Potrebujem poradit nejaku dobru dosku pre AM2, aby bola stabilna, vhodna aj na OC a hlavne aby neboli s nou problemy. Prosim o radu takych co s tym maju skusenosti
karajo napísal:Potrebujem poradit nejaku dobru dosku pre AM2, aby bola stabilna, vhodna aj na OC a hlavne aby neboli s nou problemy. Prosim o radu takych co s tym maju skusenosti
Jeremi napísal:ja mozem odporucit Biostar Tforce 550 link
Co sa tyka Biostaru a rady Tforce je to doska urcena na pretaktovanie. Moznosti pretaktovania ako na doskach DFI
pozeral som ju, cena je dobra aj oc je len neviem ako je na tom so stabilitou a kvalitou lebo co si ja pamätam tak biostar nebolo bohvieco, boli dost poruchove
karajo napísal:pozeral som ju, cena je dobra aj oc je len neviem ako je na tom so stabilitou a kvalitou lebo co si ja pamätam tak biostar nebolo bohvieco, boli dost poruchove
no mozno volakedy ano ale teraz sa fakt vyrazne zlepsili ved tomu svedcia aj tie recenzie co su uz skoro vsade podla mna su to super dosky v pomere cena/vykon
Jeremi napísal:no mozno volakedy ano ale teraz sa fakt vyrazne zlepsili ved tomu svedcia aj tie recenzie co su uz skoro vsade podla mna su to super dosky v pomere cena/vykon
co som cital ja a pocul, tak sa to tykalo jedine intel chipsetov, co AM2 rozhodnie nieje... pre AM2 by som volil skor znacku Gigabite, Asus
no ale ktoru GB alebo ASUS lebo zatial co som cital tak ani jedna nie je bezproblemova, restarty, problemy s pametami, samozrejme nemyslim nejake hi-end....cenove by to malo byt max 3500 +-
Hip-hoper: PCI sloty stacia v klude tri, aj tak ich zrejme nevyuzijes, mozno tak pridavna sietovka, tv karta a pripadny radic, ale to je vsetko. PCI-E staci jeden, ak by chceli dve karty, tak si pozrie s dvomi.
no mne hlavne o to islo aby som daco na tom nataktoval a bolo to stabilne-bezproblemove...o sloty mi nejde to ma kazda doska dost pre mna... SLI a podobne vtakoviny ako 10 USB, 2x LAN a 10 SATA nepotrebujem, len aby mala 4 DDR2 dual