kedze nechcem zakladat novu temu tak to pisnem sem ospravedlnujem sa zakladatelovy ..... neviete ci uz je vista bez cracku ?? tak ako XP ze len zadam cdkey prilozeny ?
spiro napísal:kedze nechcem zakladat novu temu tak to pisnem sem ospravedlnujem sa zakladatelovy ..... neviete ci uz je vista bez cracku ?? tak ako XP ze len zadam cdkey prilozeny ?
ee myslim ze nieje a este chvilu ani nebude. Velmi zlozite ochrany ma, ked to mam tak povedat.
mozem vam povedat s kludnym svedomym ze vista cestina ako samostatny balik je a ma cca 158mb +- mam ju doma takze je no ci je origos ci nie to vam neviem povedat kedze visiel aj win v cz tak to potom bud su dve verzie alebo je len ta instalacka official
Ináč mohli by ste mi niečo konkrétnejšie napísať na Vistu Home Basic? Kebyže si ju chcem normálne kúpiť a nainštalovať? Či to dostať v PC predajni a či to je v slovenčine? Je to niečo ako Home XP? Proste len na jednoduché domáce použitie?
MayDaySK napísal:Ináč mohli by ste mi niečo konkrétnejšie napísať na Vistu Home Basic? Kebyže si ju chcem normálne kúpiť a nainštalovať? Či to dostať v PC predajni a či to je v slovenčine? Je to niečo ako Home XP? Proste len na jednoduché domáce použitie?
no v podstate by si aj mohol sa mi zdá že by si dostal v slovencine....ale v niektorých obchodoch ponúkajú iba XP-čka.....takže neviem ti až tak veľmi poradiť...