|
| Autor |
Správa |
tomPD Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 521 Bydlisko: PD-city [22 r.] Karma: 
|
Zaslal: 13 Mar 2007, 23:32 Predmet: |
|
|
s priatelkou sa sem-tam "chytime" ale to su len take akoze hadky (skor take dotahovacky)....poriadne sme sa pohadali za 2 roky asi raz alebo 2-krat a aj to kvoli tretej osobe  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ROKI49 Light Professional

Stav:  Založený: 03.01.2005 Príspevky: 947 Bydlisko: LM Karma: 
|
Zaslal: 14 Mar 2007, 6:27 Predmet: |
|
|
| JANciJ napísal: |
| Po akej dlhej dobe ste sa prvy krat pohadali s priatelkou? |
asi po dvoch tyzdnoch.....ale sme spolu tri mesiace a bude to dufam este dlhsie, samozrejme hadame sa aj teraz, tak poriadne asi 1x za mesiac ale sa vzdy vieme udobrit, to je zaklad vztahu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mrs_Chocolate Light Expert

Stav:  Založený: 18.12.2006 Príspevky: 49 Bydlisko: Alpy....ako krava Milka:D Karma: 
|
Zaslal: 14 Mar 2007, 13:40 Predmet: |
|
|
Presne, bez haadok nie je vztah, skor cire kamaratstvo
cest vynimkam!
POriadnu hadku si my dozicime tak raz za 2 mesiace  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JANciJ Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.03.2007 Príspevky: 23 Bydlisko: Malacky Karma: 
|
Zaslal: 15 Mar 2007, 7:22 Predmet: |
|
|
| ROKI49 napísal: |
| asi po dvoch tyzdnoch.....ale sme spolu tri mesiace a bude to dufam este dlhsie, samozrejme hadame sa aj teraz, tak poriadne asi 1x za mesiac ale sa vzdy vieme udobrit, to je zaklad vztahu |
Lebo my sme spulu uz tiez 3 mesiace a este sme sa nehadali... nie ze by mi to vadilo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedrosino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.08.2006 Príspevky: 538 Bydlisko: Litle ITALi Karma: 
|
Zaslal: 15 Mar 2007, 16:58 Predmet: |
|
|
| akurat som sa tak niak pohadal s priatelkou a to len preto ze ona mi chcela spravit cucflek na krk a ja ze nechcem na co sa namna nadurdila a ako ze pass chvilu to bolo ok ale ked to skusila aj druhy krat a ja som jej pekne povedal ze si neprosim na co sa znovu na mna nadurdila tak som to mal zase pass a odisiel som prec chcel som sa aspon rozlucit ale ona nie nadurnena kvoli takej to pi*****..ine JA ju asi nepochopim... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vigor Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 935 Bydlisko: Paradise City (Trnava) Karma: 
|
Zaslal: 15 Mar 2007, 17:03 Predmet: |
|
|
Ale snad nie si prekvapeny, ved predsa mas za partnerku zenu . |
|
| Návrat hore |
|
 |
devo159 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2007 Príspevky: 215
Zaslal: 15 Mar 2007, 22:27 Predmet: |
|
|
heh pripajam sa k teme a s radostou ...Takze ja som s mojou laskou uz rok a 3 mesiace...hadat sme sa zacali az po osmich mesiacoch a od vtedy to slo dole vodou ...uz ked sme boli spolu 10 mesiacov hadky boli skoro kazdy den a len pre uplne blbosti...proste dievca bolo podrazdene nech som spravil cokolvek....skoro sme sa rozisli ale ustali sme to a teraz sa hadame raz za mesiac alebo dva ...ani ja nemam rad hadky ale zase uz si nenecham nic tlacit do hlavy...nieco sa mi nepaci tak to poviem...nemienim trpiet a to iste chcem aj po mojej laske ze ked sa jej nieco nepaci nech mi to povie...heh a o udobrovani maznani a podobnych veciach netreba asi pisat...ach jaj az ma pri srdiecku zohrialo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
divoska3333 Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.02.2007 Príspevky: 7
Zaslal: 16 Mar 2007, 10:45 Predmet: |
|
|
je fajn ze si vies uznat chybu
mas vcelku fajn nazor aj ja sa niekedy poskrieim s priatelom ale to ani niesu hadky ale patri to k vztahu
//eritrocit:Nepíš dva príspevky za sebou, použi tlačítko Uprav, v tvojom príspevku - vpravo hore. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Harlequin Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2006 Príspevky: 144 Bydlisko: Presov - ale ten v parale Karma: 
|
Zaslal: 16 Mar 2007, 15:00 Predmet: |
|
|
nie, s priatelkou sa nehadam, zatial  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedrosino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.08.2006 Príspevky: 538 Bydlisko: Litle ITALi Karma: 
|
Zaslal: 16 Mar 2007, 18:40 Predmet: |
|
|
po takej mensej poticke co je hore uvedene mnou .......je NAJLEPSIE UZMIEROVANIE ale to asi pokazdej hadke
musim povedat to bola jazda |
|
| Návrat hore |
|
 |
RoQa King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2007 Príspevky: 1639 Bydlisko: Bývalý Joxxo Karma: 
|
Zaslal: 17 Mar 2007, 20:41 Predmet: |
|
|
| Pedrosino napísal: |
po takej mensej poticke co je hore uvedene mnou .......je NAJLEPSIE UZMIEROVANIE ale to asi pokazdej hadke
musim povedat to bola jazda |
Pridavam sa ze to uzmierovanie je na tom najlepsie lebo po (skoro) kazdej burke zasvieti slniecko  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|