Joy_Lloyd napísal:Dobry den, potreboval by som nejaky zosilnovac s vyhybkou pre subwoofer, s moznostou nastavovania vysok a bas... Poradte nejaky link na schemu, alebo nejaku vasu konstrukciu ... Dakujem
zosilnovac
A vy dvaja asi neviete o com vlastne tato tema je, tak vam to pripomeniem, lebo zakladatel tejto temy sa nepytal aky vyrobcovia vyrabaju kvalitne suciastky, ale aby ste mu poradili nejake schemy na zosik so subwooferom.
-
SIX
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
uz chcem vidiet pani ako rozoznate skreslenie pri 50W 0,006% IO(STK) alebo 50W tranzistory co maju okolo 0.5-1%, pritom vasa penazenka to rozozna az moc, a ak sa nico pokazi ajajaaaj
len taky dodatok ked vsadzate na kvalitu
jedine na co to je dobre mozete sa tak chvalit v krcme mam zosilovac s takymi parametrami
len taky dodatok ked vsadzate na kvalitu
jedine na co to je dobre mozete sa tak chvalit v krcme mam zosilovac s takymi parametrami
-
Martinekk
Light Professional
mas pravdu s tym skreslenim, samotne repraky maju viac ako 2 percenta... imho 6k by som do zosika nevrazal ani keby traktory padaly, nejaky audiofil niesom. aby si ostal prekvapeny, tak mam zosilovac 2x15W a staci to az az. STK bolo myslene obrazne, oproti TDA obvodom, co su povascinou shity a niekedy aj pajcovane. ked chce niekto doma mat par desiatok Wattov, tak odporucam LM3886. bacha, nech je to original. inak podareny obvod.
Re: zosilnovac
Nevedel by ,mne niekto z vas poradit niejaku jednoduchu schemu mono tranzistoroveho zosilovača o sile 15-20W?...bez korekcii 
-
Martinekk
Light Professional
Postav niečo z tohto http://www.zosilnovace.eu/ a pri napájani trebars 50W zosu zníženým napätím dostaneš trebars tých 20W ako chceš...
diky moc
... a nebude treba prispôsobit na predzosilovači niejake odpory?...a nevieš niejaky co nema dva sekundarne vynutia?(ale iba +,GND)...lebo ako ste tu pretim pisali oplati sa ozaj postavit tranzisorovi ako integrovany...ja mam od kamosa pokazeni 50 W ta som si ho opravil a na doma mne to uplne staci...
-
Martinekk
Light Professional
Blbo položená otázka, neviem z nej ani prd, nemôžem odpovedať... Aké odpory, ak predzos, aké máš trafo, aké bedne...
na tych schemach ci na predzosilovaci na tranzistoroch nebude treba zmenit velkosti odporou pri znizeni prudu...
chcem pomoct najst zosik mono najradsej cisto koncovy stupen mam trafo +15V 1,5 A... chcem to na subak repro : ARN 8608 50 W 8 Ohm...predzosik mam a prisposobym aj s korekciemy
chcem pomoct najst zosik mono najradsej cisto koncovy stupen mam trafo +15V 1,5 A... chcem to na subak repro : ARN 8608 50 W 8 Ohm...predzosik mam a prisposobym aj s korekciemy
-
Martinekk
Light Professional
S tým trafom nespravíš odpovedajúci zos... Nemáš symetriku respektíve malé napätie a prúd... Treba Ti tak 60W zos. A to s tým trafom nejde. Včera som dokončil nový zos, tak rpedávam svoj starý, tu je link na inzerát. Ak by si chcel...
Kód: Vybrať všetko
http://svetelektro.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=14157Re: zosilnovac
ja nepotrebujem velmy silny zosik..potrebujem ho len doklubovne...pivnica......mozno porozmyslam aj o tvojej ponuke...zatial zhanam schemy na vlastnu realizaciu zos...
-
Martinekk
Light Professional
Tak potom aj stavebnice z a si pozri, kvalita super...
Kód: Vybrať všetko
www.zosilnovace.euKód: Vybrať všetko
www.aldax.cz