Spam alebo seriozny clovek?

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
verreaux
Light Professional
Light Professional

Spam alebo seriozny clovek?

Príspevok od používateľa verreaux »

Dal som na net inzerat, ze predam jeden fakt stary notebook (nefunkcny) a ozval sa mi nejaky typek z Londyna, ze vraj ma o neho zaujem. No akosi sa mi to nezda. Normalne s nim pisem teda snazim sa :lol: a vraj ho chce kupit a chcem sa opytat ci to nemoze byt iba nejaky spam bot. Ved kto by uz len z Londyna cital slovenske inzeraty? Dokaze spam bot odpisovat na maily?
das fas
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa das fas »

Nemusel citat slovenske inzeraty, len dal do googlu poziadavky a vysiel mu tvoj inzerat.
verreaux
Light Professional
Light Professional

Jasne to mi napadlo tiez a asi to aj tak bude lebo ked dam do googlu nazov toho notebooku tak ho najde ako prvy
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

ked bude chciet cislo tvojho uctu na ktory ti zevraj posle peniaze tak sa ozvi. Vola sa to ze nigerian scam -> http://home.rica.net/alphae/419coal/
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

kludne moze byt aj normalny zaujemca, aj ked pochybujem, ze by chcel nefunkcny notebook zo stredu europy ked je z GB:)
verreaux
Light Professional
Light Professional

t0m4s3 napísal:ked bude chciet cislo tvojho uctu na ktory ti zevraj posle peniaze tak sa ozvi. Vola sa to ze nigerian scam -> http://home.rica.net/alphae/419coal/
No spomina tam aj Nigeriu:
Hi,
Thanks for your attention and cooperation.
I'm from London in United Kingdom so tell me the price cost , this is to inform you that i am sending the item to my Client in Africa "Nigeria" .
Therefore i want you to tell me shipping cost price through TNT or UPS Express 3-4 days deliver.
I am sending you the money by Money Order through Travelex World Wide cash delivery and also want you to provide me your home address for the payment.
I hope to read from you fast.
Regards
Rousell
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

No tak potom neviem nad cim teda rozmyslas :-) Scam jak hovado.
verreaux
Light Professional
Light Professional

Ok diky, myslel som si. No nevedel som, ze spam je az na takej urovni, ze vie odpovedat na maily
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

t0m4s3 napísal:ked bude chciet cislo tvojho uctu na ktory ti zevraj posle peniaze tak sa ozvi. Vola sa to ze nigerian scam -> http://home.rica.net/alphae/419coal/
hej, hej :D, pred par dnami som o tom cital na blogu jedneho chlapika v kanade, co chcel notbuk na ebay predat... ked sa nastvem, tak to najdem. pekne to popisuje, aku figliarcinu vymyslel
holenda
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa holenda »

cau. mne sa asi pred 2 mesiacmi tiez ozval z londyna zaujemca na notebook, ponukol mi cca dvojnasobnu cenu. normalne prebiehala komunikacia o tech. parametroch. peniaze mi chcel poslat cez travelex, na dobierku to nechcel. z tej firmy mi dosiel nejaky kod, ale ze peniaze mi daju, az ked to dojde kupcovi, alebo nejak tak... cize som sa na to vy.... a doporucujem to aj tebe... uz vidim ako si niekto z LON kupuje stary notas na slovensku, ked tam vyhadzuju do kosa aj ovela lepsie stroje...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

spam sa oznacuje ako nigerisky list su to velke mafie preto im neposielajte ziadne osobne udaje, kontakty a cisla... :!:
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Zdravim,
mne dnes prisiel tiez nejaky scam ale v SMS forme.Bolo to z cisla +447805999315 a pisal mi nieco taketo.
Hi Imi.How are you.In Edinburghs fine. potom spominal nieco s nobody with Slovakia alebo nieco take a este ze aby som si uzil prazdniny.Boli tam 2 smajlici a nakoniec sa nepodpisal, asi cakal ze mi napisem sms spravu ze kto to je a strhnem mi 80€ za SMS :D .Takze to bude urcite nejaky scam, cislo som hadzal do googla, nic mi nevyhodilo, ziaden odkaz.
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

sestre davnejsie prisiel mail normalne po slovensky nieco v tom zmysle ze je dlzna niekolko milionov dolorav...a tiez tam bolo nieco z nigeriou ci co...som nechapal ze co to ma byt...odignorovala to...ale teraz vidim ze len skusaju oklamat ludi
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

to ako ked pomne chcel niekdou kupit uplne rozbity iphone 2G vraj pre syna do nigeria ako darcek k narodeninam :D
kelsoo
Star
Star

Príspevok od používateľa kelsoo »

odomna raz chcela Kupit jedna steella z kanady X box 360 ked este fical ako novinka mal som ho na inzercii za 9000 sk vtedy (300 eur )
a dotycna z kanady mi slubila ze mi spole na účet 1000 eur :D ak jej to tam polsem vraj jej mam dat cislo uctu adresu ak by dslo k neprijemnostiam a aj mobilne cislo ze spolu pokecame a presnejsie sa dohodneme xD
Este v ten den som si nasiel to mesto z ktoreho je :D a presne niekde v centre toho mesta som nasiel PC shop alebo nieco take kde bol e- shop a X box tam stal 320 eur novy :D tak som jej napisal ze vyhodnejsie pre nu je zajst na "napisal som adresu toho shopu" KOniec uz sa neozvala :D
Haluz tie emaily :D
Napísať odpoveď