Dobierka
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Dobierka
Caute, nevedel som do ktorej kategorie toto postnut, tak pisem sem
Mam taku otazku.
Poslal som nieco dobierkou, kolko trva kym mi pridu peniaze na ucet(mam Tatrabanku)
Myslim tym, kolko to trva od zaplatenia prijemcom dokym mi nabehnu na ucet.
Diky moc
Mam taku otazku.
Poslal som nieco dobierkou, kolko trva kym mi pridu peniaze na ucet(mam Tatrabanku)
Myslim tym, kolko to trva od zaplatenia prijemcom dokym mi nabehnu na ucet.
Diky moc
-
zuzkazuzka
VIP
-
zuzkazuzka
VIP
-
uNreal_saTch^
Professional
dlzka platby zalezi na tom, ako to dotycny bude platit...ak hotovostou tak peniaze ti pridu naspat tak mozno do tyzdna...
ak ale plati prevodom, dlzka platby zavisi od banky v akej ma ucet a od toho kde mas ucet zalozeny ty...ak sa v banke zhodujete, je to moznoze aj do hodiny, v opacnom pripade mozno 2 dni...
ak ale plati prevodom, dlzka platby zavisi od banky v akej ma ucet a od toho kde mas ucet zalozeny ty...ak sa v banke zhodujete, je to moznoze aj do hodiny, v opacnom pripade mozno 2 dni...
-
uNreal_saTch^
Professional
-
uNreal_saTch^
Professional
-
hojko
Site Admin
Poslal si dobierku, o dva dni mu to pride, ci si to vyberie v ten den alebo pocka tri tyzdne (ci aky je tam limit) zalezi od neho. Ked to vyplati, tak posta posle peniaze a to bude trva mozno dalsie dva dni kym ti pridu. Cize ak si to poslal v sobotu, tak je sanca, ze v stredu-stvrtok budes mat peniaze na ucte, ale tiez je sanca, ze ich tam budes mat az o dva ci tri tyzdne ked si prevezme dobierku.
-
chlapec10
Addict
Dikyhojko napísal:Poslal si dobierku, o dva dni mu to pride, ci si to vyberie v ten den alebo pocka tri tyzdne (ci aky je tam limit) zalezi od neho. Ked to vyplati, tak posta posle peniaze a to bude trva mozno dalsie dva dni kym ti pridu. Cize ak si to poslal v sobotu, tak je sanca, ze v stredu-stvrtok budes mat peniaze na ucte, ale tiez je sanca, ze ich tam budes mat az o dva ci tri tyzdne ked si prevezme dobierku.
ja len zistujem aka dlha je doba, od zaplatenia hotovostou prijemcom-> do nabehnutie na mojom ucte
Bola uz prevzata(a teda zaplatena) v sobotu rano, hotovostou
Je mi jasne, ze aby som dostal $$$ adresat to musi najprv zaplatit
-
martinrozok
Medium Expert