potrebujem help s explorerom
potrebujem help s explorerom
Stiahol som IE 7, ale hore mam len riadok na zadavanie webovej adresy a ziadny panel s nastrojmi? Chyba mi tam aj klasicky riadok, kde je subor, upravit, zobrazit etc...A este ked kliknem na listu jednine co mi ponukne je obnovit, minimalizovat, zavriet atd... Ako tam nastavim take standardne tlacidla ako napr. domov, späť ako to bolo na IE6?... Vopred dakujem.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
viem ze chces vediet ze kde stiahnes IE7 ale poviem ti takto.....pouzivaj radsej firefox alebo operu....ovela lepsie....ie je derave vrecoSparrow napísal:nie to nemam, to som tiez skusal....btw tahal som to z lamiek nejaku cracknutu verziu, mozno v tom je problemBtw neviete kde si stiahnem nejaku neporuchanu verziu IE 7, ale mam nelegalny Windows
omg IE7 ma defaultne riadok Subor, Upravy atd skryty.. stlac Alt a vidis ho.
Si este nevidel doteraz ziaden screenshot ako IE7 vlastne vyzera?
Ak chces aby tam ten riadok bol stale, klikni si niekam vedla zaloziek a tam si mozes zaskrtnut co sa ma zobrazovat stale.
Ale nakolko je jeho vyuzitie v beznej praxi minimalne, nevidim dovod to tam pchat na ukor miesta
Si este nevidel doteraz ziaden screenshot ako IE7 vlastne vyzera?
Ak chces aby tam ten riadok bol stale, klikni si niekam vedla zaloziek a tam si mozes zaskrtnut co sa ma zobrazovat stale.
Ale nakolko je jeho vyuzitie v beznej praxi minimalne, nevidim dovod to tam pchat na ukor miesta