Hlavne jej nedávaj najavo žiadnu náklonnosť. Nie že budeš na mäkko a začneš jej hovoriť dristy o tom ako sa ti páči a neviem čo ešte... To nerob! Bo si s ňou bol naposledy!Mr.Henky napísal:Túto tému oživujem z jediného prostého dôvodu: Svoju profesorku slovenčiny v dohľadnej dobe pozvem niekam von. ALE LEN NEZÁVEZNE! Nič z toho (zrejme) NIKDY nič nebude, keďže ani nemôže. Ale dal som jej návrh, či by sme sa nemohli aspoň kamarátiť a ona súhlasila.
Takže by som potreboval poradiť vo všetkom, aby som te nespackal. A pre košičanov mám otázočku, že kde by som ju mohol zobrať.
Vďaka!
P.S.: Je odo mňa staršia LEN o 4 roky. Bože! Ako ja nenávidím svoj život...!
Neviem, čo si mám myslieť
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Možno, že som podvedome aj chcel niečo také dať trochu najavo, ale vďaka tebe už nie. Tak presne po takýto typ rád som sem prišiel.Te-wei napísal:Hlavne jej nedávaj najavo žiadnu náklonnosť. Nie že budeš na mäkko a začneš jej hovoriť dristy o tom ako sa ti páči a neviem čo ešte... To nerob! Bo si s ňou bol naposledy!
Nejaké ďalšie návrhy?
P.S.: Ale to neznamená, že sa musím k nej správať odmerane, však nie? Lebo ja sa ku všetkým ženám/dievčatám správam... ehm, dosť milo.
-
erytrocyt
VIP
Správaj sa normálne. Ako človek. Nie Hurá, ideme na to !!!Mr.Henky napísal:Možno, že som podvedome aj chcel niečo také dať trochu najavo, ale vďaka tebe už nie. Tak presne po takýto typ rád som sem prišiel.![]()
Nejaké ďalšie návrhy?
P.S.: Ale to neznamená, že sa musím k nej správať odmerane, však nie? Lebo ja sa ku všetkým ženám/dievčatám správam... ehm, dosť milo.
Inak, vysvetli mi jednu vec. Pozveš ju niekam von a potom čo? Čo chceš robiť ďalej?
Že čo chcem robiť ďalej? Tak rozhodne ju nechcem zbaliť. Chcem si ju získať ako kamarátku, možno až ako priateľku, ale tojď vsjo.
A pre ostatných, aby sme si to konečne vysvetlili:
Nemôžem ju zbaliť!!! Už niekoho má. Som toho presvedčenia, že keď sa z Bardejova nasačkovala ako profesorka do Košíc (ale nebýva tu) na školu, kde sú sami nadržaní chalani, kvôli svojmu priateľovi, s ktorým má vážny vzťah, hovorí za všetko. Už sa chápeme???
A pre ostatných, aby sme si to konečne vysvetlili:
Nemôžem ju zbaliť!!! Už niekoho má. Som toho presvedčenia, že keď sa z Bardejova nasačkovala ako profesorka do Košíc (ale nebýva tu) na školu, kde sú sami nadržaní chalani, kvôli svojmu priateľovi, s ktorým má vážny vzťah, hovorí za všetko. Už sa chápeme???
Je chyba naozaj vo mne?! To som fakt až taký sprostý, keď jej odpoveď, citujem:
co sa tyka nasho "kamaratstva" po skole...preco nie?
vysvetlím tak, že ju pozvem niekam po škole? Lebo sa na mňa ohradila s tým, že "po škole" myslela ako DEFINITÍVNE po škole, keď z tamať vypadnem.
A potom že dievčatá/ženy sú úplne normálne...
co sa tyka nasho "kamaratstva" po skole...preco nie?
vysvetlím tak, že ju pozvem niekam po škole? Lebo sa na mňa ohradila s tým, že "po škole" myslela ako DEFINITÍVNE po škole, keď z tamať vypadnem.
A potom že dievčatá/ženy sú úplne normálne...
Ja ju úplne chápem "chlapec mój", moja priateľka tiež učí na strednej, a tiež sa páčila jednému študentovi, akurát jej to nepovedal. A tiež prišla kvôli mne do KE, ale až od Levíc.
No ale už bola v meste, alebo na dozvukoch pozrieť študentov, keď ju pozvali . Ale vieš si predstaviť, ako by to vyzeralo, keby chodila na kávu s nejakým študentom, sama? (a ešte som tu aj JA
)
Po škole to bude už vyzerať inak. Už nebudeš jej študent, ale jej "známy".
Proste sa vži do jej situácie, nerobilo to dobrý vzduch, ona je dospelá, pracujúca žena s vážnym vzťahom a nemôže si kávičkovať so študentmi len tak
Strácala by aj svoju autoritu u kolegov, vedenia.. 
No ale už bola v meste, alebo na dozvukoch pozrieť študentov, keď ju pozvali . Ale vieš si predstaviť, ako by to vyzeralo, keby chodila na kávu s nejakým študentom, sama? (a ešte som tu aj JA
)
Po škole to bude už vyzerať inak. Už nebudeš jej študent, ale jej "známy".
Proste sa vži do jej situácie, nerobilo to dobrý vzduch, ona je dospelá, pracujúca žena s vážnym vzťahom a nemôže si kávičkovať so študentmi len tak
-
krupica_dnb
Medium Professional
Eti má pravdu, aj ja mám jedného super profesora- keď sa stretneme na dákej párty tak akože sranda, proste zábava ako má byť
, učí u nás na gympli a pre veľa spolužiačiek je niečo ako poloboh. A myslím že sa snazí si od nich držať odstup aspoň kým sú na škole, a hneď po maturitách keď sa sem tam preriekne čo sa už stváralo
Určite je to také aj s ňou, je dôležité zachovať si istú hranicu práce od súkromia..
Určite je to také aj s ňou, je dôležité zachovať si istú hranicu práce od súkromia..
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
krupica_dnb
Medium Professional