>> Ja som už nato prišiel... A čo vy ostatní?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

budú ti vyprávať ako ich všetci ich doterajší chalani ignorovali nemali ich radi, podvádzali ich a je*ali na ne a toto všetko.. a ked konečne stretnú niekoho kto je úplny opak a fakt ju myluje a spravil by pre nu aj nemožné .. čo sa stane? nevaží si to... proste hovoria o tom ako chcú nemožné a ked to dostatnú tak kašlú na to..
Však ty to ovládaš výtečně! Dobre si to povedal takže predsa niesom výnimka... Ano milý triple aj ja dúfam že raz slovensko budú spájať diaľnice, že tu bude aspon taká životná úroveň ako v rakúsku... Dúfať môžeme v hocičo ale či sa to aj stane?? To je tvrdá realita že dosť ťažko... To isté platí aj o tom že ja budem mať babu ktorá ma bude ľúbiť. Celé to beriem s rezervou.
Takže to vôbec nie je o stratégií ale o tom či je to tá "pravá" alebo nie. Keď sa do Teba zaľúbi tak jej bude jedno či budeš hrať tvrdého macha, alebo či jej padneš rovno k nohám alebo či budeš hanblivý a nesmelý. Bude Ťa vidieť a ľúbiť takého aký si a to je najdôležitejšie.
Nič v tom nieje iba toto. Nelúbila ma žiadna. Nezostáva nič iné než čakať. Nikekto je hore a niekto dole... Tak koneic tejto debaty a Topic je problémy vo vzťahoch. Ak budem mať, ským mať tie problémy tak sa ozvem.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

MayDaySK napísal:......
May day nemozes chcet aby ta baba lubila prvy tyzden co sa poznate a boli ste spolu 2x vonka :D (ak vobec ste dade boli) baby to beru kapanek inac...viem ze by si nemal problem zacat chodit s babou prvy den co sa poznate( aj take pripady su :D vykusane..vysledok? nechcel by si ;) ) cize musis najst dievca ktore je "normalne" a nie daku siblú 15 rocnu pubertacku ....na to prides sam ked ju stretnes a nemusi to byt ta prava..proste si budete rozumiet nic viac nic menej..a pomalicky mozes ist dalej a dalej..je to tazke ked treba "cakat" ale kukaj sa dopredu a ze to moze nakonec dobre dopadnut a ak nie ved sa nic nestalo pride dalsia..Baba potrebuje viac casu na to aby zacala "lubit" a ani potom to nemusi byt "laska" ;)
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

Vztah bez problemov ani neviem ci existuje,... Podla mna ked su problemy to ten vztah len upevnuje a vtedy sa aspon zistuje ci ti dvaja si dokazu pomoct a zacat spolu bojovat o ten ich vztah... pozri sa keby mal byt vztah o tom ze nebudu problemy v nom tak jeden druheho by sme si tak nevazili a mozno by sme boli uplne naivny ludkovia .. ked je nejaky problem aj vacsi aspon nam to otvori oci a nevidime svet len cez "ruzove okuliare"... a ta prava laska s tym by som aj suhlasila .. ak je prava vrati sa mozno nie hned ale vrati.. a ak nebola prava navzdy sa strati... :)
midnight_man
Guru
Guru

Lúšťa napísal:Vztah bez problemov ani neviem ci existuje,...
Vo vztahu kde akoze niesu problemi su 2 moznosti: bud sa nasli dvaja ludia ktory su si 10000% sudeny a su tak "zohrani" ze proste nemaju problemi (mala pravdepodobnost) alebo druha moznost je im to obom jedno..nic neriesia kaslu na to :)
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

midnight_man napísal:Vo vztahu kde akoze niesu problemi su 2 moznosti: bud sa nasli dvaja ludia ktory su si 10000% sudeny a su tak "zohrani" ze proste nemaju problemi (mala pravdepodobnost) alebo druha moznost je im to obom jedno..nic neriesia kaslu na to :)
tak tak.. ti ktori su si sudeni na 1 000 000% sa len malokedy najdu...a tym co je to totalne jedno... to nieje ani vztah..ti ktori to tak beru tak spinia vsetko pekne...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

midnight_man napísal:Vo vztahu kde akoze niesu problemi su 2 moznosti: bud sa nasli dvaja ludia ktory su si 10000% sudeny a su tak "zohrani" ze proste nemaju problemi (mala pravdepodobnost) alebo druha moznost je im to obom jedno..nic neriesia kaslu na to :)
problém a problém sú tiež dve rozdielne veci a záleží akým spôsobom ich dvaja ľudia riešia, resp. väčším problémom môže byť spôsob riešenia problému než samotný problém. napr. ako rozprávala moja mamka, tak jej rodičia svoje nezhody a problémy riešili vždy v klude večer keď decka už spali aby nevideli ako sa vadia a riešili ich pri vinku a v klude... krása...

a to,že vo vzťahu nie su problémy môže byť tiež preto,že jeden z dvojice je silne dominantny a druhý sa mu proste vo všetkom prispôsobuje...
MayDaySK
Star
Star

midnight_man

Ja viem... Baby sú pribrzdené. Chápem že sa boja lebo sú kadejaký úchyláci a čojaviem čo ale zomňa ide dobrota, ja sa sňou snažím baviť na jej témy, byť kamarátsky, milý a tak. A čakať to je také že kým by sa stihla domňa zalúbiť, 100X si nájde chalana, kým ja budem ,,čakať"... Takže ani jedna verzia nieje dobrá... Keď naňu idem rýchlo to je zlé, a keď čakám tak ma automaticky zaradí do zóny kamráta a nájde si iného... A zaujímavé že ten iný je pre ňu vždy star, potom mi oňom vkuse básni a pritom ju nezobral ani na malinovku... Pričom somnou je skoro každý deň... Ale ajtak on je zlatučký a čojaviemaký.

ALL

Baby lúbia robiť problémy. Pozerajú telenovely a potom im z toho drbe. Však viz. moje kandidátky: Ani sme spolu nezačali chodiť iba som dvoril. No to bol ten vami navrhovaný postup... Pekne pomaly... 2-3 týždne som len chodil zaňou... A potom sa jej pokazil mobil, ja som jej dal svoj starý nech má zatial. A ona tam vyhrabe nejaké zalúbené SMS posielané vraj z môjho čísla a začne robiť scény a že ma nikdy nechce vidieť... Umelina. Reálne nikoho nemám ani nikomu inému nedvorím... Po druhé aj keby tak nechodím sňou, tak čo ju dotoho... Takže nejaká stupídna SMS vie takto pokaziť kamarátstvo...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mayday hovor si co chces, stale si zatrpknuty :roll:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

MayDay a čuduješ sa? Ja by som nechcel babu čo by bola ochotná chodiť s každým, len aby to vyskúšala.

Mám pocit, že Ty by si bol ochotný chodiť naozaj s každou. Nevieš nič o láske. Mám pocit, že by si bol s hociktorou, ktorá by Ťa chcela.

Proste Ty sa hneď ku každej tak správaš, že jej dáš všetko, otvoríš sa, správaš sa ako psík. Poslúchaš na slovo. Oprav ma ak sa mýlim. Keby Ti povedala že sníva o cukrovinkách z Paríža, na druhý deň(Týždeň?) by ich už mala.

A navyše nečuduj sa ak si tam mal staré SMS-ky. Po prvé, nemala si ich pozerať, ale keď ich už videla, kto vie koľko ich tam máš pri tom Tvojom zoznamovaní. Takže sa jej v podstate ani nečudujem, možno to vyzeralo tak, že práve Ty namotávaš baby z jej pohľadu.

Po prvé : Oni si na Tebe nemajú ani čo vážiť. Keď sa im hodíš rovno pod nohy, tak myslíš si, že si Ťa budú vážiť? Nie, práve naopak. A ďalšia vec, Ty nie si prirodzený, za každú cenu sa snažíš, všetko si necháš. A všetko im dovolíš, nič Ti nevadí. Tým strácaš svoju osobnosť. A tak to potom aj dopadne.

Po druhé : Ináč to ako opisuješ svoje "kamarátky". No nečudujem sa, že to tak dopadá, u niektorých si si to možno posral sám, vlastnou vinou. U niektorých sa mi zdalo, že sú to vyslovene len sliepky s malým mozočkom(na city, s veľkým na intrigy) ktoré Ťa len využívajú. Proste také, ktoré Ťa vysajú a odkopnú, lebo peniaze nesmrdia nikomu. A ženy takisto ako aj muži vedia tiež klamať. A hlavne si uvedom, že to nie sú žiadne anjeliky ale vedia byť také isté svine ako my(povedal by som až väčšie ale na to je iná téma :) ). Nesmieš im dať všetko zadarmo, veď je tu priestor pre obidvoch nie? Keď máme byť rovnocenní, nie? Jednoducho vzťah by mal byť založení na vzájomnej úcte, rešpekte, vzájomných sympatiách citoch a vôbec na všetkom vzájomnom. Nie na tom, že muž dá žene všetko a ona si s ním robí čo chce potom. Proste fakt, pouvažuj o tom, či si nevyberáš tie najväčšie kravy. :roll:

Po tretie : A tým sa dostavám k tretiemu bodu. Najdôležitejší krok v živote je práve výber partnera podľa mňa. V tomto ľudia robia najčastejšie chybu. Sú veľmi nezodpovední , nevyspelí, liberalistickí, skúšajú a preto si potom len ubližujú, vedome, nevedome, či podvedome. Poriadne nerozmýšľajú a potom si takto ubližujú, potom sa stávajú zatrpknutými, však MayDay? (mi-chau to vystihol)

Čiže problémy vo vzťahu nie sú tým hlavným problémom. Nie je to také dôležité ako si niektorí myslia. Problém je ten, že ak je to s nesprávnym človekom, tak problémy budú vždy a už samostný vzťah je problém. Ak je to ale so správnym človekom, všetko ide ľahšie a všetko sa dá vyriešiť, lebo tam nechýba obojstranná úprimná láska.

Preto by sa ľudia najprv mali viac spoznávať a až potom niečo riešiť. V dnešnom "modernom" svete sa to môže niekomu zdať staromódne ale asi to bolo aj účinné. Jasné, že sa nikomu nechce čakať neviem do kedy. Ale láska je trpezlivá. Nikam neujde ;)

A keď už aj začať niečo riešiť skôr, tak to aspoň brať zodpovedne.

//edit:

Zhrnutie :
1. Zmeň svoje správanie. (Čiže zmeň sa v tomto).
2. Dôsledne vyberaj objekty záujmu.
3. Trpezlivosť. (Aj keby si za rok mal osloviť len jednu)
4. Viera (Nezvaľuj všetko na ženy, pripusť si chybu a neprestávaj veriť, že existuje žena, ktorá Ťa už teraz vo svojich predstavách miluje.)
Balian1186
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Balian1186 »

Si nenormálne tvrdohlavý a poriadne zatrpknutý, no tvoj problém.... a ja len veľmi silne pochybujem, že si na to prišiel (ohľadom vzťahov).

Takto, ty za ten čas, čo si skúsil dvoriť neviem koľkým ženám (asi ich bolo dosť), niekto ostal len pri jednej, ale to je asi na tvoje pomery veľmi dlhý čas, že? Inak niekto sa o dievča, ktoré ma rád zaujíma aj mesiace, aj roky. Nie ako ty zopár dní.

Odhodlanie žien odolávať mužom istú dobu /a to je u každej individuálne/ súvisí jednoducho s metódou prírodného výberu, s tým ako sa zbaviť menej úprimných a menej oddaných nápadníkov. Svojou vytrvalosťou musíš dokázať, že tvoja láska je pravá.

Súhlasím s Etim (chválim ťa za dobrý príspevok), že ty nevieš čo je láska, je to tak.

Sú dve veci, ktoré sú vo vzťahu potrebné, mimo iných samozrejme a to:

1.priateľstvo - keď sa neviete o veciach porozprávať a vypočut jeden druhého bude jeden s partnerov pociťovať prázdnotu vo vzťahu

2.úcta - ak si jeden druhého nevážite, tak sa nebudete milovať

Nesmieš dopustiť, aby si ktokoľvek myslel, že tvoj cit oslabuje tvoju rozhodnosť, či nezávislosť. Zapamätaj si: je takmer nemožné skutočne ľúbiť človeka, ktorým sa dá manipulovať ako s bábkou. Takže ak chceš, aby ťa ľúbili, je veeeeeeľmi dôležité dať najavo, že si nezávislý, máš sebaúctu a neželáš si, aby tvoju dobrotu považovali za samozrejmú.
Keď človek cíti, že môže bez následkov, neúctivo šliapať po citoch druhého, nebude ho spaľovať túžba po ňom.

Jeden princíp: "Čím menej si je niekto istý vašimi citmi, tým bude prístupnejší vášmu dvoreniu a tým väčšmi po vás zatúži"

A najväčším paradoxom je, že čím presvedčivejšie sa dokážeš tváriť, že sú ti city toho druhého ukradnuté ( a súčasne mu ponúkať skutočné priateľstvo), tým skôr získaš jeho uznanie a nakoniec aj lásku.

A nehovor mi, že to tak nie je, lebo to tak je.

Začni sa mať najprv rád a sám seba, jasné! Inak budeš na tom stále takto. Aj ja som si myslel niekedy dávno, že treba doslova rozmaznávať "nežné pohlavie", ale nie je to tak. Áno treba sa ku nim dobre správať, ale nie splniť všetko, čo by si žiadali, keď si ma nevážili, ukázal som im, že môžu akurát tak "kývať s kolom v plote" a začal som sa správať sebaisto a nezávislo, šiel som za svojim cieľom a ver mi, či nie, opočúval som sa, že ako si ja môžem robiť nejaké nádeje, bol som im na smiech, no každá, čo sa na mňa vykašľala sa mi po čase ozívala, každá jedna, či po pol roku, roku, dvoch, ale každá jedna sa ozvala a chcela ma potom, no ja som už nemal o ne záujem.

A prečo: "lebo väčšina ľudí si neuvedomí, že im na niekom záleží, kým ho nestratí".

Ale to zas je tak, že ja som s nimi trávil nejaké tie mesiace kamarátskeho vzťahu.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Musim dodat s osobnej skusenosti ze ja som mal raz priatelku ktora bola ako ty..teda v par veciach.... tak velmi ma lubila ze si vsugerovala ze to co ja mam rad ona musi mat automaticky rada .... a to uz nebol vstah s jej strany ale da sa povedat ze otroctvo ...otrocila ku mne z lasky no ja som ju za to prestal mat rad .... pre mna prestala byt clovekom lebo stratila vlastnu volu stratila vlastny nazor porozpraval som sa s nou o tom nech to zmeni prikivovala ze ano no nič sa nezmenilo...a preto som ju poslal kade lahsie ... najblyzsie 2roky mi vyplakavala ako som jej ublizil...a za to ze nevedela pustit som ju znenavidel .... :wink:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

A ešte som zabudol napísať, že ďalšiu veľkú chybu robia ľudia v tom, že si nenechajú poradiť od ostatných. Alebo si nedokážu nechať poradiť, to robíš aj Ty aj BabySHAQ napr. Vy chcete počuť prikyvovanie a schválenie toho, čo si myslíte a chcete, nie naše rady. Vy nechcete POMOC a RADU, len PODPORU ;)

Ale dá sa povedať, že väčšina ľudí je taká, najmä v mladšom veku a najmä čo sa týka "lásky". Je to silnejšie ako oni.

No a k tomu Balianovmu príspevku. No ja som mal presne takú istú skúsenosť. Bola tu už rozpísaná v jednom vééľmi dlhom príspevku adresovanom práve Tebe MayDay.

Až keď som si uvedomil, že nesmiem stratiť vlastnú osobnosť, nesmiem sa správať ako sluha, ako psíček, ktorý čaká len na to, ktorú by mohol rozmaznávať a poslušne jej dá všetko, tak až vtedy nastala skutočná zmena. Dovtedy som bol zo žien hotový. Chcel som ich rozmaznávať, myslel som si, že sú to nevinné anjeliky. Obetovával som svoj čas kvôli nim. Párkrát som dostal studenú sprchu a vytriezvel som. Zbavil som sa svojich nekonečných trápení a depresií, prečo som sám. Kašlal som na všetko, aj na všetky ženy. Začal som si pekne užívať život a robiť iba to čo chcem ja, s kým chcem a kde chcem a kedy chcem. Rozmaznával som akurát tak seba :)

Ale konečne som si začal vážiť sám seba. Uvedomil som si, že ony zneužívajú to, že sa im všetci hádžu pod nohy. Ale ja som si povedal, mňa len tak ľahko nedostanete, musíte si ma získať, pretože ja som výnimočný a nebudem svoju dobrotu a lásku rozdávať zadarmo. Vedel som, že ženy, ktoré stretnem a spoznám si to musia najprv všimnúť, musia to zbadať, musia to vidieť,musí to zo mňa vyžarovať. Nech vidia aký som dobrý, ale nech je to pre nich nedostupné. Nech po tom zatúžia. Nech je to pre nich vzácne, nech si to vážia. Nech si ma vážia za to aký som. A nech vidia, že nie som malý hlúpučký chlapček, ktorý sa nechá opantať ženským slovom a šarmom a bude skákať ako cvičená opica. Pretože presne to robili. Milým úsmevom ma klamali. Hi hi ha ha ha a mysleli si niečo úplne iné. Nech vidia, že ja som dospelý muž, ktorý vie čo chce, a hlavne na prvom mieste som JA a ktorý sa za nimi ani neotočí, pokiaľ za to nebudú stáť. A ak chcú byť na prvom mieste ony tak preto musia niečo urobiť.

//edit : Prišlo leto a ja som išiel do jedného "tábora" a tam som sa páčil 4 babám, niektoré mi to dali najavo jasnejšie, niektoré menej. A práve s tou jednou, ktorá sa nehanbila prejaviť svoje sympatie a city budeme mať v lete 3.ročné výročie. :oops:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

ETieNne napísal:.....Ale konečne som si začal vážiť sám seba. ..... Ale ja som si povedal, mňa len tak ľahko nedostanete, musíte si ma získať, pretože ja som výnimočný a nebudem svoju dobrotu a lásku rozdávať zadarmo. .... Nech vidia aký som dobrý, ale nech je to pre nich nedostupné. ...... Nech vidia, že ja som dospelý muž, ktorý vie čo chce, a hlavne na prvom mieste som JA a ktorý sa za nimi ani neotočí, pokiaľ za to nebudú stáť.
:lol: :aasmile29: Toto by si mohol vydať ako knižku pre ľudí s malým sebavedomím ...mňa len tak napadlo ...ženy sú rady keď ich dobýjaš....nie je to vždy od veci sa začať snažiť ako prvý . :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ma napadlo, ze ja uz som bol odmietnuty, res. vztah mi nebol umozneny uz tolkymi sposobmi... klasicky-nezaujimam ju, dialkovo-byvame prilis daleko od seba, vekovo-bol som mladsi, nefungovalo by to, velmi priatelsky-som pre nu tu najdolezitejsia osoba,kt. ma ale partnerska laska to nie je, nabozensky-som neveriaci...a stale zijem, nevzdavam sa a nestavam sa zatrpknutym hoci viacerym tymto holkam by som taky byt mohol. A ked tu citam ako sa niektory z Vas idu zrutit z jedneho odmietnutia(MayDay ich ma dajme tomu, ze viac, ale princip ostava, kedze su si vsetky tusim podobne ako vajce vajcu) tak sa musim pousmiat :) . Sakra sak ked si ma ta laska bude chciet najst tak si ma najde a aj ked jasne, nebolo to predsalen nikdy najjednoduchsie, dolezite je na dalsi den vstat s tym, ze je dalsi den a zivot ide dalej. MayDay, Babyshaq, skuste to brat takto aj Vy. Vy tu basnite ako Vas dajaka holka, jedna ci viacero odmieta, no mozem Vam povedat, ze ak nemozete byt s holkou ktoru lubite, a ona k Vam citi to iste tak je to milionkrat horsie nez tie Vase jednostranne lasky a ja som sa z toho dostal, a nie raz, nie dvakrat. Ale ja som sa z toho dostat chcel, a nie plakat zvysok zivota nad uz rozliatym mliekom Mam v tom holt smolu ale zijem dalej. A nestavam sa zatrpknutym ale pokracujem. A aj ked som este mlady, naucil som sa, ze clovek dokaze vela veci, je to uzasne kolko toho dokaze, ale musi chciet. Ja som sa chcel z tych mojich stavov dostat a dostal som sa. Chcel som zit dalej a zit normalne ako predtym a podarilo sa mi to. Nechcel som na to mysliet tak som na to nemyslel.

A ak sa chce niekto cely zivot lutovat, nech sa paci, ale potom nech tu nepise neviem kolko prispevkov o tom istom, ak to nechce zmenit tym, ze zacne od seba. Lebo clovek ak chce nieco zmenit musi to byt v jeho moci, cize musi zmenit seba a nie ludi okolo.

Clovek dokaze vsetko co len chce, len musi naozaj chciet.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Vigor napísal:Ma napadlo, ze ja uz som bol odmietnuty, res. vztah mi nebol umozneny uz tolkymi sposobmi... klasicky-nezaujimam ju, dialkovo-byvame prilis daleko od seba, vekovo-bol som mladsi, nefungovalo by to, velmi priatelsky-som pre nu tu najdolezitejsia osoba,kt. ma ale partnerska laska to nie je, nabozensky-som neveriaci...a stale zijem, nevzdavam sa a nestavam sa zatrpknutym hoci viacerym tymto holkam by som taky byt mohol. A ked tu citam ako sa niektory z Vas idu zrutit z jedneho odmietnutia(MayDay ich ma dajme tomu, ze viac, ale princip ostava, kedze su si vsetky tusim podobne ako vajce vajcu) tak sa musim pousmiat :) . Sakra sak ked si ma ta laska bude chciet najst tak si ma najde a aj ked jasne, nebolo to predsalen nikdy najjednoduchsie, dolezite je na dalsi den vstat s tym, ze je dalsi den a zivot ide dalej. MayDay, Babyshaq, skuste to brat takto aj Vy. Vy tu basnite ako Vas dajaka holka, jedna ci viacero odmieta, no mozem Vam povedat, ze ak nemozete byt s holkou ktoru lubite, a ona k Vam citi to iste tak je to milionkrat horsie nez tie Vase jednostranne lasky a ja som sa z toho dostal, a nie raz, nie dvakrat. Ale ja som sa z toho dostat chcel, a nie plakat zvysok zivota nad uz rozliatym mliekom Mam v tom holt smolu ale zijem dalej. A nestavam sa zatrpknutym ale pokracujem. A aj ked som este mlady, naucil som sa, ze clovek dokaze vela veci, je to uzasne kolko toho dokaze, ale musi chciet. Ja som sa chcel z tych mojich stavov dostat a dostal som sa. Chcel som zit dalej a zit normalne ako predtym a podarilo sa mi to. Nechcel som na to mysliet tak som na to nemyslel.

A ak sa chce niekto cely zivot lutovat, nech sa paci, ale potom nech tu nepise neviem kolko prispevkov o tom istom, ak to nechce zmenit tym, ze zacne od seba. Lebo clovek ak chce nieco zmenit musi to byt v jeho moci, cize musi zmenit seba a nie ludi okolo.

Clovek dokaze vsetko co len chce, len musi naozaj chciet.
.........karma + tymto si ma dostal ....... ja sa tiez priznam ze v poslednom obdobi som dost zatrpknuty neviem prestavam si verit kedze to nevyslo z jednou babou dost dlhe obdobie som bol z toho riadne sklamany potom to preslo no akosi ma to teraz zase chytilo ....... ale teraz som si precital tvoj prispevok a vela mi doslo ved svet sa nezruti treba ist dalej mozno si ma dana osoba ani nezasluzila kaslem na nu mam svoju hrdost aaa niekde sa najde ta prava a ked to 100krat nevijde tak budem skusat dalej lebo mozno prave ta sto prva bude ta vynimocna ........ tento tvoj prispevok ma dost povzbudil a pozeram sa na to uz aj trochu inak :)
MayDaySK
Star
Star

Odpovede

mi-chau napísal:Mayday hovor si co chces, stale si zatrpknuty :roll:
Opisujem realitu...

ETieNne napísal:Ty by si bol ochotný chodiť naozaj s každou
Nie. Mám aj ja kritéria.
ETieNne napísal:Mám pocit, že by si bol s hociktorou, ktorá by Ťa chcela.
Jedina s takou čo ma chce. Takej čo ma nechce darmo budem donášať. Môžem sa aj na hlavu postaviť, ajtak ma nebude chcieť!
ETieNne napísal:Proste Ty sa hneď ku každej tak správaš, že jej dáš všetko, otvoríš sa, správaš sa ako psík. Poslúchaš na slovo. Oprav ma ak sa mýlim. Keby Ti povedala že sníva o cukrovinkách z Paríža, na druhý deň(Týždeň?) by ich už mala.
Aha: Bolo aj také že som to nerobil, tak potom ma nechala a sťažovala sa ostatným tým že som nebol gentleman a nič som jej nechcel kúpiť. Keď jej vyhoviem je to chyba, keď jej nevyhoviem tiež je to chyba... Kašlem nato. Radšej ostávam pri hraní playstationu a bicyklovaní, tomu sa aspon rozumiem.
ETieNne napísal:Po prvé : Oni si na Tebe nemajú ani čo vážiť. Keď sa im hodíš rovno pod nohy, tak myslíš si, že si Ťa budú vážiť? Nie, práve naopak. A ďalšia vec, Ty nie si prirodzený, za každú cenu sa snažíš, všetko si necháš. A všetko im dovolíš, nič Ti nevadí. Tým strácaš svoju osobnosť. A tak to potom aj dopadne.
A zase podobne ako pri predošlom. Ak som naňu dobrý tak to je zlé, ak som nenu neni dobrý zase toje zlé. Veď aha: Vyskúšal som vzburu proti babe, neposlúcholsom, nenechal som sa a čo bola odveta? Dostal som kopačky! Rozumieš iné neni na výber. Aj mi to povedali, (citujem) nechcel si sa obliakať ako som ti povedala, ostrihal si sa, nechceš mi ani peniaze požičať tak čo z Teba mám? Nič! Tak potom načo sme spolu? Rozschádzam sa! (a nebolo to raz)
ETieNne napísal:Jednoducho vzťah by mal byť založení na vzájomnej úcte, rešpekte, vzájomných sympatiách citoch a vôbec na všetkom vzájomnom.
Mal by byť ale nie je.
ETieNne napísal:Po tretie : A tým sa dostavám k tretiemu bodu. Najdôležitejší krok v živote je práve výber partnera podľa mňa. V tomto ľudia robia najčastejšie chybu. Sú veľmi nezodpovední , nevyspelí, liberalistickí, skúšajú a preto si potom len ubližujú, vedome, nevedome, či podvedome. Poriadne nerozmýšľajú a potom si takto ubližujú, potom sa stávajú zatrpknutými, však MayDay? (mi-chau to vystihol)
Ja vyberám podľa toho že si rozmieme, vieme si dobre pokecať, sú podobné záluby atď. Proste si pasujeme, ona počkaá kým sa dobre zalúbim a potom sa začne vyhrážať rozchodom, ak nesplním to, to a hento...
ETieNne napísal:Čiže problémy vo vzťahu nie sú tým hlavným problémom. Nie je to také dôležité ako si niektorí myslia. Problém je ten, že ak je to s nesprávnym človekom, tak problémy budú vždy a už samostný vzťah je problém. Ak je to ale so správnym človekom, všetko ide ľahšie a všetko sa dá vyriešiť, lebo tam nechýba obojstranná úprimná láska.
No a konečne návrat k téme. Odpoveď na tento celý mišung je to že mňa nikto nelúbil a v tom to je celé.
ETieNne napísal: 1. Zmeň svoje správanie. (Čiže zmeň sa v tomto).
2. Dôsledne vyberaj objekty záujmu.
3. Trpezlivosť. (Aj keby si za rok mal osloviť len jednu)
4. Viera (Nezvaľuj všetko na ženy, pripusť si chybu a neprestávaj veriť, že existuje žena, ktorá Ťa už teraz vo svojich predstavách miluje.)
1. Na tom sa pracuje. Mám zoznam chýb ktoré robím, všetky zlé náviky a pomaly sa odúčam.
2. Aj toto je dobré. Dôveruj ale preveruj.
3. Znižujem hustotu nadväzovania kontaktov o 34,2%
4. Viera = Ilúzia. Ale tak nato človek stvoril žéner Sci-Fi... Aby som tam mohol zaradiť tú babu ktorá ma miluje...
Balian1186 napísal:Takto, ty za ten čas, čo si skúsil dvoriť neviem koľkým ženám (asi ich bolo dosť), niekto ostal len pri jednej, ale to je asi na tvoje pomery veľmi dlhý čas, že? Inak niekto sa o dievča, ktoré ma rád zaujíma aj mesiace, aj roky. Nie ako ty zopár dní.
Bol už aj taký experiment čakať do nekonečna. Výsledok bol len taký že ona ma automaticky brala ako ,,len kamaráta" a popritom si hladala iných chalanov na vzťah... Proste keď budem dlho otálať zatial si stokrát nájde druhého. Pri mne vraj potrebuje aby sme sa spoznávali mesiace, a potom jak nebaehol ten debílek, na toho jej stačil týžden... Zaujímavé.
Balian1186 napísal:Súhlasím s Etim (chválim ťa za dobrý príspevok), že ty nevieš čo je láska, je to tak.
Viem. To je tn cit, že stále mi chýba, totálne sa teším keď sa máme stretnúť, cítim sa pri nej príjemne. Stále naňu myslím... Mal som to šťastie zažiť aj keď ona len lásku hrala ja som ju aj cítil.
Balian1186 napísal:1.priateľstvo - keď sa neviete o veciach porozprávať a vypočut jeden druhého bude jeden s partnerov pociťovať prázdnotu vo vzťahu
To je normálka. Ja len také beriem s ktorými si aj rozumiem, máme spoločnú reč...
Balian1186 napísal:2.úcta - ak si jeden druhého nevážite, tak sa nebudete milovať
No toto tým ženám ktoré poznám chýba. Nevidel som zatial ženu čo by mala úctu ku mne.
Balian1186 napísal:Zapamätaj si: je takmer nemožné skutočne ľúbiť človeka, ktorým sa dá manipulovať ako s bábkou. Takže ak chceš, aby ťa ľúbili, je veeeeeeľmi dôležité dať najavo, že si nezávislý, máš sebaúctu a neželáš si, aby tvoju dobrotu považovali za samozrejmú.
Tak na toto majú moje baby len odpoveď typu: Môže si byť nezávislý ale bezomňa! túto vetu veľmi často používala aj tá dotyčná ktorú som tak strašne lúbil. Nedá sa ľúbiť človeka s ktorým sa dá manipulovať ale zase nelúbi ani človeka z ktorého nemôže ťažiť. Proste ma aj uzemnila s otázkou: Tak potom načo by som ťa mala lúbiť? Nič z Teba nemám! Tak povedz načo??

Odpoveď je jednoduchá. Nelúbila ma! Lebo zase na tých týpkov čo preňu nespravili ani štvrtinu toho čo ja, za nimi zase plakala. Lebo ich lúbila a mňa nie. Takže zase sme len pritom že kým ma nebude chcieť žena sama dovtedy ani nemám šancu.
Balian1186 napísal:A najväčším paradoxom je, že čím presvedčivejšie sa dokážeš tváriť, že sú ti city toho druhého ukradnuté ( a súčasne mu ponúkať skutočné priateľstvo), tým skôr získaš jeho uznanie a nakoniec aj lásku.
No neviem na akých exemplároch si skúšal ty, ale tie baby s ktorými som mal ja tú česť to nedopadlo ani zďaleka tak ako to ty tu píšeš. Ja som tým dobrým priateľom aj ostal, bútlavá vrba a tak, ale na lásku si hladala vždy iný objekt, veď ja som len kamarát...
Balian1186 napísal:A nehovor mi, že to tak nie je, lebo to tak je.
Ja ti to nemusím hovoriť že to tak nieje, lebo mne sa to už X krát stalo v realite a presvedčil som sa sám. Proste keď ma ona nelúbi, tak si nijako jej priazeň nevybojujem. Však si predstavte kolko som mohol experimentovať keď som skúsil všetko čo ste tu napísali. Fakt keby tu bolo niečo nové skúsil by som aj to.
Balian1186 napísal:keď si ma nevážili, ukázal som im, že môžu akurát tak "kývať s kolom v plote" a začal som sa správať sebaisto a nezávislo
Lenže u nás toto robia ženy. Ale keď som to spravil ja mne sa žiadna neozvala ani po pól roku, ani po roku, ani nikdy. Proste nezaberá na nich nič. To ja mám niečo s aurou, vyžearujem nejaké odpudivé vlny alebo čo.
Balian1186 napísal:A prečo: "lebo väčšina ľudí si neuvedomí, že im na niekom záleží, kým ho nestratí"
Aha, mňa kolké baby stratili a nič z toho. Boli aj príklady že po mne si našla nejakého fagana, a došla plačúca že aký je hajzel že nerobil preňu nič čo ja ale kumne by sa ž nevrátila to je tá čudná ženská logika. A uteká za dalším alkoholikom, glázorm, narkomanom...
Balian1186 napísal:Ale to zas je tak, že ja som s nimi trávil nejaké tie mesiace kamarátskeho vzťahu.
Ja sa s niektorými babami kamarátim aj 10 rokov a absolútne nič z toho nemám...
Enduro3333 napísal:Musim dodat s osobnej skusenosti ze ja som mal raz priatelku ktora bola ako ty..teda v par veciach.... tak velmi ma lubila ze si vsugerovala ze to co ja mam rad ona musi mat automaticky rada .... a to uz nebol vstah s jej strany ale da sa povedat ze otroctvo ...otrocila ku mne z lasky no ja som ju za to prestal mat rad .... pre mna prestala byt clovekom lebo stratila vlastnu volu stratila vlastny nazor porozpraval som sa s nou o tom nech to zmeni prikivovala ze ano no nič sa nezmenilo...a preto som ju poslal kade lahsie ...
Lenže jej si povedal že nech sa zmení = môže mať svoj názor. U nás to bolo kapánek inak. Mne povedala že nech sa držím jej, že ona mi radí dobre lebo je múdra a keď budem počúvať ju... No a mala kumne taký postoj že: Chceš mať svoj názor? Tak si ho maj, ale sám! Jej sa to práveže to otročenie páčilo a keď bola vzbura tak mi dala košom... Videla že už mám svoje názory, že som povstal, nič zomna nedostane, tak sa ma zbavila.
ETieNne napísal:A ešte som zabudol napísať, že ďalšiu veľkú chybu robia ľudia v tom, že si nenechajú poradiť od ostatných. Alebo si nedokážu nechať poradiť, to robíš aj Ty aj BabySHAQ napr. Vy chcete počuť prikyvovanie a schválenie toho, čo si myslíte a chcete, nie naše rady. Vy nechcete POMOC a RADU, len PODPORU
Chceme veď čo myslíš na základe čoho som sa vzbúril? Dal som na jedno fórum anketu. Je správne ako somnou priatelka zaobchádza? Opísal som problém a všetci mi napísali že nie, nenechaj sa atď. Túto anketu som spravil aj vo svojom okolí, tiež povedali, ona ťa len využíva, to je blbosť čo ti hovorí atď. Tak som sa vzbúril, ona ma nechala a ja som z toho bol hotový... Takže sem ma priviedli tie rady.
ETieNne napísal:Prišlo leto a ja som išiel do jedného "tábora" a tam som sa páčil 4 babám, niektoré mi to dali najavo jasnejšie, niektoré menej. A práve s tou jednou, ktorá sa nehanbila prejaviť svoje sympatie a city budeme mať v lete 3.ročné výročie.
Len stým rozdielom že ja som sa nepáčil nikomu... Mne sa toto nikdy nestalo že by baba mala o mňa záujem. Aj ja som mal obdobia keď som kašlal nane a bol som natom tak isto len bez tých stresov... Proste toto je ako v rozprávke že tvár sa akoby ťa nezaujímali a oni prídu samé. Lenže realita je tým rozdielna že ku mne nikdy neprišli samé...
ETieNne
Light Professional
Light Professional

MayDaySK napísal:Opisujem realitu...
Áno, zatrpkol si na základe vlastných skúseností, ale to neznamená, že môžeš vyhlasovať, že to platí na všetkých. Aj ja niekedy vyhlasujem, čo si myslím o väčšine. Ale stále sú aj výnimky. Treba len čakať a chodiť s otvorenými očami a srdcom, nie so zatrpknutým.
MayDaySK napísal:Nie. Mám aj ja kritéria.
Tak mi napíš prosím aké. Som zvedavý. A nemyslím fyzické.
MayDaySK napísal:Jedina s takou čo ma chce. Takej čo ma nechce darmo budem donášať. Môžem sa aj na hlavu postaviť, ajtak ma nebude chcieť!
Taká čo Ťa nechce za to ani nestojí.
MayDaySK napísal:Aha: Bolo aj také že som to nerobil, tak potom ma nechala a sťažovala sa ostatným tým že som nebol gentleman a nič som jej nechcel kúpiť. Keď jej vyhoviem je to chyba, keď jej nevyhoviem tiež je to chyba... Kašlem nato. Radšej ostávam pri hraní playstationu a bicyklovaní, tomu sa aspon rozumiem.
Ak Ťa kvoli tomu nechala tak je to namyslená egoistická, rozmaznaná pi*a. Len toľko a tým pádom to čo k predošlej citácií "Nestojí za to", čiže vôbec sa nemáš prečo trápiť ani ľutovať.
MayDaySK napísal:A zase podobne ako pri predošlom. Ak som naňu dobrý tak to je zlé, ak som nenu neni dobrý zase toje zlé. Veď aha: Vyskúšal som vzburu proti babe, neposlúcholsom, nenechal som sa a čo bola odveta? Dostal som kopačky! Rozumieš iné neni na výber. Aj mi to povedali, (citujem) nechcel si sa obliakať ako som ti povedala, ostrihal si sa, nechceš mi ani peniaze požičať tak čo z Teba mám? Nič! Tak potom načo sme spolu? Rozschádzam sa! (a nebolo to raz)
Zase to bolo iba pi*isko. Láska nie je o peniazoch ani o obliekaní. S takou ku*vou by si chcel naozaj byť??? Proste za to nestoja.
MayDaySK napísal:Mal by byť ale nie je.
V Tvojom prípade to tak nebolo. Teda v Tvojich vzťahoch. Ale to neznamená, že neexistuje žena s ktorou to tak bude.
MayDaySK napísal: Ja vyberám podľa toho že si rozmieme, vieme si dobre pokecať, sú podobné záluby atď. Proste si pasujeme, ona počkaá kým sa dobre zalúbim a potom sa začne vyhrážať rozchodom, ak nesplním to, to a hento...
Hmmm.. no to sú predpoklady na výber ženy ako objektu záujmu, ako na výber kamarátky. Preto by si mal s tým zaľubovaním počkať. Lebo keď sa hneď začneš tak správať ešte predtým ako sa "zaľúbi" ona, začne Ťa zneužívať, samozrejme ak je to krava. Lebo poznám baby, ktoré by to nespravili. Povedali by Ti, že nič viach nechú a mal by si jasno ale nezneužívali by Ťa.
MayDaySK napísal:No a konečne návrat k téme. Odpoveď na tento celý mišung je to že mňa nikto nelúbil a v tom to je celé.
No vidíš, tak ale aspoň si to priznal. A navyše chyba môže byť stále aj v Tebe. Možno si nebol prirodzený a preto sa do Teba nezaľúbili, možno to boli kravy a možno to len jednoducho neboli tie správne osoby. Vydrž, ak budeš trpezlivý, budeš odmenený.... ver mi. Stratiť vieru, podľahúť sebaľútosti a depkám a zatrpknúť je to najhoršie a najslabošskejšie čo môžeš urobiť. Takto si tú lásku naozaj nezaslúžiš. Ak máš pocit, že si životom a ženami bitý, tak sa s tým zmier, vyrovnaj, neber to ako tragický osud, sú aj oveľa horšie veci v živote. Možno je to znamenie že by si mal v tomto povoliť. ;)
MayDaySK napísal:1. Na tom sa pracuje. Mám zoznam chýb ktoré robím, všetky zlé náviky a pomaly sa odúčam.
2. Aj toto je dobré. Dôveruj ale preveruj.
3. Znižujem hustotu nadväzovania kontaktov o 34,2%
4. Viera = Ilúzia. Ale tak nato človek stvoril žéner Sci-Fi... Aby som tam mohol zaradiť tú babu ktorá ma miluje...
K tým prvým 3 bodom Ťa môžem pochváliť, k tomu poslednému nie. Mal som kamaráta, vlastne ešte aj mám, je to môj najlepší priateľ. A on má presne takýto prístup a je stále sám, lebo on je na tom ešte horšie on sa s nimi až bojí komunikovať, lebo si myslí, že žiadna ho nechce ani nebude nikdy ľúbiť ani milovať. Proste on už predtým ako sa s nejakou zoznámi sa úplne odpíše, odstaví na vedľajšiu koľaj.
MayDaySK napísal: Bol už aj taký experiment čakať do nekonečna. Výsledok bol len taký že ona ma automaticky brala ako ,,len kamaráta" a popritom si hladala iných chalanov na vzťah... Proste keď budem dlho otálať zatial si stokrát nájde druhého. Pri mne vraj potrebuje aby sme sa spoznávali mesiace, a potom jak nebaehol ten debílek, na toho jej stačil týžden... Zaujímavé.
Tak pri ňom asi pocítila niečo iné. A Tebe to len samozrejme nepovedala, že Ťa nechce aj keď to vedela od začiatku. Čiže to bola jej chyba. A akú dlhú dobu voláš "donekonečna"?
MayDaySK napísal: No toto tým ženám ktoré poznám chýba. Nevidel som zatial ženu čo by mala úctu ku mne.
Vidíš a práve tu by si sa mal zamyslieť a hľadať príčinu, že "prečo?". Pretože možno si stretol nesprávne ale možno bola chyba v Tebe.
MayDaySK napísal:Tak na toto majú moje baby len odpoveď typu: Môže si byť nezávislý ale bezomňa! túto vetu veľmi často používala aj tá dotyčná ktorú som tak strašne lúbil. Nedá sa ľúbiť človeka s ktorým sa dá manipulovať ale zase nelúbi ani človeka z ktorého nemôže ťažiť. Proste ma aj uzemnila s otázkou: Tak potom načo by som ťa mala lúbiť? Nič z Teba nemám! Tak povedz načo??
Toto by som naozaj pochopil len vtedy ak by si na ňu sral. Ak to tak nebolo tak nevedela čo je láska ona ako asi aj všetky ostatné. Naozaj si začínam myslieť že si začínaš len s kravami.
MayDaySK napísal:Odpoveď je jednoduchá. Nelúbila ma! Lebo zase na tých týpkov čo preňu nespravili ani štvrtinu toho čo ja, za nimi zase plakala. Lebo ich lúbila a mňa nie. Takže zase sme len pritom že kým ma nebude chcieť žena sama dovtedy ani nemám šancu.
No vidíš a dokiaľ nebude chcieť ona Teba tak by si nemal chcieť ani Ty ju.
MayDaySK napísal: Ja ti to nemusím hovoriť že to tak nieje, lebo mne sa to už X krát stalo v realite a presvedčil som sa sám. Proste keď ma ona nelúbi, tak si nijako jej priazeň nevybojujem. Však si predstavte kolko som mohol experimentovať keď som skúsil všetko čo ste tu napísali. Fakt keby tu bolo niečo nové skúsil by som aj to.
Ale o tom to je, keď Ťa raz neľúbi tak by si sa nemal snažiť o nič. A hlavne keď začínaš vzťah, resp. sa s nejakou zoznámiš, Ty sa nemáš snažiť aby sa do Teba zaľúbila. Máš byť prirodzený a vtedy uvidíš či Ťa chce takého aký si.
MayDaySK napísal: Lenže u nás toto robia ženy. Ale keď som to spravil ja mne sa žiadna neozvala ani po pól roku, ani po roku, ani nikdy. Proste nezaberá na nich nič. To ja mám niečo s aurou, vyžearujem nejaké odpudivé vlny alebo čo.
Keď si si to nenechal, tak môžeš byť na seba len hrdý, a ona keď sa neozvala tak to je jej chyba. Veď predsa Tebe nechýba nie?
MayDaySK napísal:Aha, mňa kolké baby stratili a nič z toho. Boli aj príklady že po mne si našla nejakého fagana, a došla plačúca že aký je hajzel že nerobil preňu nič čo ja ale kumne by sa ž nevrátila to je tá čudná ženská logika. A uteká za dalším alkoholikom, glázorm, narkomanom...
Toto nechaj tak, to nikdy nepochopíš, ani ja to nechápem, zažil som to tiež. V tomto Ti dávam za pravdu. Ale ony si to musia uvedomiť samé. Ale veľakrát som to zažil, že básnili o romantikoch a potom chodili s vyholenými hlavami, nagélovanými vygumovanými blbcami, alkoholikmi, feťákmi atď.
MayDaySK napísal: Ja sa s niektorými babami kamarátim aj 10 rokov a absolútne nič z toho nemám...
Ja aj 20 a tiež nie a čo teraz? ;)
MayDaySK napísal:Lenže jej si povedal že nech sa zmení = môže mať svoj názor. U nás to bolo kapánek inak. Mne povedala že nech sa držím jej, že ona mi radí dobre lebo je múdra a keď budem počúvať ju... No a mala kumne taký postoj že: Chceš mať svoj názor? Tak si ho maj, ale sám! Jej sa to práveže to otročenie páčilo a keď bola vzbura tak mi dala košom... Videla že už mám svoje názory, že som povstal, nič zomna nedostane, tak sa ma zbavila.
S takouto by som si ani nezačal alebo pri najbližšej príležitosti by jej dal košom JA. A taká, ktorá Ťa ľúbi sa kvôli Teba aj zmení, presne tak ako aj Ty kvôli nej. Ale tieto city musia byť vzájomné.
MayDaySK napísal:chceme
Tak ak chcete(si nechať poradiť), tak v prvom rade musíte zmeniť prístup a nestrácať vieru a nádej. A nestávať sa zatrpknutými.
MayDaySK napísal: Len stým rozdielom že ja som sa nepáčil nikomu... Mne sa toto nikdy nestalo že by baba mala o mňa záujem. Aj ja som mal obdobia keď som kašlal nane a bol som natom tak isto len bez tých stresov... Proste toto je ako v rozprávke že tvár sa akoby ťa nezaujímali a oni prídu samé. Lenže realita je tým rozdielna že ku mne nikdy neprišli samé...
Tá tvoja ešte neprišla, musíš len čakať. :wink:

Proste celé je to len o tom, že by si si mal dať pokoj s týmito vecami lebo len zbytočne budeš ešte zatrpknutejší. Neznásiľnuj to a nesnaž za každú cenu takýmto povrchným spôsobom si násjť "lásku svojho života": Počkaj na niečo prirodzenejšie a väčšie a skutočné. A je to hlavne o prístupe. S takýmto prístupom si nikdy žiadnu takú nenájdeš. :roll:
midnight_man
Guru
Guru

To MayDaySK : POcuj ma...ako tak sledujem forum....vies hovorí sa že skusenosti pomahaju v dalsich vztahoch..prinasaju poucenia...davas si pozor...no vidim ze ty si to troska prehnal....ako tu bolo spominane zatrpkol si..spravil si si troska "inu"(svoju) predstavu o babach...a vztahu..no v skutocnosti to tak nieje..a iba preto ze ty si natrafil na take "nespravne" baby nemozes hadzat vsetkych do jedenho vreca... ces radu? DAJ TOMU POKOJ..vykasli sa na to...nehladaj si babu..nasilu....bez sa zabavat volade..neries dievcata...ona ta prava prijde sama ;)
MayDaySK
Star
Star

ETieNne napísal:Tak mi napíš prosím aké. Som zvedavý.
Jedným slovom musíme byť na jednej vlnovej dĺžke, proste niečo ako bola ona (tá čo ma nechala) ale tak perfektne ako sňou, som si nerozumel takmer s nikým. Toto sa nedá konkretizovať proste ma musí očariť a ani ja neviem čím. Niečo musí mať do seba. Proste taká dobrá.
ETieNne napísal:Naozaj si začínam myslieť že si začínaš len s kravami.
Vyzerá to dosť tak lebo, ona strieda chaanov ako ponožky a aj keď somnou chodila tak ma minimálne s dvomi podvádzala... No ja som nemal na výber lebo ma nikto nechce, takže som mal na výber iba JU alebo NIČ. No a s ostatnými babami podobne. Ja si nemám možnosť vyberať, ja môžem byť rád že sa somnou vôbec baví. Ďalšia po rozchode hrala neviniatko že nikoho nemá a o týžden mala cucflek na krku a mobil nonstop v ruke...
ETieNne napísal:Ale o tom to je, keď Ťa raz neľúbi tak by si sa nemal snažiť o nič. A hlavne keď začínaš vzťah, resp. sa s nejakou zoznámiš, Ty sa nemáš snažiť aby sa do Teba zaľúbila. Máš byť prirodzený a vtedy uvidíš či Ťa chce takého aký si.
Aj na tomto niečo bude. Lebo tá moja ,,hrdinka príbehu" bola tak že keď som ju spoznal vedel som si sňou pokecať lepšie ako s niektorými ktorých poznám dlhé roky. Ja som si vypýtal číslo, ja som ju zavolal na pivo... Ja som všetko začal, dvorenie bolo z mojej strny, ale keby ma tak velmi nechcela tak by ma odbila podobnou vetou ako ostatné... Určite aj ona kúsok lúbila keď do toho šla. Ale tým som chcel povedať že keby som sa ja nesnažil, nemám ani číslo, nechodíme spolu, maximálne by sme sa zdravili. Alebo ak by sme sa náhodou stretli zase by sme pokecali.
ETieNne napísal:Toto nechaj tak, to nikdy nepochopíš, ani ja to nechápem, zažil som to tiež. V tomto Ti dávam za pravdu. Ale ony si to musia uvedomiť samé. Ale veľakrát som to zažil, že básnili o romantikoch a potom chodili s vyholenými hlavami, nagélovanými vygumovanými blbcami, alkoholikmi, feťákmi atď.
Ano toto nechám tak, ale niečo natom bude lebo aj brat raz povedal. Žena sa musí X krát sklamať, 2x rozviesť aby si konečne uvedomila že čo chce... Trocha to prehnal, myslel to ironicky ale niečo natom bude. Možno dáka 35 ročná, rozvedená by si ma aj vážila...
ETieNne napísal:Ja aj 20 a tiež nie a čo teraz?
Nič to je v poriadku... Len dakto spomenul že z kamarátstva môže byť láska. Ale u mňa sa to zatial nepotvrdilo.

Zhrnutie
ETieNne: Ty píšeš veľmi dobré príspevky. Za toto ťa pochválim. Fakt veľmi zaujímavé čítanie... Tento tvoj posledný príspevok. Porozmýšlal som na dvšetkým a v duchu som odpisoval na niektoré citáty že ano, tak, ehe, má pravdu, ty vole fakt... Super nič proti tvojim písmenkám. Všetko súhlasím.

midnight_man: Presne tak... :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ja sa riadim tymto heslom: ked ma nechcu, tak ma nedostanu. a ono to pomaha. zadarmo sa nikomu nedam.

no mozno obcas spravim daku vynimku :D
Napísať odpoveď