s tym ze mam zajtra narodky .. takze vsetko naj sam sebe .. jupii
vazne ?? .. no .. co ja viem ze ako vazne .. no nic sme spolu nemali este ..
to ti vesia na nos vzdy ked rozmysla? nic ine tam nenapisala? alebo ta odpisala? zakoncila to neurcito? zahrala do outu? musis popisat nieze rozmyslala...sk8boyrock napísal:... ale napisala mi, ze tak rozmyslala, tak hned som vedel o co ide a tak to aj je...
no asi prist na to naco musim prist ja , zistit cim si ju ziskassk8boyrock napísal:Runes, hehe, dikiii moc.![]()
![]()
No a berme tu uvahu, ze v tom nie je niekto iny?? Co mam teda robit?
myslím že si ju fakt stratil...sk8boyrock napísal:..no to mas pravdu. Ale, bojim sa, ze je to uz definitivne, ale velmi to chcem vratit spat, ak sa da, takze sa s nou musim porozpravat aby som snad aspon nieco napravil.
presne tak a aj ked toho priatela ma da sa jej furt dokazat ze ona miluje teba a viacCHE napísal:ja si myslim, ze nikdy neni neskoro, pokial nema priatela...., ak ma priatela, je to v pravdepodobne v pase, ale ak ho nema, tak sa posnaz....
Mr.Jack napísal:myslím že si ju fakt stratil...
..Láska je ako hodina matematiky - sčítaš, odčítaš, vydelíš, vynásobíš. A zrazu urobíš chybu. Chceš ju opraviť, ale už je neskoro - ZVONÍ!
mnoo mas pravdu ale musis priznat ze to ma aj svoje + ale aj - ako vsetky veci , ale tie pohlady a obiatia su fakt nenahraditelneCHE napísal:2 JOXXO: Po poslednom vzahu som si to povedal aj ja, to vies, nevieazanost je ako sloboda, no na druhej strane sa nic nevyrovna tej chvilke, ked si s dievcinou, ktoru mas fakt rad, tie objatia a zamilovane pohlady...
Bratku mas pravdu ze karta ma dve strany a atd....CHE napísal:vies, kamarade, kazda karta ma 2 strany, je pravda, ze chodit z dievcinou neni prechadzka po ruzovej zahrade, ale keby si mal vsetko, co chces, ako by si si to potom vazil?
Rad by som povedal viac, ale nemozem, niezeby som nechcel, ale neviem...Joxxo napísal:Bratku mas pravdu ze karta ma dve strany a atd....ibaze u niektorych ta druha horsia strana prevlada nad tou lepsou ovela viac
ehm ale dufam ze u tej tvoje prevladaju +
![]()
CHE napísal:na chate som sa "zoznamil" s jednym dievcatom, predtym som bol iba raz s nou v bare, vdaka kamaratke...
Davno som nestretol tak perfektne dievca, no ma to hacik - je strasne nerozhodna, viem, ze by som mal vziat iniciativu do vlastnych ruk, no som pri nej ako maly chlapec, nechcem nieco pokazit alebo urychlit, predsa len sa moc nepozname... najhorsie je, ze ani ona sama nevie, co chce... Kamaratka mi povedala, ze sa s nou bavila o mne a ze vravela, ze by tomu aj davala sancu, no jej spravanie vcera, ked som s nou bol von, moc tomu nenasvedcovalo, no chvilkami zasa to vyzeralo nadejne... sam sa v tom nevyznam... chyba je asi tam, ze to zacalo dost zhurta na chate a hra tam rolu asi aj to, ze sa jej dlhsie pacil nejaky typek... nevem... snazit sa dalej?
Musim konstatovat ze kolega ma pravdu.... Ani nieze dospiet...ale nechat to tak,,aby si sama rozymslela ze co a a ko a co vlastne chce,,lebo kym to nevie... a ty daco zacnes,,, a aj ti to vyjde s nou,,, ona stale bude pochybovat,,a nebude si ista ,,,hold uz su raz take ----no a mozes sa skarede spalit...ver tomu viem o com kecam.... Mne sa stalo ze som mozno troska viac pritlacil...dosiahol som sice svoje.. ale na aky cas,,a za aku cenudew6 napísal:mala vediet, co chce. Ked to nevie, vacsinou ju treba nechat dospiet, alebo prechadza nejakym tazkym obdobim, z ktoreho sa iste coskoro dostane...
hm... asi si si pomýlil pohlaviemidnight_man napísal:kolega ma pravdu