Najoblubenejsi hrac NBA !
-
Daemonko
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
moje favourite hraci su Dwyane Wada, Shaquille O'Neal, Kenyon Martin, Carmelo Anthony a Marcus Camby
Shaq je ikona sutaze nikdy v zivote uz nedosiahne podkosovy to co on, Wade sa stava superstar ak nou uz neni lebo tak kompetneho hraca ktory vie naozaj vsetko uz davno nebolo, Melo je rising star a tipicky leader, Kenyon je super 4 skoda tych zraneni a Candyman je poldla mna najlepsi obranca a makac v lige
Shaq je ikona sutaze nikdy v zivote uz nedosiahne podkosovy to co on, Wade sa stava superstar ak nou uz neni lebo tak kompetneho hraca ktory vie naozaj vsetko uz davno nebolo, Melo je rising star a tipicky leader, Kenyon je super 4 skoda tych zraneni a Candyman je poldla mna najlepsi obranca a makac v lige
-
master23
Light Professional
Re: nazor
moze byt, podla poslednych vysledkov sa mu dost dari, v poslednom zapase 48 bodov, a jak kukam co vyvadza v play off, celkom dobre:)ProfionQQ napísal:tak podla mna jednoznacne LeBron James
-
kukiak
Addict
Re: nazor
to co predviedol v 4. stvrtke a predlzeniach... ale zas keby dal tretne hody mozno by ani prdlzenie nebolo.. ale v 1. OT vsetky strelil vystrelil on.. vazne respect. Doteraz som ho nejaj neobdivoval, ale tymto ma dostalmaster23 napísal:moze byt, podla poslednych vysledkov sa mu dost dari, v poslednom zapase 48 bodov, a jak kukam co vyvadza v play off, celkom dobre:)
-
theBliZZard
Star
tak napriklad taky Josh Smith... pozri si jeho statistiky... to je chlapec co vie vsetko, skvely je v obrane a aj v utoku... to je hrac a nie niejaky bryant co hra dopredu naplno a dozadu na pol plynu...Drago napísal:Kobe Bryant, Kobe Bryant, Kobe Bryant....a potom este Bosh, Allen, pozdava sa mi aj Chris Paul
//Lewis : A ty zas fandis megahviezdam Slam Dunku
Rofl ?Lewis napísal:tak napriklad taky J.R. Smith... pozri si jeho statistiky... to je chlapec co vie vsetko, skvely je v obrane a aj v utoku... to je hrac a nie niejaky bryant co hra dopredu naplno a dozadu na pol plynu...
Kobe Bryant: 7-time All-Defensive Selection
* First Team: 2000, 2003, 2004, 2006, 2007
* Second Team: 2001, 2002