Skor nech si to stiahnem..co to dokaze???oborpeto napísal:nech sa paci
Pomozte Slovensku...Klikajte a budeme najlepsi!!!
kukam ze sme akosi padli spat na 10 miesto.
uz mam 400 000 a gigaclicker rank, ale nech sa snazim ako sa snazim, akosi nas zacinaju dobiehat... skoda, ze stranka je tak nestabilna.
PS: to audiotrack: nic nemusis programovat, na to su dostupne programy na nete, kde si naprogramujes makra, ako sa ma mys pohybovat, klikat, delay... Ak by bol zaujem, upnem niekam a poslem PM, predsa len, treba byt obozretny pred konkurenciou
uz mam 400 000 a gigaclicker rank, ale nech sa snazim ako sa snazim, akosi nas zacinaju dobiehat... skoda, ze stranka je tak nestabilna.
PS: to audiotrack: nic nemusis programovat, na to su dostupne programy na nete, kde si naprogramujes makra, ako sa ma mys pohybovat, klikat, delay... Ak by bol zaujem, upnem niekam a poslem PM, predsa len, treba byt obozretny pred konkurenciou
to znamena ze mas 60 klikov za minutu a viac sa neda...rukou to natukam rychlejsieSajmon napísal:Tato aplikace za Vás bude klikat libovolně dlouhou dobu na jedno určené místo. Můžete nastavit prodlevu (1s - 300s) mezi klikáním a také to, jestli se má klikat levým či pravým tlačítkem.
Zdroj: stahuj.cz
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
heh.. no požiadaj usera spanoo, jemu som to dával nechce sa mi to znovu uploadovať... ono dá sa tam dať delay aký chceš, ja som to nechal minimálne na 0,5 sekundy, teda 120 klikov za minútu. Keď som dal menej, tak to bol vynález skazy.. ale ak chceš..Frikso napísal:No fakt to klika nejako pomaly. Možno nam audiotrack nakodi nejaky turboklik, že 600klikov za minutu
RE:vdaka audiotrack
Len chcem podotknut, ze tento program som ja nerobil a ani nieje zo ziadneho ineho fora..je to cista praca audiotrack tak mu podakujte
Ja ti Dakujem
//audiotrack: a ja ešte dodám že nie je kompletne dokončený lebo nemám čas...
//spanoo: ja dodavam, ze mu nic nechyba a ze si uz profesionalne deformovany..nemusi byt vsetko perfektne
Ja ti Dakujem
//audiotrack: a ja ešte dodám že nie je kompletne dokončený lebo nemám čas...
//spanoo: ja dodavam, ze mu nic nechyba a ze si uz profesionalne deformovany..nemusi byt vsetko perfektne
- Prílohy
-
- click.rar
- Made by audiotrack
- (223.94 KiB) 105 stiahnutí
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
máš to prerobené. Daj ten klik (prvú možnosť, klikne a vráti kurzor, ani si nevšimneš že ho dalo preč) a trackbať daj úplne doprava a zaškrtni x10 (to je 50 sekúnd)lucas03 napísal:audiotrack nedalo by sa ze ten cas trocha rozsirit napriklad klik za 50 sekund alebo tak a este ze potom by tu mys dalo na to iste miesto ako bola predtým??
Už sú funkčné aj väčšina nastavení (automatické načítavanie uloženého zoznamu a tak... ale ešte je tam plno roboty)
- Prílohy
-
- click.rar
- (224.15 KiB) 90 stiahnutí
-
martinrozok
Medium Expert
-
martinrozok
Medium Expert
no to co som pisal ze nastavis viac bodov na ktore bude klikat napr. 345*456 potom klikne na ine miesto napr. 123*678 a potom sa ten ciklus znovu opakuje 345*456 a zasa 123*678 no proste toto bude dokola robit ten audiotrackov toto ma ale este nieje dokonceny a nefunguje
ale ked si ho nahodou vydel tak vies...
-
martinrozok
Medium Expert
tu mas aj link cekni ale nefunguje...http://senduit.com/eb9fba