takze, viem, ze je toto banalita, a kazdy normalny by dal prednost tomu autobusu, kedze vieme, ze nemame brzdit zbytocne spoje, ale tak ked uz je raz zakon/pravidlo v prospech nas a musime davat prednost inym. Viem, ze je to trosku odomna tvrde, samozrejme, ze som cuvol kvoli nemu, ale tak ked s tym nevie keruvat, nech do toho nesada...
Moja situacia:
Prikladam obrazok

Ja som auto cislo 1
za mnou auto cislo 2
autobus je cislo 3.
Autobus je na hlavnej, ja som na vedlajsej, ja idem vlavo aj autobus, pochopitelne ma prednost ten autobus, kedze ide z hlavnej, IBAZE, ja som vysiel na hranicu krizovatky aby som mal dokonaly rozhlad, co je koniec koncov napisane aj vo vyhlaske. Takze ja som na vine nebol, s autom som postal dobre. No a teraz doslo k situacii, ked ten autobus nedokazal prejst, kedze som bol presne na hranici krizovatky, musel by zoparkrat cuvnut co je jednak zakazane v krizovatke... Ten sofer busu sa na mna zacal pozerat vyrazom "uhni s tym ty kkt, nech mozem prejst" a aj zacal pokyvovat hlavou nech cuvnem. Tak som zaradil spiatocku a cakal kym sofer za mnou zisti, ze idem cuvat, tak cuvol on prvy, ja za nim a aj tak mi skoro ten autobus oddrbal spatne zrkadlo...
Otazka: bol som povinny cuvnut, alebo to bolo cisto "dobre gesto".
Isteze ho pustim aj nabuduce, ked budem musiet cuvat, nejsom predsa blbec
Dakujem!