mi-chau napísal:Mayday hovor si co chces, stale si zatrpknuty

Opisujem realitu...
ETieNne napísal:Ty by si bol ochotný chodiť naozaj s každou
Nie. Mám aj ja kritéria.
ETieNne napísal:Mám pocit, že by si bol s hociktorou, ktorá by Ťa chcela.
Jedina s takou čo ma chce. Takej čo ma nechce darmo budem donášať. Môžem sa aj na hlavu postaviť, ajtak ma nebude chcieť!
ETieNne napísal:Proste Ty sa hneď ku každej tak správaš, že jej dáš všetko, otvoríš sa, správaš sa ako psík. Poslúchaš na slovo. Oprav ma ak sa mýlim. Keby Ti povedala že sníva o cukrovinkách z Paríža, na druhý deň(Týždeň?) by ich už mala.
Aha: Bolo aj také že som to nerobil, tak potom ma nechala a sťažovala sa ostatným tým že som nebol gentleman a nič som jej nechcel kúpiť. Keď jej vyhoviem je to chyba, keď jej nevyhoviem tiež je to chyba... Kašlem nato. Radšej ostávam pri hraní playstationu a bicyklovaní, tomu sa aspon rozumiem.
ETieNne napísal:Po prvé : Oni si na Tebe nemajú ani čo vážiť. Keď sa im hodíš rovno pod nohy, tak myslíš si, že si Ťa budú vážiť? Nie, práve naopak. A ďalšia vec, Ty nie si prirodzený, za každú cenu sa snažíš, všetko si necháš. A všetko im dovolíš, nič Ti nevadí. Tým strácaš svoju osobnosť. A tak to potom aj dopadne.
A zase podobne ako pri predošlom. Ak som naňu dobrý tak to je zlé, ak som nenu neni dobrý zase toje zlé. Veď aha: Vyskúšal som vzburu proti babe, neposlúcholsom, nenechal som sa a čo bola odveta? Dostal som kopačky! Rozumieš iné neni na výber. Aj mi to povedali, (citujem) nechcel si sa obliakať ako som ti povedala, ostrihal si sa, nechceš mi ani peniaze požičať tak čo z Teba mám? Nič! Tak potom načo sme spolu? Rozschádzam sa! (a nebolo to raz)
ETieNne napísal:Jednoducho vzťah by mal byť založení na vzájomnej úcte, rešpekte, vzájomných sympatiách citoch a vôbec na všetkom vzájomnom.
Mal by byť ale nie je.
ETieNne napísal:Po tretie : A tým sa dostavám k tretiemu bodu. Najdôležitejší krok v živote je práve výber partnera podľa mňa. V tomto ľudia robia najčastejšie chybu. Sú veľmi nezodpovední , nevyspelí, liberalistickí, skúšajú a preto si potom len ubližujú, vedome, nevedome, či podvedome. Poriadne nerozmýšľajú a potom si takto ubližujú, potom sa stávajú zatrpknutými, však MayDay? (mi-chau to vystihol)
Ja vyberám podľa toho že si rozmieme, vieme si dobre pokecať, sú podobné záluby atď. Proste si pasujeme, ona počkaá kým sa dobre zalúbim a potom sa začne vyhrážať rozchodom, ak nesplním to, to a hento...
ETieNne napísal:Čiže problémy vo vzťahu nie sú tým hlavným problémom. Nie je to také dôležité ako si niektorí myslia. Problém je ten, že ak je to s nesprávnym človekom, tak problémy budú vždy a už samostný vzťah je problém. Ak je to ale so správnym človekom, všetko ide ľahšie a všetko sa dá vyriešiť, lebo tam nechýba obojstranná úprimná láska.
No a konečne návrat k téme. Odpoveď na tento celý mišung je to že mňa nikto nelúbil a v tom to je celé.
ETieNne napísal:
1. Zmeň svoje správanie. (Čiže zmeň sa v tomto).
2. Dôsledne vyberaj objekty záujmu.
3. Trpezlivosť. (Aj keby si za rok mal osloviť len jednu)
4. Viera (Nezvaľuj všetko na ženy, pripusť si chybu a neprestávaj veriť, že existuje žena, ktorá Ťa už teraz vo svojich predstavách miluje.)
1. Na tom sa pracuje. Mám zoznam chýb ktoré robím, všetky zlé náviky a pomaly sa odúčam.
2. Aj toto je dobré. Dôveruj ale preveruj.
3. Znižujem hustotu nadväzovania kontaktov o 34,2%
4. Viera = Ilúzia. Ale tak nato človek stvoril žéner Sci-Fi... Aby som tam mohol zaradiť tú babu ktorá ma miluje...
Balian1186 napísal:Takto, ty za ten čas, čo si skúsil dvoriť neviem koľkým ženám (asi ich bolo dosť), niekto ostal len pri jednej, ale to je asi na tvoje pomery veľmi dlhý čas, že? Inak niekto sa o dievča, ktoré ma rád zaujíma aj mesiace, aj roky. Nie ako ty zopár dní.
Bol už aj taký experiment čakať do nekonečna. Výsledok bol len taký že ona ma automaticky brala ako ,,len kamaráta" a popritom si hladala iných chalanov na vzťah... Proste keď budem dlho otálať zatial si stokrát nájde druhého. Pri mne vraj potrebuje aby sme sa spoznávali mesiace, a potom jak nebaehol ten debílek, na toho jej stačil týžden... Zaujímavé.
Balian1186 napísal:Súhlasím s Etim (chválim ťa za dobrý príspevok), že ty nevieš čo je láska, je to tak.
Viem. To je tn cit, že stále mi chýba, totálne sa teším keď sa máme stretnúť, cítim sa pri nej príjemne. Stále naňu myslím... Mal som to šťastie zažiť aj keď ona len lásku hrala ja som ju aj cítil.
Balian1186 napísal:1.priateľstvo - keď sa neviete o veciach porozprávať a vypočut jeden druhého bude jeden s partnerov pociťovať prázdnotu vo vzťahu
To je normálka. Ja len také beriem s ktorými si aj rozumiem, máme spoločnú reč...
Balian1186 napísal:2.úcta - ak si jeden druhého nevážite, tak sa nebudete milovať
No toto tým ženám ktoré poznám chýba. Nevidel som zatial ženu čo by mala úctu ku mne.
Balian1186 napísal:Zapamätaj si: je takmer nemožné skutočne ľúbiť človeka, ktorým sa dá manipulovať ako s bábkou. Takže ak chceš, aby ťa ľúbili, je veeeeeeľmi dôležité dať najavo, že si nezávislý, máš sebaúctu a neželáš si, aby tvoju dobrotu považovali za samozrejmú.
Tak na toto majú moje baby len odpoveď typu: Môže si byť nezávislý
ale bezomňa! túto vetu veľmi často používala aj tá dotyčná ktorú som tak strašne lúbil. Nedá sa ľúbiť človeka s ktorým sa dá manipulovať ale zase nelúbi ani človeka z ktorého nemôže ťažiť. Proste ma aj uzemnila s otázkou: Tak potom načo by som ťa mala lúbiť? Nič z Teba nemám! Tak povedz načo??
Odpoveď je jednoduchá. Nelúbila ma! Lebo zase na tých týpkov čo preňu nespravili ani štvrtinu toho čo ja, za nimi zase plakala. Lebo ich lúbila a mňa nie. Takže zase sme len pritom že kým ma nebude chcieť žena sama dovtedy ani nemám šancu.
Balian1186 napísal:A najväčším paradoxom je, že čím presvedčivejšie sa dokážeš tváriť, že sú ti city toho druhého ukradnuté ( a súčasne mu ponúkať skutočné priateľstvo), tým skôr získaš jeho uznanie a nakoniec aj lásku.
No neviem na akých exemplároch si skúšal ty, ale tie baby s ktorými som mal ja tú česť to nedopadlo ani zďaleka tak ako to ty tu píšeš. Ja som tým dobrým priateľom aj ostal, bútlavá vrba a tak, ale na lásku si hladala vždy iný objekt, veď ja som len kamarát...
Balian1186 napísal:A nehovor mi, že to tak nie je, lebo to tak je.
Ja ti to nemusím hovoriť že to tak nieje, lebo mne sa to už X krát stalo v realite a presvedčil som sa sám. Proste keď ma ona nelúbi, tak si nijako jej priazeň nevybojujem. Však si predstavte kolko som mohol experimentovať keď som skúsil všetko čo ste tu napísali. Fakt keby tu bolo niečo nové skúsil by som aj to.
Balian1186 napísal:keď si ma nevážili, ukázal som im, že môžu akurát tak "kývať s kolom v plote" a začal som sa správať sebaisto a nezávislo
Lenže u nás toto robia ženy. Ale keď som to spravil ja mne sa žiadna neozvala ani po pól roku, ani po roku, ani nikdy. Proste nezaberá na nich nič. To ja mám niečo s aurou, vyžearujem nejaké odpudivé vlny alebo čo.
Balian1186 napísal:A prečo: "lebo väčšina ľudí si neuvedomí, že im na niekom záleží, kým ho nestratí"
Aha, mňa kolké baby stratili a nič z toho. Boli aj príklady že po mne si našla nejakého fagana, a došla plačúca že aký je hajzel že nerobil preňu nič čo ja ale
kumne by sa ž nevrátila to je tá čudná ženská logika. A uteká za dalším alkoholikom, glázorm, narkomanom...
Balian1186 napísal:Ale to zas je tak, že ja som s nimi trávil nejaké tie mesiace kamarátskeho vzťahu.
Ja sa s niektorými babami kamarátim aj 10 rokov a absolútne nič z toho nemám...
Enduro3333 napísal:Musim dodat s osobnej skusenosti ze ja som mal raz priatelku ktora bola ako ty..teda v par veciach.... tak velmi ma lubila ze si vsugerovala ze to co ja mam rad ona musi mat automaticky rada .... a to uz nebol vstah s jej strany ale da sa povedat ze otroctvo ...otrocila ku mne z lasky no ja som ju za to prestal mat rad .... pre mna prestala byt clovekom lebo stratila vlastnu volu stratila vlastny nazor porozpraval som sa s nou o tom nech to zmeni prikivovala ze ano no nič sa nezmenilo...a preto som ju poslal kade lahsie ...
Lenže jej si povedal že nech sa zmení = môže mať svoj názor. U nás to bolo kapánek inak. Mne povedala že nech sa držím jej, že ona mi radí dobre lebo je múdra a keď budem počúvať ju... No a mala kumne taký postoj že: Chceš mať svoj názor? Tak si ho maj,
ale sám! Jej sa to práveže to otročenie páčilo a keď bola vzbura tak mi dala košom... Videla že už mám svoje názory, že som povstal, nič zomna nedostane, tak sa ma zbavila.
ETieNne napísal:A ešte som zabudol napísať, že ďalšiu veľkú chybu robia ľudia v tom, že si nenechajú poradiť od ostatných. Alebo si nedokážu nechať poradiť, to robíš aj Ty aj BabySHAQ napr. Vy chcete počuť prikyvovanie a schválenie toho, čo si myslíte a chcete, nie naše rady. Vy nechcete POMOC a RADU, len PODPORU
Chceme veď čo myslíš na základe čoho som sa vzbúril? Dal som na jedno fórum anketu. Je správne ako somnou priatelka zaobchádza? Opísal som problém a všetci mi napísali že nie, nenechaj sa atď. Túto anketu som spravil aj vo svojom okolí, tiež povedali, ona ťa len využíva, to je blbosť čo ti hovorí atď. Tak som sa vzbúril, ona ma nechala a ja som z toho bol hotový... Takže sem ma priviedli tie rady.
ETieNne napísal:Prišlo leto a ja som išiel do jedného "tábora" a tam som sa páčil 4 babám, niektoré mi to dali najavo jasnejšie, niektoré menej. A práve s tou jednou, ktorá sa nehanbila prejaviť svoje sympatie a city budeme mať v lete 3.ročné výročie.
Len stým rozdielom že ja som sa nepáčil nikomu... Mne sa toto nikdy nestalo že by baba mala o mňa záujem. Aj ja som mal obdobia keď som kašlal nane a bol som natom tak isto len bez tých stresov... Proste toto je ako v rozprávke že tvár sa akoby ťa nezaujímali a oni prídu samé. Lenže realita je tým rozdielna že ku mne nikdy neprišli samé...