HNEDY ZVUK
-
Stenky
Professional
reprakmi sa to neda
u nas na skole mame predmet ze ochrana cloveka pred hlukom a kmitanim
vid: http://www.ktm.sjf.stuba.sk/doc/ochrana_pred_hlukom.pdf
kmitane ma na ludske telo rozne nasledky ak sa dobre trafite do frekvencie a dokazete ju vyvolat....
napr: francuzi vyvyjaju zbran ktora emituje vlny o rezonancnej frekvencii ludskej koze. ked to zapnu zacne vam vibrovat pokozka a mate pocit ze horite ( urcene na kontrolu/rozhananie davu) da sa to prehnat az do takeho extremu ako je destrukcia koze..... samozrejme vyvoj aj konstrukcia takychto veci je uplne mimo financnych moznosti obycajnych ludia ko aj MYTHBUSTERS-ov
hnedy zvuk funguje podobne. staci ak dakto spravi emitor vlnenia na frekvenci rezonancnej frekvencie ludskeho analneho zvieraca -> pustis to - > poseries sa
dalsia hlupost co tam MYTHBUSTERS robili:
ked sa snazili vyvolat hnedy zvuk. vsetci ostatni si zapchali usi. hlavne ze ide o vibracie creva a zvieraca a nie o to co pocuje snepocujes
teh end
u nas na skole mame predmet ze ochrana cloveka pred hlukom a kmitanim
vid: http://www.ktm.sjf.stuba.sk/doc/ochrana_pred_hlukom.pdf
kmitane ma na ludske telo rozne nasledky ak sa dobre trafite do frekvencie a dokazete ju vyvolat....
napr: francuzi vyvyjaju zbran ktora emituje vlny o rezonancnej frekvencii ludskej koze. ked to zapnu zacne vam vibrovat pokozka a mate pocit ze horite ( urcene na kontrolu/rozhananie davu) da sa to prehnat az do takeho extremu ako je destrukcia koze..... samozrejme vyvoj aj konstrukcia takychto veci je uplne mimo financnych moznosti obycajnych ludia ko aj MYTHBUSTERS-ov
hnedy zvuk funguje podobne. staci ak dakto spravi emitor vlnenia na frekvenci rezonancnej frekvencie ludskeho analneho zvieraca -> pustis to - > poseries sa
dalsia hlupost co tam MYTHBUSTERS robili:
ked sa snazili vyvolat hnedy zvuk. vsetci ostatni si zapchali usi. hlavne ze ide o vibracie creva a zvieraca a nie o to co pocuje snepocujes
teh end
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
[OT]Ja som tu na fóre čítal, že AmeričaniaStenky napísal:...napr: francuzi...
Ak trafis presne do srdecovej frekvencie, tak sa ti srde moze zastavit... ano je to pravdaVidium napísal:Stenky takze hovoris ze ked presne trafis rezonancnu frekvenciu akeho kolvek organu.. tento na to reaguje tak ako pises hej?? tzn ak sa trafis presne do srdcovej frekvencie dostanes infarkt...toto nam chces nahovorit?
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
Stenky
Professional
rezonancna ferekvencia je jednoduchsie povedana vlastna frekvenicia, ked sa do nej trafis dana vec kmita s 10-100 nasobnou amplitudou.
napriklad kridla lietadla. kmitaju pri lete takych povedzme 10-15 cm...ked motor zacne vibrovat na rezonancnej frekvencii kridla (tu frekvenciu ovplyvnuje X faktorov) tak kridlo namiesto 15 cm kmita 1.5 metra, z coho logicky vyplyva ze sa utrhne.
a ano ked rozkmitas srdce spravnou rezoznancnou frekvenciou (u nas na skole na predmete "ochrana cloveka pred hlukom a kmitanim" nieje problem zistit aka to je (iked kazdy clovek ma trosicku inu)) srdce ti doslova vyskoci z hrude (zrejem sa roztrhne sval)
dalsi priklad. rezonancna frekvencia slepacej lebky je 7 Hz. v australii sa stalo ze vedla chovnej stanice hydiny spustili fabriku ktorej stroje vydavaly vlny o frekvencii 7 Hz. Slepice pokapali, vsetky mali znicene lebky.
toto bolo spomenute aj v helpe na Borland C++ pri hesle "sound"
dostatocne dolozenym dokazom je mi docent co ten predmet uci
//edit: overil som si par udajov
napriklad kridla lietadla. kmitaju pri lete takych povedzme 10-15 cm...ked motor zacne vibrovat na rezonancnej frekvencii kridla (tu frekvenciu ovplyvnuje X faktorov) tak kridlo namiesto 15 cm kmita 1.5 metra, z coho logicky vyplyva ze sa utrhne.
a ano ked rozkmitas srdce spravnou rezoznancnou frekvenciou (u nas na skole na predmete "ochrana cloveka pred hlukom a kmitanim" nieje problem zistit aka to je (iked kazdy clovek ma trosicku inu)) srdce ti doslova vyskoci z hrude (zrejem sa roztrhne sval)
dalsi priklad. rezonancna frekvencia slepacej lebky je 7 Hz. v australii sa stalo ze vedla chovnej stanice hydiny spustili fabriku ktorej stroje vydavaly vlny o frekvencii 7 Hz. Slepice pokapali, vsetky mali znicene lebky.
toto bolo spomenute aj v helpe na Borland C++ pri hesle "sound"
dostatocne dolozenym dokazom je mi docent co ten predmet uci
//edit: overil som si par udajov
Myslim ze keby to tak bolo s tym srdcom tak vy to bolo namiesto elektrickeho kresla je to ovela humannejsi sposob a myslim ze trafit sa do toho by nebol problem keby to riadil procesor takze ti to uverit nemozem..ale ked sme boli pri "analnom zvieraci"
ked sa trafis do jeho frekvencie ... mas pocit ze sa hybe...resp vies sam ze len veci ktore sa hybu moju udanu frekvenciu to mi povedz ako sa chveje to som zvedavi a sam si to na svojom odmeraj aby si nam to dokazal
myslim ze je to dostatocne vedecky pristup

-
Stenky
Professional
vtipneVidium napísal:Myslim ze keby to tak bolo s tym srdcom tak vy to bolo namiesto elektrickeho kresla je to ovela humannejsi sposob a myslim ze trafit sa do toho by nebol problem keby to riadil procesor takze ti to uverit nemozem..ale ked sme boli pri "analnom zvieraci"ked sa trafis do jeho frekvencie ... mas pocit ze sa hybe...resp vies sam ze len veci ktore sa hybu moju udanu frekvenciu to mi povedz ako sa chveje to som zvedavi a sam si to na svojom odmeraj aby si nam to dokazal
myslim ze je to dostatocne vedecky pristup
![]()
neviem co je humanne na tom ze ides cloveka zabit tym ze mu roztrhas srdce jeho rezonancnou frekvenciou?? mu rovno mozes dat kyanid a pozerat ako zomiera v krcoch... fakt humanne
pre tvoju info. nie len veci co sa hybu maju vlastnu frekvenciu. vlnenim dokazes rozvibrovat aj veci co sa nehybu (vid rozvibrovanie (a nasledne rozbitie) skleneneho pohara na sampanske obycajnym hlasom o rezonancnej frekvencii skla)
zvukom dokazes rozkmitat prakticky cokolvek pokial to nieje schopne dane kmity tlmit....
-
Stenky
Professional
nie "jeho frekvencia" ale "vlastna frekvencia" a to je to iste ako rezonancna frekvenciaVidium napísal:Ano to to je jeho rezonancna frekvencia ale ty si predtym pouzival pojem "jeho frekvencia" preto som to spomenula kedze je srdce sval tak by pri tom dostal krc nevravim ze by sa neposkodilo ale o trhani zase nehovor
a dajte mi niekto karmu nech ju mam aspon neutralnu
//su aj dolezitejsie veci ako nahanat karmu
//vidium: presne pre to je karma anonymna aby si sa nemohol mstit
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Stenky
Professional
daco na tom moze byt. svaly sa tympadom tazsie rozkmitavaju.krupica_dnb napísal:Nie je trošku problém aj v tom že svalstvo kakáča vieš ovládať- takže reflexne tlmíš vibrácie a svalstvo srdca nie? A srdce je na toto o dosť citlivejšie...
kamarat z mediciny mi minule hovoril maximalny tlak ktory zvierac udrzi a viem si predstavit ze ked ho poriadne rozkmitas ze to neudrzis.