som do toho...
ANO- Urcite to skus
-
P3Bo
Guru wannabe
Suhlasím ale musim povedať ešte to že sa odvtedy mohlo veľa vecí zmeniť vo vasich nazoroch a postoji ku takemu vztahu takze myslim ze ten vztah ak bude znova nebude taky isty ako predtym. Osobne by pomohlo keby si nam povedal preco ste sa rozislizuzkazuzka napísal:No, nemyslím, že je tu otázkou to, či by si sa s ňou vedel dať znovu dokopy, ale to, či to teraz tak cítiš a chceš. Pozri, boli ste spolu nejaký čas, 4 roky sú dosť dlhá doba, takže sa zrejme vzájomne celkom dobre poznáte. Keďže ste sa rozišli, tak tam bolo zrejme niečo, čo nevyhovovalo obom stranám. Otázkou je, či to tam po 5 rokoch od vášho rozchodu ešte stále je a či by vám to prípadne znovu neskazilo vzťah... Takže ja by som to videla asi tak, že keď máte k sebe vzájomné sympatie, tak to určite stojí za pokus.
osobne to bola moja chybaP3Bo napísal:Suhlasím ale musim povedať ešte to že sa odvtedy mohlo veľa vecí zmeniť vo vasich nazoroch a postoji ku takemu vztahu takze myslim ze ten vztah ak bude znova nebude taky isty ako predtym. Osobne by pomohlo keby si nam povedal preco ste sa rozisli
Re: all
nie je vsetko zas tak jednoduche vezmi si ze po piatich rokoch a stvorrocnom vztahu to nie je len o laske ale sa tam miesa ovela viac pocitov a davka neistotymidnight_man napísal:Poloz si jednoduchu otazku: Lubim ju?
ANO- Urcite to skus
-
zuzkazuzka
VIP
No tak to potom zaleží na tebe, aby si si vstúpil do svedomia a uvedomil si, či ti to dievča stojí za to, aby si jej znovu nejako hlúpo ublížil. Pokiaľ už teraz vieš, že po čase urobíš nejakú hlúposť, tak je celý problém škoda reči.... Ale pokiaľ cítiš, že ju máš znovu rád a že ona má rada teba, tak môžte zabudnúť na to, čo bolo a začať s čistým štítom. 5 rokov je dosť dlhá doba a obaja ste sa mohli zmeniť... Ide len o to, aby si ju o tom presvedčil.
-
zuzkazuzka
VIP
tak tie roky som sa sekol soraczuzkazuzka napísal:takže ak ma moja matematika neklame, tak ste spolu chodili keď ste mali 12 a 11 rokov?????? Chlapče, trochu sa zamysli a uvedom si, že to po 1. nemohol byť plnohodnotný vzťah, aký by si mohol mať teraz a po 2. ste boli deti!
-
zuzkazuzka
VIP
-
erytrocyt
VIP
21 ročný človek by už mal vedieť napočítať do 10. Takže môžeš normálne napísať ako dlho ste spolu boli ?thief596 napísal:tak tie roky som sa sekol soracvem sme spolu chodili ked som ja ma pred 13 tak nejak..a boli sme spolu 3 roky alebo tak nejak.. skratka sme spolu boli dost dlho
Mimochodom, vyzerá to tak, že sa poznáte dlho. Nevidím žiadny dôvod ktorý by vám bránil neskúsiť to, pokiaľ nie je niečo vážne čo si nám nenapísal.
som zvedavy co z toho bude. ale slubujem ze sa posnazimzuzkazuzka napísal:keď cheš poradiť, tak sa vždy celkom hodí mať presné info. No, ale rok hore dolu, každopádne si myslím, že keby ste sa dali teraz dokopy, tak je to o niečom úplne inom, ako to bolo vtedy. Takže naozaj záleží len na tom, či to chcete obaja skúsiť. Potom vám v tom nič nebráni.
-
zuzkazuzka
VIP
Re: urobili by ste to ?
No mne sa teraz stalo čosi podobne s priatelkou som chodil 3 mes. potom sme sa rozisli (ona dala kopacky mne a este aj bez udania dovodu ) ale ostali sme kamarati.Pol roka som ju nevidel. no a v poslednom case sa neako casto stretavame respektive ona ma pavidelne vola do krcmi aj s jej kamaratkami. No viem nechodili sme spolu tak dlho ako vy ale principialne je to to iste.thief596 napísal:budem taky dost strucny.. priblizne pred piatimi rokmi som sa rozisiel s mojou priatelkou s ktorou som bol 4 roky.boli sme medzitym priatelia a teraz po case sa zase zaciname nejak casto stretavat a spolu ovela viac komunikujeme ako predtym. moja otazka znie ci by ste po 5 rokoch co ste sa so svojou polovickou rozisli.. ci by ste sa s nou vedeli dat znovu do kopy ?![]()