HNEDY ZVUK

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tiez to dako nezabralo a na WC som isiel lebo mi trebalo uz hodnu chvilu, len chcem poprosit userov, aby sa tu nezacali rozpisovat o porcelanovej turistike detailnejsie ako je potrebne :lol: :smt022
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

reprakmi sa to neda
u nas na skole mame predmet ze ochrana cloveka pred hlukom a kmitanim
vid: http://www.ktm.sjf.stuba.sk/doc/ochrana_pred_hlukom.pdf

kmitane ma na ludske telo rozne nasledky ak sa dobre trafite do frekvencie a dokazete ju vyvolat....

napr: francuzi vyvyjaju zbran ktora emituje vlny o rezonancnej frekvencii ludskej koze. ked to zapnu zacne vam vibrovat pokozka a mate pocit ze horite ( urcene na kontrolu/rozhananie davu) da sa to prehnat az do takeho extremu ako je destrukcia koze..... samozrejme vyvoj aj konstrukcia takychto veci je uplne mimo financnych moznosti obycajnych ludia ko aj MYTHBUSTERS-ov

hnedy zvuk funguje podobne. staci ak dakto spravi emitor vlnenia na frekvenci rezonancnej frekvencie ludskeho analneho zvieraca -> pustis to - > poseries sa

dalsia hlupost co tam MYTHBUSTERS robili:
ked sa snazili vyvolat hnedy zvuk. vsetci ostatni si zapchali usi. hlavne ze ide o vibracie creva a zvieraca a nie o to co pocuje snepocujes :?

teh end 8)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Stenky napísal:...napr: francuzi...
[OT]Ja som tu na fóre čítal, že Američania
:arrow: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=65 ... ht=zbra%F2 [/OT]
Stenky
Professional
Professional

no presnejsie francuzi + americania ale pripadalo mi ako kliche pisat ze vsetko vymyslaju americania ("americki vedci" je vo svete uz pojem sam o sebe)
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Vidium »

Stenky takze hovoris ze ked presne trafis rezonancnu frekvenciu akeho kolvek organu.. tento na to reaguje tak ako pises hej?? tzn ak sa trafis presne do srdcovej frekvencie dostanes infarkt...toto nam chces nahovorit?
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Vidium napísal:Stenky takze hovoris ze ked presne trafis rezonancnu frekvenciu akeho kolvek organu.. tento na to reaguje tak ako pises hej?? tzn ak sa trafis presne do srdcovej frekvencie dostanes infarkt...toto nam chces nahovorit?
Ak trafis presne do srdecovej frekvencie, tak sa ti srde moze zastavit... ano je to pravda
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Smarton napísal:Ak trafis presne do srdecovej frekvencie, tak sa ti srde moze zastavit... ano je to pravda
Ako mozes povedat, ze je to pravda? Pridaj nejake linky na dôveryhodné vedecke vyskumy. :!:
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

keby to bolo to by bola haluz v skole :))) neucinkuje podla mna blbost
Stenky
Professional
Professional

rezonancna ferekvencia je jednoduchsie povedana vlastna frekvenicia, ked sa do nej trafis dana vec kmita s 10-100 nasobnou amplitudou.

napriklad kridla lietadla. kmitaju pri lete takych povedzme 10-15 cm...ked motor zacne vibrovat na rezonancnej frekvencii kridla (tu frekvenciu ovplyvnuje X faktorov) tak kridlo namiesto 15 cm kmita 1.5 metra, z coho logicky vyplyva ze sa utrhne.

a ano ked rozkmitas srdce spravnou rezoznancnou frekvenciou (u nas na skole na predmete "ochrana cloveka pred hlukom a kmitanim" nieje problem zistit aka to je (iked kazdy clovek ma trosicku inu)) srdce ti doslova vyskoci z hrude (zrejem sa roztrhne sval)

dalsi priklad. rezonancna frekvencia slepacej lebky je 7 Hz. v australii sa stalo ze vedla chovnej stanice hydiny spustili fabriku ktorej stroje vydavaly vlny o frekvencii 7 Hz. Slepice pokapali, vsetky mali znicene lebky.
toto bolo spomenute aj v helpe na Borland C++ pri hesle "sound"

dostatocne dolozenym dokazom je mi docent co ten predmet uci :wink:

//edit: overil som si par udajov :)
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

JaJeNiektoIny napísal:Ako mozes povedat, ze je to pravda? Pridaj nejake linky na dôveryhodné vedecke vyskumy. :!:
Proste mi doveruj :lol: . Neviem ti dat ziadny link na ziadny vedecky vyskum, niekde som to cital a bolo to dost davno a hovoril mi to jeden clovek, ale uz neviem kto to bol :D .
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Myslim ze keby to tak bolo s tym srdcom tak vy to bolo namiesto elektrickeho kresla je to ovela humannejsi sposob a myslim ze trafit sa do toho by nebol problem keby to riadil procesor takze ti to uverit nemozem..ale ked sme boli pri "analnom zvieraci" :) ked sa trafis do jeho frekvencie ... mas pocit ze sa hybe...resp vies sam ze len veci ktore sa hybu moju udanu frekvenciu to mi povedz ako sa chveje to som zvedavi a sam si to na svojom odmeraj aby si nam to dokazal :) myslim ze je to dostatocne vedecky pristup :roll: :wink:
Stenky
Professional
Professional

Vidium napísal:Myslim ze keby to tak bolo s tym srdcom tak vy to bolo namiesto elektrickeho kresla je to ovela humannejsi sposob a myslim ze trafit sa do toho by nebol problem keby to riadil procesor takze ti to uverit nemozem..ale ked sme boli pri "analnom zvieraci" :) ked sa trafis do jeho frekvencie ... mas pocit ze sa hybe...resp vies sam ze len veci ktore sa hybu moju udanu frekvenciu to mi povedz ako sa chveje to som zvedavi a sam si to na svojom odmeraj aby si nam to dokazal :) myslim ze je to dostatocne vedecky pristup :roll: :wink:
vtipne
neviem co je humanne na tom ze ides cloveka zabit tym ze mu roztrhas srdce jeho rezonancnou frekvenciou?? mu rovno mozes dat kyanid a pozerat ako zomiera v krcoch... fakt humanne :twisted:

pre tvoju info. nie len veci co sa hybu maju vlastnu frekvenciu. vlnenim dokazes rozvibrovat aj veci co sa nehybu (vid rozvibrovanie (a nasledne rozbitie) skleneneho pohara na sampanske obycajnym hlasom o rezonancnej frekvencii skla)
zvukom dokazes rozkmitat prakticky cokolvek pokial to nieje schopne dane kmity tlmit....
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Ano to to je jeho rezonancna frekvencia ale ty si predtym pouzival pojem "jeho frekvencia" preto som to spomenul :wink: a kedze je srdce sval tak by pri tom dostal krc nevravim ze by sa neposkodilo ale o trhani zase nehovor :roll: a dajte mi niekto karmu nech ju mam aspon neutralnu :oops:
Stenky
Professional
Professional

Vidium napísal:Ano to to je jeho rezonancna frekvencia ale ty si predtym pouzival pojem "jeho frekvencia" preto som to spomenul :wink: a kedze je srdce sval tak by pri tom dostal krc nevravim ze by sa neposkodilo ale o trhani zase nehovor :roll: a dajte mi niekto karmu nech ju mam aspon neutralnu :oops:
nie "jeho frekvencia" ale "vlastna frekvencia" a to je to iste ako rezonancna frekvencia

//su aj dolezitejsie veci ako nahanat karmu :P
//vidium: presne pre to je karma anonymna aby si sa nemohol mstit :)
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

:x tak kde som pozeral... a je mi to jasne...len ani neviem zaco som dotal - karmu...keby tam bol aspon ten kto mi ju udelil nech sa ho opytam
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Dakujem vam neutrlna mi staci 8) este raz vdaka :wink:
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

hhh,to je ale kravina... ty musis byt nejaky muz zakona a nechces aby sme robili zle a strasis nas tym ze sa pokakame v base:D dobry tah,ale neplati na mna:P
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

t0m4s3 napísal:Mythbusteri testovali -> vysledok: BUSTED!
vidiet ze tomase sa vyzna v mythbusters pojmoch ... enjoy mythbusters
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Nie je trošku problém aj v tom že svalstvo kakáča vieš ovládať- takže reflexne tlmíš vibrácie a svalstvo srdca nie? A srdce je na toto o dosť citlivejšie...
Stenky
Professional
Professional

krupica_dnb napísal:Nie je trošku problém aj v tom že svalstvo kakáča vieš ovládať- takže reflexne tlmíš vibrácie a svalstvo srdca nie? A srdce je na toto o dosť citlivejšie...
daco na tom moze byt. svaly sa tympadom tazsie rozkmitavaju.
kamarat z mediciny mi minule hovoril maximalny tlak ktory zvierac udrzi a viem si predstavit ze ked ho poriadne rozkmitas ze to neudrzis.
Napísať odpoveď