Zarabanie na nete. :o)

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
lucas03
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lucas03 »

jojcek napísal:ked ti pridu tak mi daj vediet ok ? :) to poznam taktiez vela znamych a kamosov zaregistruj sa zaregistruj sa ziskam n tebe cca 60 SK prachy mi pridu sekom jasna vec na 100% len staci klikat ... cakal mesiac cakal dva cakal tri a velke NIC mu prislo :lol: 8) mozno je toto nieco ine daj vediet
ale tam su screeny z bankových výpisov v prvých troch stránkach
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

no waw, niekto si nieco poslal sam sebe na svoj druhy ucet:)
lucas03
Darca
Darca

enter00 napísal:no waw, niekto si nieco poslal sam sebe na svoj druhy ucet:)
boze preco pises aj ked si sa ani nepozrel,
pozri tuto temu

Kód: Vybrať všetko

http://crew.lamky.net/viewtopic.php?t=44&start=36
uz to robi on dlho, napis mu mail [email protected]
takze tie screeny asi nemohli byt poslane sam sebe ked tam je napisane z akej stranky to je poslane. a tie screeny nie su z tej stranky ale od toho usera z mailom. Obrázok
Obrázok
Obrázok
tazke to nieje fake. Ja s tym len zacinam. dufam ze sa neurazis ak som nieco blbo napisal lebo viem ze si velmi inteligentny. :) :roll:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

ja ti len hovorim, ze nikto, kto pracuje s peniazmi ich len tak nerozdava, za nejake surfovanie... obchod musi byt vzdy obojstranne vyhodny.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

enter00 - vidím že ani nevieš čo sa tam robí a o čom to je, a kritizuješ
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

Kosh napísal:roman3x - nepovedal by som ze to je az take zle - dokonca by som povedal, ze na tych strankach sa da nejaka ta koruna zarobit - ALE - nepodporuju moneybookers ani paypay - iba e-gold a paypal - takze pre mna osobne je to nanic.
to ze sa da nejaka ta krouna zarobit neznamena, ze to nie je ZOBRANIE. Budes zobrat pre seba a pre toho, kto ta to naucil. Budes zobrat(hovorit im o super moznosti nejaku tu korunu zarobit) po svojich znamych, TU(co uz robis), po inych forach a chatoch. Postav sa radsej pred samoobsluhu a zarabaj(ZOBRI) tam, nech ti to je hned po par minutahc jasne.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

roman3x - ako mne je jasne ze hlavne prachy su tam v referaloch, ale napisat

kto pracuje s peniazmi ich len tak nerozdava, za nejake surfovanie
je viac ako blbosť - tam sú prachy za klikanie na reklamné bannery - a to je rozdávanie? dá sa s tým zarobiť pár korún, ale bez referalov veľmi málo
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Kosh napísal:enter00 - vidím že ani nevieš čo sa tam robí a o čom to je, a kritizuješ
len upozornujem ostatnych, aby neverili vsetkym bullshitom, maju len jeden zivot a kazda rada dobra.
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Kosh napísal:roman3x - ako mne je jasne ze hlavne prachy su tam v referaloch, ale napisat

je viac ako blbosť - tam sú prachy za klikanie na reklamné bannery - a to je rozdávanie? dá sa s tým zarobiť pár korún, ale bez referalov veľmi málo
a co ja s tym? ja som to pisal? ale dobre, ked uz sa ma pytas... takze prides za jozkom, debkom, kamoskom a poviers mu(napises email....) pod na moju super stranku, kde debkovi(bo za ine ho nemas) neostane nic ine ako bud ju zavret, alebo kliknut na linky s tvojim refererom.
Martinspeed
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Martinspeed »

audiotrack napísal:no to by som zas netvrdil, lebo som tam regnutý už minimálne rok, a môj stav na účte je takmer 22 KČ.. čiže áno, vyplatia ťa, ak zarobíš aspoň 100 čo sa nestane.
inak ak chcete stránku na viac takýchto "dobrých" firiem, a hocičo čo je na nete zadara, klikni sem
ejako malo za rok 22Kč ja som mal za minuly mesiac 12Kč
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Martinspeed napísal:ejako malo za rok 22Kč ja som mal za minuly mesiac 12Kč
a aj viacej zarobite pred tou samoskou chlapci ;)
Martinspeed
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Martinspeed »

roman3x napísal:a aj viacej zarobite pred tou samoskou chlapci ;)
ved ale za rok mas toho stovaka, aj tak je google adsense lepsie ked ti ma kto klikat
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Mne sa teraz najnovšie osvedčil affiliate program na

www.pesamacka.sk
. Som si to dal na stránku a cez prázdniny som zinkasoval 141sk ako proviziu z nakupu. A to mám návštevnosť na tej stránke asi 10UIP denne. :shock: vážne, teraz si to idem dať aj na 4skaters, tak som zvedavý, tam mam vyššiu návštevosť.
-Mám to vo forme obyčajneho textoveho odkazu (bannery este pripravuju). Ak chcete, hodim link na stranku, kde to mám :)
ghulo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ghulo »

Prílohy
gladiatus pozadie.jpg
ghulo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ghulo »

Kosh napísal:roman3x - ako mne je jasne ze hlavne prachy su tam v referaloch, ale napisat

za surfovanie nie ale za to že pozerate ich reklamy!!! ony na tom zarobia miliardy tak preco by nemohli rozdat pre buducich zakaznikov par milionov??? :? a referalov si treba vediet rohnat!!!
lucas03
Darca
Darca

tak samodzrejme ze najviac sa da zarobit s navstevovanej sranky. A myslim ze v poslednej dobe najviac platia paid to promote weby(aj ja mam jeden, ale nejdem robit reklamu). Platia napriklad 50 centov za 1000 navstev. Takze ak mate web s navstevnostou, tak to skuste. A ak mate len web, su rozne stanky ktorymi si naberiete navstevnost, surfy atd. na warez su to napriklad stranky ako katz atd. Jednina nevyhoda ze ze tieto stranky zarabaju vacsinou ze promotuju dalsie reklamy, takze to vacsinou dlho nacitava a dost to spomaluje web. ja to mam vyriesene tym ze to nacita len raz za den pre jednu IP. Ale su tam moznosti ako napriklad ze 0x0 iframe, takze to nevidno na stranke. A hlavna vec je ze nieste zavysli na nahodne kliknutych veciach.
toto je napriklad mail na mojej stranke
Dobrý deň,

Radi by sme vám predstavili nový reklamný systém NAZOV.

Výhodou nášho programu je, že reklamy ktoré sa načitavajú, nespomaľujú Vášu webstránku, lebo reklama sa zobrazi len raz za den pre 1 unikátnu návštevu. Potom sa načitáva už len samotný banner.

Daľšov výhodou je, že neplatíme za kliky, ale za počet návštev. Teda Vaše príjmy nebudú závisle na náhode kliknutia, ale od navštevovanosti webstránky.

Platíme 50 centov za 1000 návštev. Vyplácame na PAYPAL a EGOLD.

Pre dalšie informácie navštívte stranku url alebo nás kontaktujte na url?menu=contact.

Tešíme sa na prípadnu spoluprácu s vami.

Váš nazov team.
vladopt
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladopt »

kto by chcel nejaké overené klikačky tak napíšte pm.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

myslim, ze na klikackach na nete moc nezarobis teda nezarobis ani tolko aby si napr. mohol kupit Apple Notebook :D
RareNickname
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RareNickname »

na klikackach sa ani zarabat poriadne neda...

najlepsie su tie kde sa zaregistrujete, dostanete svoj vlastny link a vdaka tomu linku pritiahnete dalsich ludi (ktori sa prave zaregistruju cez vas link). Tak dostanete peniaze vy a budete tiez dostavat rozne bonusi za to ze ludia ktorich ste pritiahli a ti ludia budu mat tiez svojich ludi atd.
Da sa na tom vazne skvele zarobit a nieje v tom ziadny podvod, spami, virusi a podobne (teda ak najdete doveryhodne stranky)

Ja napr. mam uz svoje skusenosti s takimito strankami uz cez 2 roky a jedine co mozem odporucit (teda ak nechcete na zaciatku zaplatit za to ze si budete robit reklamu) su:

WEBSITE GDI

je to stranka ktora si primarne orientuje na webhosting, ale za kazdeho cloveka co sa cez vas a vasich ludi zaregistruje dostavate bonus v podobe 1$ / mesiac. A za kazdich 5 co VY budete mat tak na konci tyzdna dostanete 100$. Ak ste v tom dobry tak sa na tom da neuveritelne zarobit. Poznam par ludi co takto zarabaju okolo 2000$ mesacne. Jedine co potrebujete je ucet na PayPal.com , pretoze budete "musiet" zaplatit 10$ na mesiac za webhosting ktory vam poskitnu. Avsak to vobec nemusite platit ak nechcete vyuzivat stranku. V tom pripade (ak si v registracii zvolite stranku s koncovkou .ws) budete mat 7 dni TRIAL. Dovtedy mozete kludne v PayPal - PayList zrusit platbu.

SELFBANK

tato stranka vam plati za KAZDEHO cloveka co dotiahnete cez vas (ako inak, ak vam dakto iny neda ich osobny link tak sa neda zaregistrovat) 100$ !!! Viem, zda sa to nemozne, avsak ak si precitate hlavne sluzby tejto stranky tak vam to aj dojde (tato stranka zacina propagovat a podporovat platby cez mobil v obchodoch). Este vsak nieje 100% takze peniaze vam zostavaju na selfbank ucte. Prevzatie penazi spristupnia az po doladeni sluzby a stranky alebo vycerpani konta 100 milionov $, ktore su urcene prave na platenie vam za kazdeho cloveka. Ah, malom som zabudol, za vasu registraciu vam DAJU 100$.

Dufam, ze som tym objasnil par veci ohladne zarobku cez internet. Je pravda, ze takto budete musiet shanat inych ludi, co je trocha tazsie ako klikacka, ale peniaze su tu zarucene !!!
bartimeus
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bartimeus »

Zdravím. Chcel by som to aj ja vyskúšat. Mohli by ste mi poradiť ako začať, kde a s čím, čomu sa vyhnúť. Aký účet na paypale sa mám vytvoriť, či mám uviesť svoje osobné údaje keď ich odo mňa pýtajú (napr. na peypale). Budem vám veľmi vďačný ak my pomôžete. Ďakujem
Napísať odpoveď