Akú DVD napaľovačku?
-
Rammer
Light Professional
Akú DVD napaľovačku?
Aku dvd napalovacku by ste mi odporucili? doteraz som mal len cd napalovacku TEAC CD W552E. je zapojena cez IDE. dvd-romku mam tiez TEAC a som s tou znackou spokojny. cena napalovacky by mala byt do 2 tisic. Mal by som zostat pri TEAC, alebo su nejake kvalitnejsie? Len prosim, neodporucajte LG ani Samsung, s tymi znackami uz mam skusenosti. Dakujem
-
Rammer
Light Professional
Re: re
pozri, nemam rad tieto lacne korejske znacky preto ze kamarat mal napalovacku LG a odisla mu po dvoch rokoch (zarukaMonako2 napísal:co mas proti LG? ja som s nimi spokojny a su asi najmenej kazive a precitaju vsetko
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: re
neviem mozno ze sa ti pokazili. Ale v dnesnej dobe su LG dvd napalovacky jedny z najkvalitnejsich na trhustano napísal:pozri, nemam rad tieto lacne korejske znacky preto ze kamarat mal napalovacku LG a odisla mu po dvoch rokoch (zaruka), ja som mal crt monitor samsung a pokazil sa presne po dvoch rokoch a dvoch mesiacoch od kupy, ci ze tesne po zaruke. tieto znacky pouzivaju lacne a nekvalitne komponenty a potom to aj tak vypada. preto ich nechcem. radsej doplatim 5 kil a mam rovnako kvalitnu alebo kvalitnejsiu napalovacku, ktora vydrzi minimalne dvakrat dlhsie. uz mi rozumies?
-
nejakymarko
Addict
-
Rammer
Light Professional
Dobre, o tom by sa dalo diskutovat dlho. Nechajme to tak.Dieg0 napísal:Samsung lacne a nekvalitne komponenty ... chlapce nevies o com rozpravas.Samsung vyraba najlepsie obrazovky trufam si tvrdit na svete.
Moje mechaniky Teac su stare 3-4 roky. Vtedy robila TEAC dobre mechaniky. Ale nedavno som pocul, ze tuto firmu odkupila nejaka ina, tak sa zhorsila kvalita vyrobkov. Takze, v tom s tebou teraz suhlasim.karajo napísal:ak si myslis ze TEAC je kvalita tak sa velmi mylis
Skolacik napísal:Cisto na vypalovanie je najlepsia NEC....najkvalitnejsi zapis
Uz som bol takmer rozhodnuty pre Pioneer, ale teraz vaham. Poprecitujem este nejake recenzie a uvidim.hojko napísal:Urcite NEC, pripadne Pioneer.
urcite nie poznam min. 2 vyrobcov co maju lepsie "obrazovky"Dieg0 napísal:Samsung lacne a nekvalitne komponenty ... chlapce nevies o com rozpravas.Samsung vyraba najlepsie obrazovky trufam si tvrdit na svete.
ale aby som nebol az tak mimo tak tiez odporucam NEC fakt maju jeden s najkvalitnejsich zapisov
-
zdravotnik
Light Professional
ja mam napalovacku LG 4120 uz asi 3 roky a este som ju necistil ani nic podobne a stale ide bez problemov v tej dobe to bolo to najlepsie co sa dalo kupittomik napísal:ALe o DVD-RW sa treba starat - cistiace cd, vycistit od prachu. Ked sa o to budete starat tak sa nema co pokazit. Mal som TEAC - to bola najhorsia napalka co som mal. Teraz so presedlal na LG a precita aj dopolky prasknute cd - LG je asi naj co sa tyka vykon/cena
-
Rammer
Light Professional
Budem môcť zapojiť túto napaľovačku keď mám túto základnú dosku ???
Kód: Vybrať všetko
Pioneer DVR-112Kód: Vybrať všetko
Gigabyte GA-7VAanoRammer napísal:Budem môcť zapojiť túto napaľovačkukeď mám túto základnú doskuKód: Vybrať všetko
Pioneer DVR-112???Kód: Vybrať všetko
Gigabyte GA-7VA