AUREL 2007 - KONKRETNE RYTMUS

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ST1
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

AUREL 2007 - KONKRETNE RYTMUS

Príspevok od používateľa ST1 »

Cawte co si o tom myslite ?? ja rap MILUJEM aj rytmusa som pocuval ale v poseldnej dobe cim vac tym dalej sa mi nepaci :/ co spravil na aureli je sila ma to v hlave prepnute na 1000% osobne zdroje tak vyjadrite nazor :?
punkerka115
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa punkerka115 »

:smt034 ..nepozerala som,ale pocula som .. podla mna to bolo uuuuuuuuplne ale uuuplne ze trapne co zrobil..ja vo vseob. rap nemam rada ...ale 100ludi 100chuti ... ale to co urobil ..neviem co tym chcel dokazat...ako spieva v jedne songe ze moze oebat cely aurel ci ako ..TAK NACO TAM POTOM ISIEL??..ukazat sa aky je sef a ako ma vsetko v pitchi? ..to mohol aj odkazat ... ale to ze s tym hodil a rozbil cenu to sveci o jeho inteligencnom kvociente ...tot vse
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

a teraz cekujem ze o tom neozhodovali ludia ale dajaka skuena porota ked uz tak MR abo victor hazard abo H16 to malo vyhrat ne ten LOL to ma s*r* fakt.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Jeden kamarat mi to poslal na ICQ s tym, že ake štýlove. No podľa mňa sa nevie chovať. Však odtial - potial. Kto to nevidel, tak názor si utvorte sami. :roll:
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

no dneska som si čekol to videjko čo tu sem niekto postol :?. no a ako som to tak zo začiatku pozeral, tak som nerozumel o čom tam ide. ale ten koniec :shock:. no fakt. neviem či to bude tou slávou čo má v hlave, alebo čím :?. neviem čo tým chcel dokázať, ale počkám si na super expertov, čo sem za chvíľu prídu, a začnú ho obhajovať.
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:Jeden kamarat mi to poslal na ICQ s tym, že ake štýlove. No podľa mňa sa nevie chovať. Však odtial - potial. Kto to nevidel, tak názor si utvorte sami. :roll:
Ved pisem ze je dr*nuty povedal to osobne jeden z LUZI co robil v autobuse proste robil sa zeje opica rychlo sa dostal na vrch ale teraz ukazuje ze mu nepatri ta vec
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

mohol aj inak dat najavo ze nema o toto ocenenie zaujem.. :roll:
rastignac
Expert
Expert

Príspevok od používateľa rastignac »

http://youtube.com/watch?v=pGQk-YqIbb4kto nevidel nech sa pozrie podla mna je to totalne vymlety clovek, akoze aj ten mecoch je kus debila
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

rastignac napísal:http://youtube.com/watch?v=pGQk-YqIbb4kto nevidel nech sa pozrie podla mna je to totalne vymlety clovek, akoze aj ten mecoch je kus debila
JA SOM ICH ZRAL ALE TERAZ SI MYSLIM ZE SU IDIOTI OBAJA je to sila proste nevedia co chcu penaze im stupli do hlavy pravdepodobne NEZASLUZI SI TO A MECOCH SI TO MAL STRCIT DO R**I
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Jeho cielom bolo dostat sa do medii..to sa mu aj podarilo.

Fakt Hero no, co nato povedat :roll:

Teraz sa deti poseru, aky je cool a ako ma v <> lebo on je boh a ide si za svojim cielom jou jou :roll:
vinancan
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa vinancan »

podla mna je cely slovensky "hip hop" naprd aj so vsetkymi slovenskymi "hiphopermi"
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

:lol: Ja som odneho ani viac nečakal. Je zbytočné sa vyjadrovať k nemu ...tuším že to krásne v téme hip-hop povedal už tomasito ( ak nie on tak iný mod prepáčte ak sa mýlim ) jednoducho sa hrá na strašne nekomerčného a nič ho nezaujíma ale sám pritom príde na toto vyhlasovanie cien aby všetkým ukázal ako mu na tom nezáleži...tvár by si zachoval ak by tam neprišiel toto je iba na jeho ďalšiu propagáciu ...veď tuším o tom rapuje v tom svojom songu ...čim viac je rozoberaný tym viac ho to teší pretože mu to zvyšuje predaj...je to komerčný kkt a na jeho výstrelky si treba zvyknúť pretože chce aby zarobil ešte viac ....úplne sa zhovadil ...
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

vinancan napísal:podla mna je cely slovensky "hip hop" naprd aj so vsetkymi slovenskymi "hiphopermi"
reperi su super ale rytmus je kkt
Baguvix
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baguvix »

Neviem ako vy ale cela tema okolo Rytmusa :-/ Všeobecne vzato keď sa na to tak pozriem tak zdravý človek pochopí,že Rytmus je s prepačenim mentalna subnorma :roll: ja akože hip hop "študujem" dlhšie ale s takouto demenciou som sa nestretol. Normálne sa slováci môžu hambiť za to že ich reprezentuje takyto idiot :|
tolko odomňa
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Baguvix napísal:Neviem ako vy ale cela tema okolo Rytmusa :-/ Všeobecne vzato keď sa na to tak pozriem tak zdravý človek pochopí,že Rytmus je s prepačenim mentalna subnorma :roll: ja akože hip hop "študujem" dlhšie ale s takouto demenciou som sa nestretol. Normálne sa slováci môžu hambiť za to že ich reprezentuje takyto idiot :|
tolko odomňa
Ta porota sa moze hambit !!! cele to bolo smanipulovane vobec necekovali komu tu cenu daju len tak ze on ma najviac albumov autoritu zavolame ho a nech spravi show fakt idiotske MAL TO VYHRAT MR
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

lol, to je teda kvalitny idiot xD
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

nerozoberajte kto to mal vyhrat a kto nie.. bolo to z roku 06.. a jasny vitaz bol bengoro.. a k tomu vystupeniu ma vlastny styl ktoru nehejtujem ani ktory nemilujem..na jednom odovzdavani cien dali track ze pi*u o mne vis pred plnym publikom deti a ludi asi stvrtka ludi odisla..
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

RYTMUS JE ČISTÝ KOKO*
A CHLAP BEZ "A"
ja nemožem ešte teraz mam z toho koko*a krče :hehe: :hehe: :hehe:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Pre tých, čo nepoznajú a radi sa zasmejú http://www.kalerab.sk/article.php?articleid=743
Ak sa to prieči pravidlam, tak sry :oops:
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

no vcera som presne prepal na stv, v tom momente ked to rozbil...
a dnes som si zistoval co sa to vlastne stalo...
ja hip hoperov povazujem za novodobych basnikov... nepocuvam ich strasne gangsta pesnicky, z ktorych mi je na grc... a hlavne ako v nich trepu, ze ako strasne im vsetci zavidia, ze maju babenky, svoju neuveritelnu CREW ktora ich kryje....
no tak ked sa na nich ja pozrem, len sa smejem... sak to je totalna ubohost...
chodia poobliekani ako vyrastene opice, namiesto normalnej siltacky maju panvice vybijane zlatom a na krku nosia retaze jak strazne psy... to co je za kulturu?
nasrane v hlave... to je synonimum k slovu rap ...
a Rytmus? to je nenormalny king... namysleny Č I K O.
Neviem cim chcel zaujat... len ukazal, ze aky je trapko.. a ten jeho poskok ci co to je.... ten mecoch? hmmm..... vysiel vobec zakladku? :lol: :lol: alebo ho rytmus potiahol do pomocnej?
Napísať odpoveď