Spam alebo seriozny clovek?
Spam alebo seriozny clovek?
Dal som na net inzerat, ze predam jeden fakt stary notebook (nefunkcny) a ozval sa mi nejaky typek z Londyna, ze vraj ma o neho zaujem. No akosi sa mi to nezda. Normalne s nim pisem teda snazim sa
a vraj ho chce kupit a chcem sa opytat ci to nemoze byt iba nejaky spam bot. Ved kto by uz len z Londyna cital slovenske inzeraty? Dokaze spam bot odpisovat na maily?
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
ked bude chciet cislo tvojho uctu na ktory ti zevraj posle peniaze tak sa ozvi. Vola sa to ze nigerian scam -> http://home.rica.net/alphae/419coal/
No spomina tam aj Nigeriu:t0m4s3 napísal:ked bude chciet cislo tvojho uctu na ktory ti zevraj posle peniaze tak sa ozvi. Vola sa to ze nigerian scam -> http://home.rica.net/alphae/419coal/
Hi,
Thanks for your attention and cooperation.
I'm from London in United Kingdom so tell me the price cost , this is to inform you that i am sending the item to my Client in Africa "Nigeria" .
Therefore i want you to tell me shipping cost price through TNT or UPS Express 3-4 days deliver.
I am sending you the money by Money Order through Travelex World Wide cash delivery and also want you to provide me your home address for the payment.
I hope to read from you fast.
Regards
Rousell
hej, hejt0m4s3 napísal:ked bude chciet cislo tvojho uctu na ktory ti zevraj posle peniaze tak sa ozvi. Vola sa to ze nigerian scam -> http://home.rica.net/alphae/419coal/
-
holenda
Expert
- Kontaktovať používateľa:
cau. mne sa asi pred 2 mesiacmi tiez ozval z londyna zaujemca na notebook, ponukol mi cca dvojnasobnu cenu. normalne prebiehala komunikacia o tech. parametroch. peniaze mi chcel poslat cez travelex, na dobierku to nechcel. z tej firmy mi dosiel nejaky kod, ale ze peniaze mi daju, az ked to dojde kupcovi, alebo nejak tak... cize som sa na to vy.... a doporucujem to aj tebe... uz vidim ako si niekto z LON kupuje stary notas na slovensku, ked tam vyhadzuju do kosa aj ovela lepsie stroje...
Zdravim,
mne dnes prisiel tiez nejaky scam ale v SMS forme.Bolo to z cisla +447805999315 a pisal mi nieco taketo.
Hi Imi.How are you.In Edinburghs fine. potom spominal nieco s nobody with Slovakia alebo nieco take a este ze aby som si uzil prazdniny.Boli tam 2 smajlici a nakoniec sa nepodpisal, asi cakal ze mi napisem sms spravu ze kto to je a strhnem mi 80€ za SMS
.Takze to bude urcite nejaky scam, cislo som hadzal do googla, nic mi nevyhodilo, ziaden odkaz.
mne dnes prisiel tiez nejaky scam ale v SMS forme.Bolo to z cisla +447805999315 a pisal mi nieco taketo.
Hi Imi.How are you.In Edinburghs fine. potom spominal nieco s nobody with Slovakia alebo nieco take a este ze aby som si uzil prazdniny.Boli tam 2 smajlici a nakoniec sa nepodpisal, asi cakal ze mi napisem sms spravu ze kto to je a strhnem mi 80€ za SMS
odomna raz chcela Kupit jedna steella z kanady X box 360 ked este fical ako novinka mal som ho na inzercii za 9000 sk vtedy (300 eur )
a dotycna z kanady mi slubila ze mi spole na účet 1000 eur
ak jej to tam polsem vraj jej mam dat cislo uctu adresu ak by dslo k neprijemnostiam a aj mobilne cislo ze spolu pokecame a presnejsie sa dohodneme xD
Este v ten den som si nasiel to mesto z ktoreho je
a presne niekde v centre toho mesta som nasiel PC shop alebo nieco take kde bol e- shop a X box tam stal 320 eur novy
tak som jej napisal ze vyhodnejsie pre nu je zajst na "napisal som adresu toho shopu" KOniec uz sa neozvala
Haluz tie emaily
a dotycna z kanady mi slubila ze mi spole na účet 1000 eur
Este v ten den som si nasiel to mesto z ktoreho je
Haluz tie emaily