hh tak ja tie casaky kupim ozaj raz za dva casy - ak v nich je fakt dobra aj ked starsia hra, ktoru milujem a (ne)mam ju napalenu.. takto ju mam akoze original a za lepsiu cenu ako napr v obchode.. kvoli clankom casopisy nekupujem.
a ci uz som mal v rukach score alebo level - nemam im co vytknut, oba casaky su dobre spracovane.
ja som odoberal asi pol roka Hrac a to bola najvacsia chyba aku som kedy spravil, lebo mi chodil oneskorene asi o mesiac a aj to som tam musel vyvolavat aby mi ho poslali no jednoducho hroza, ale casopis celkom dobry.
si pamatam ze moj brat odoberal este v 95-tom (alebo v 98-mom, presne si uz nepamatam) casak LEVEL, ktory vtedy stal 90SK. Este ich mame niekde doma zalozene
ja som si raz kupil doupe lebo to malo aspon trocha normalnu cenu ale podla mna pytat vysse 300sk za casak je nekrestanske a aj tak je vsetko na nete iba co tam daju vzdy nejaku blbu hru
reno23 napísal:si pamatam ze moj brat odoberal este v 95-tom (alebo v 98-mom, presne si uz nepamatam) casak LEVEL, ktory vtedy stal 90SK. Este ich mame niekde doma zalozene
Ja som hlasoval za level aj ked si ho nekupujem
nechces mi to darovat ?
BTW: level aj score som si kupoval ale teraz iba chip a pc revue.
To su vsetko blbosti, najlepsi je Speed a Maxim
Ale pred asi styrmi rokmi som mal predplateny LEVEL, prisiel mi trochu lepsi ako Score. Hrac a Gamestar v case, ked som ich videl, vyzerali oproti nim velmi amatersky.
Heh dali ste sem iba casaky ktore su ohladom Gamesov ... z gamesov je podla mna najlepsi Level par krat som ho odoberal ... ale z inej kategorie je najlepsi podla mna Chip
Najlepsi bol Bit. in peace 1994 myslim ? Tie clanky som zral.. a pamata niekto supertrapne zaciatky casaku "Riki"? To bol uzas, aprilove cislo bolo pre mna vrcholom ludskej odvahy
Železnická revue - tú dlhé roky odoberal jeden môj spolužiak Ja nie som moc časákový a tieto herné ma už duplom neberú, ale keď už, tak nejaký autotuning si sem - tam kúpim.
-Keď som bol malý prcek (12-13) som odoberal počítač pro každého to boli časy