16 rokov a piť pivo (Vplyv na zdravie)
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
16 rokov a piť pivo (Vplyv na zdravie)
No, takže, mám 16 rokov, výšku asi 171 cm, váhu asi 56kg.
Zaujímalo by ma, či môže mať na zdravie negatívny vplyv z dlhodobého hľadiska, ak chodíme s kamošmi zakončiť každý školský týždeň a dajme tomu, že si dám jedno malé pivo.
//Edit:
Niektorí to asi správne nepochopili, mením dotaz, pri akom množstve a ako často by to mohlo škodiť ? Nie len pivo, ale aj tvrdšie.
Zaujímalo by ma, či môže mať na zdravie negatívny vplyv z dlhodobého hľadiska, ak chodíme s kamošmi zakončiť každý školský týždeň a dajme tomu, že si dám jedno malé pivo.
//Edit:
Niektorí to asi správne nepochopili, mením dotaz, pri akom množstve a ako často by to mohlo škodiť ? Nie len pivo, ale aj tvrdšie.
-
Andi_Cibula
Addict
Ako môj oco.kinjeril napísal:A predsa ma nieco napadlo. Negativom moze byt akurat tak pupek po neakom tom case.
Re: 16 rokov a piť pivo (Vplyv na zdravie)
Noo,v takom mladom veku keď začneš a bude to pravidelné,môže sa rýchlejšie prejaviť závislosť na alku po nejakom dlhšom čase...aa...neviem,ale neumierajú niektoré mozgové bunky po použití alkoholu?Racius napísal:No, takže, mám 16 rokov, výšku asi 171 cm, váhu asi 56kg.
-
Holubar
Darca
hlavne po 1 malom pive tyzdenne...nie je tvoj druhy nick Atrey?Baxxter99 napísal:Noo,v takom mladom veku keď začneš a bude to pravidelné,môže sa rýchlejšie prejaviť závislosť na alku po nejakom dlhšom čase...aa...neviem,ale neumierajú niektoré mozgové bunky po použití alkoholu?
-
Kibo
Hardcore addict
vsetko s mierou, nic netreba prehanat, jasne ze v mladom veku moze alkohol uskodit, ale myslim si, ze v malych davkach (to tvoje tretinkove raz tyzdenne) by nemalo uskodit, ak nezacnes zvysovat pridel, tak mozno aj prospesne bude. daky ten vitamin, ovsem pivo dela hezka tela, takze vieme ako to je, ale to sa zacne prejavovat po case alebo po velkom mnozstve piva

hehe bracho jedno pifko denne nikomu este neuskodilo, a k tomu jedno male do tyzdna......fuuu no cojaaaavieeeem podla mna pohodka, my zase kazdy tyzden ako prideme na intrak tak vystupime z busu a nakluseme si dat jedno pifko...
proste to je uz taka tradicia a podla mna to iba prospieva, ale nie ze si budes brat priklad a zase nebudes naprikad mat mesiac a v jeden den to dozenies+ s nejakou zapraskou..
hehe to sa tak nerobi
-
oborpeto
Medium Expert
ach ze ti huba neodpadne... taku hlupost povedat...kinjeril napísal: A predsa ma nieco napadlo. Negativom moze byt akurat tak pupek po neakom tom case.
z piva sa nepribera dokonca pomaha chudnut lebo nastartuje metabolizmus. Pivo podporuje travenie.. preto ked si ho das k energetickym jedlam tak z neho priberas, ale z pivka nie...
kedysi som tu dal pekny prehlad ake je pivko super tak ho tu davam znovu
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=55 ... nosti+piva
o pive len v dobrom !
No , takže , mám 21 rokov , výšku asi 190 cm , váhu asi 104 kg.Racius napísal:No, takže, mám 16 rokov, výšku asi 171 cm, váhu asi 56kg.
Zaujímalo by ma , či môže mať na zdravie negatívny vplyv z dlhodobého hľadiska , ak chodíme s kamošmi zakončiť každý pracovný týždeň a dajme tomu , že si dám 8 veľkých pív a 5 borovičiek.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Toto som niekde na nete našiel
:
- Prílohy
-
- Prospešné vlastnosti piva.rar
- Prospešné vlastnosti piva
- (6.25 KiB) 132 stiahnutí
len tak ďalej, možno raz z teba niečo budeschw33k napísal:No , takže , mám 21 rokov , výšku asi 190 cm , váhu asi 104 kg.
Zaujímalo by ma , či môže mať na zdravie negatívny vplyv z dlhodobého hľadiska , ak chodíme s kamošmi zakončiť každý pracovný týždeň a dajme tomu , že si dám 8 veľkých pív a 5 borovičiek.
-
paradajka
Star
Presne tak budes mat pivny svalkinjeril napísal:Nie. Pokial to je fakt len jedno male, tak nie. Skor ti to len prospeje. Aj ked, liecit by si sa mal az od 18, ze?![]()
A predsa ma nieco napadlo. Negativom moze byt akurat tak pupek po neakom tom case.