no exterier nie je zly.. mas tam hlavne cerstvy vzduch dostatok miesta.. takze ked to chces zavesit na strom alebo nejak tak to problem nebude.. tie popruhy to vydrzia.. ale radsej by som to kombinoval retaze a poprohy..retaz by som dal o to o co to chces prichytit napr. o tej strom a das tam skobu teda karabinu a o tie popruhy s tymi zeleznimi koleckami dufam ze ma rozumies..Ricardo napísal:No chcel by som sa trochu k tym popruhom spytat...moja situacia je taka..ze byvam v rodinnom dome...uvazoval som a moc to nemam kam zavesit...preto som si rozmyslel ze by som ho dal vonku a po treningu schoval aby sa neznehodnotilo...tak ci nebude lepsie to mat na tych retaziach...alebo je to jedno
OMG.. ibaze on je majster v kickboxe a ma mech ktory ma uz 4 roky.. vies za kolko mesiacov sa znizi kvalita toho mechu ze to uz ani mech nebude? neviem ci si vymyslas alebo to myslis vazne.. inac byvas v panelaku a tvoj sused je kickboxerista ? nerusi vas ?Retne napísal:OMG.. ibaze to vrece si kupoval asi pred 4 rokmi a vtedy mal s kickboxom asi len tolko ze vedel... ze to ide robit...
Bratu sory este nemam tie jeho rozmery... Urcite zajtra, dnes som mal vela prekladania...cize som nestihol....