Dievca z netu
mal som, teda vlastne este stale mam....znamost cez net. piseme si spolu kazdy den, uz je to rok, cez ICQ... je to strasne v pohode baba a napriek tomu, ze by som s nou strasne rad mal nieco viac, sam som ten napad zavrhol a zabil akukolvek moznost.
Ona je z vychodneho slovenska, ja z oravy-to je podla mna neprekonatelna vzdialenost pre dvoch 16 ročných ľudí. Samozrejme, mohli by sme sa stretavat. Kolko? dva krat do roka? raz? To by prosto nefungovalo, a mne by to urcite nestacilo. Ani jej.
Po tom dlhom case vypisovania si, po tonach fotiek, videí....nikdy, nikdy by som neveril, ze je mozne mat niekoho rad cez internet, keby sa mi to neprihodilo na vlastnej kozi Neviem, ci to bola laska, ale mal som ju rad viac nez len priatelsky. ona mi niekolko krat dala jasne najavo, ze len priatelstvo jej uz nestaci, no ja som odmietol.
Jednym obdobim ked som cosi spravil, a ona strasne ziarlila, to vyzeralo na uplny koniec aj priatelstva, co ma velmi mrzelo. bol som tie tri dni, kym sa znova neozvala, uplne nanic. Odvtedy sme iba priatelia a som rad, ze je to tak, ako to je. za ten cas co sa pozname ma uz obdivovala, priatelila sa so mnou, mala ma rada, lubila ma, nenavidela a opovrhovala mnou...a teraz sme priatelia a nikto z nás od toho uz nic viac necaka. Sice mi este obcas vytkne ze som tomu nikdy neveril a nedal tomu sancu, no ja si myslim, ze som spravil dobre, inak by sme teraz neboli uz neboli nicim, maximalne tak by sme sebou navzajom opovrhovali a oboch by nas to bolelo.
Ona je z vychodneho slovenska, ja z oravy-to je podla mna neprekonatelna vzdialenost pre dvoch 16 ročných ľudí. Samozrejme, mohli by sme sa stretavat. Kolko? dva krat do roka? raz? To by prosto nefungovalo, a mne by to urcite nestacilo. Ani jej.
Po tom dlhom case vypisovania si, po tonach fotiek, videí....nikdy, nikdy by som neveril, ze je mozne mat niekoho rad cez internet, keby sa mi to neprihodilo na vlastnej kozi Neviem, ci to bola laska, ale mal som ju rad viac nez len priatelsky. ona mi niekolko krat dala jasne najavo, ze len priatelstvo jej uz nestaci, no ja som odmietol.
Jednym obdobim ked som cosi spravil, a ona strasne ziarlila, to vyzeralo na uplny koniec aj priatelstva, co ma velmi mrzelo. bol som tie tri dni, kym sa znova neozvala, uplne nanic. Odvtedy sme iba priatelia a som rad, ze je to tak, ako to je. za ten cas co sa pozname ma uz obdivovala, priatelila sa so mnou, mala ma rada, lubila ma, nenavidela a opovrhovala mnou...a teraz sme priatelia a nikto z nás od toho uz nic viac necaka. Sice mi este obcas vytkne ze som tomu nikdy neveril a nedal tomu sancu, no ja si myslim, ze som spravil dobre, inak by sme teraz neboli uz neboli nicim, maximalne tak by sme sebou navzajom opovrhovali a oboch by nas to bolelo.
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
krupica_dnb
Medium Professional
ver tomu že niektoré veci sa zistiť nedajú... Možno sa dá niečo vydedukovať niečo o niekom kto ti píše ale vždy keď som sa s ňákou stretol tak vysvitlo že bola úúúplne iná....last_knight napísal:nechem byt kruty ale viacmenej s tebou suhlasim, az na to ze ak je vsimavy tak moze nejake tie povahove vlastnosti zistit aj cez net (aj ked je to narocne) ale vlastne suhlasim s tebou
ked tak sa stretnite, ale nejak nezavazne (ziadne rande) proste zoznamenie, a ja byt tebou tak zabudnem na to ze si zamilovany, skratka je ti sympaticka
neviem , v sucasnostii mam uz nejaky ten cas vtah, a pokec nieje miestom kde by som si nove vztahy hladalVidium napísal:Ja niesom ale bol soma ako je to mozne sa ma nepytaj..ked sa to nahodu stane tebe nezabudni si sam sebe tu na fore odpovedat
guldan mal pekny prispevok,ale tu vidno naco je dobra miestnost ZOZNAMKA
cez net si mozes najst priatelov,kamaratov ale nie rozumny vztah zalozeny na vzajomnom poznani jeden druheho . o dotycnej osobe vies len na zaklade toho co pise,iked nieco ide vydedukovat ale nie vsetko .
-
recberko
Light Star
nemyslím, že by si ju mal hneď niekam pozývať, mohlo by ju to vyplašiť... najprv je treba "roztopiť ľady" a nadviazať pokec aj naživo, možno sa to na prvý krát nepodarí, ale čím viac to budeš skúšať, bude to časom prirodzenejšie a ľahšie... a ak zistíš, že aj v skutočnosti je taká ako keď kecáte po nete, nevidím dôvod prečo by si ju nemal niekam pozvať, lebo veľa ľudí sa z komunikácie na nete zdá fajn a super a neviem čo ale keď ich spoznáš osobne, si sklamaný... takže v prvom rade nadviaž reálny pokec, neboj možno to nebude ľahké, ale môže to priniesť časom svoje ovocieshady45 napísal:takze ju mam skusit niekam pozvat ?? ......... lebo vo skole mi to s nou akosi nejde ale mozno to bude i tym ze neni moc kedy a vsade krik plne chodby a to sa ani moc neda .............. a co ked odmietne ???nebude to potom blbe si s nou pisat ??
tak tak a cez net je to ovela lahsie .... ak sa odhodla clovek na zivo zdvihne si tym sebavedomie a nieco si aj dokaze ... a ak to nevijde tak si povie ze to skusil nnooo cez net hmm cez pismenka sa clovek neda spoznat mozno je dana osoba taka ako aj pise ale predsa len ocny kontak je nadovsetko .......Vidium napísal:Cez net sa da na dievca robit dojem atd.. a teda v jej ociach "rast" ale ovela lepsie je live zacat od nuly potom to pekne dviha sebavedomie
-
last_knight
Light Professional
ved som ani netvrdil ze vsetko. smozrejme ze osobne toho clovek zisti viac ako cez net a samozrejme ze net takpovediac skreslujekrupica_dnb napísal:ver tomu že niektoré veci sa zistiť nedajú... Možno sa dá niečo vydedukovať niečo o niekom kto ti píše ale vždy keď som sa s ňákou stretol tak vysvitlo že bola úúúplne iná....
-
Enduro3333
Medium Professional
-
neo250
Star
no ja som si prostredníctvom internetu našiel babu, nie na 100% z netu, ale tak dostali sme sa k bližšej komunikácii, dobre to bolo ale neskôr sa somnou rozišla. čo už
Teraz je to podobné, zoznámil som sa s babou v škole, ja mam 18 ona 16 ale v škole sme toho moc neprehovorili, vymenili sme si ICQ čisla a postupne to začalo, máme stále o čom kecať.......aj som na nu namotaný...... ale pochybujem, že niečo z toho vyjde, uvidím, ved idem s nou do mesta pozrieť
Teraz je to podobné, zoznámil som sa s babou v škole, ja mam 18 ona 16 ale v škole sme toho moc neprehovorili, vymenili sme si ICQ čisla a postupne to začalo, máme stále o čom kecať.......aj som na nu namotaný...... ale pochybujem, že niečo z toho vyjde, uvidím, ved idem s nou do mesta pozrieť