Dievca z netu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sepiroth »

mal som, teda vlastne este stale mam....znamost cez net. piseme si spolu kazdy den, uz je to rok, cez ICQ... je to strasne v pohode baba a napriek tomu, ze by som s nou strasne rad mal nieco viac, sam som ten napad zavrhol a zabil akukolvek moznost.
Ona je z vychodneho slovenska, ja z oravy-to je podla mna neprekonatelna vzdialenost pre dvoch 16 ročných ľudí. Samozrejme, mohli by sme sa stretavat. Kolko? dva krat do roka? raz? To by prosto nefungovalo, a mne by to urcite nestacilo. Ani jej.
Po tom dlhom case vypisovania si, po tonach fotiek, videí....nikdy, nikdy by som neveril, ze je mozne mat niekoho rad cez internet, keby sa mi to neprihodilo na vlastnej kozi Neviem, ci to bola laska, ale mal som ju rad viac nez len priatelsky. ona mi niekolko krat dala jasne najavo, ze len priatelstvo jej uz nestaci, no ja som odmietol.
Jednym obdobim ked som cosi spravil, a ona strasne ziarlila, to vyzeralo na uplny koniec aj priatelstva, co ma velmi mrzelo. bol som tie tri dni, kym sa znova neozvala, uplne nanic. Odvtedy sme iba priatelia a som rad, ze je to tak, ako to je. za ten cas co sa pozname ma uz obdivovala, priatelila sa so mnou, mala ma rada, lubila ma, nenavidela a opovrhovala mnou...a teraz sme priatelia a nikto z nás od toho uz nic viac necaka. Sice mi este obcas vytkne ze som tomu nikdy neveril a nedal tomu sancu, no ja si myslim, ze som spravil dobre, inak by sme teraz neboli uz neboli nicim, maximalne tak by sme sebou navzajom opovrhovali a oboch by nas to bolelo.
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Vidium »

Gulgan..sam by som to nenapisal lepsie 8) mne sa stalo to iste a nielen raz... a doteraz sme priatelia...
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

Zamilovana cez net nie som, je to hlupost. Ale je tu jeden taky :mnam: :smt055 :D Vsak my vieme :)
Inak co sa tyka vztah+internet=nic dobre... Neni to dobre, problemy sa takto prestavaju riesit medzi dvoma a riesia sa cez internet, to strasne kazi vztahy. :)

//pod to K- si sa aspon mohol podpisat, Hrdina... :roll:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

last_knight napísal:nechem byt kruty ale viacmenej s tebou suhlasim, az na to ze ak je vsimavy tak moze nejake tie povahove vlastnosti zistit aj cez net (aj ked je to narocne) ale vlastne suhlasim s tebou
ked tak sa stretnite, ale nejak nezavazne (ziadne rande) proste zoznamenie, a ja byt tebou tak zabudnem na to ze si zamilovany, skratka je ti sympaticka
ver tomu že niektoré veci sa zistiť nedajú... Možno sa dá niečo vydedukovať niečo o niekom kto ti píše ale vždy keď som sa s ňákou stretol tak vysvitlo že bola úúúplne iná....
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

Vidium napísal:Ja niesom ale bol som :oops: a ako je to mozne sa ma nepytaj..ked sa to nahodu stane tebe nezabudni si sam sebe tu na fore odpovedat :)
neviem , v sucasnostii mam uz nejaky ten cas vtah, a pokec nieje miestom kde by som si nove vztahy hladal :) . myslim ze mi nieco take v dohladnej dobe nehrozi. ked pisem s niekym na pokeci myslim ze nevysim na ocami na obrazovke co mi druhe strana RP hodi na monitor :wink:
guldan mal pekny prispevok,ale tu vidno naco je dobra miestnost ZOZNAMKA :) na to aby sme spoznali niekoho s druhej strany krajiny a zistili ze vztah s dotycnou osobou nema zmysel lebo je tam XYZ kilometrov , preto aj som lev v miestnosti mojho mesta :) ja tam nikoho nehladam chodim tam koli tym co nemaju icq (predstavte si aj taki su :) ) nic nehladam nic necakam
:smt104

cez net si mozes najst priatelov,kamaratov ale nie rozumny vztah zalozeny na vzajomnom poznani jeden druheho . o dotycnej osobe vies len na zaklade toho co pise,iked nieco ide vydedukovat ale nie vsetko . :!:
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

shady45 napísal:takze ju mam skusit niekam pozvat ?? ......... lebo vo skole mi to s nou akosi nejde ale mozno to bude i tym ze neni moc kedy a vsade krik plne chodby a to sa ani moc neda .............. a co ked odmietne ???nebude to potom blbe si s nou pisat ??
nemyslím, že by si ju mal hneď niekam pozývať, mohlo by ju to vyplašiť... najprv je treba "roztopiť ľady" a nadviazať pokec aj naživo, možno sa to na prvý krát nepodarí, ale čím viac to budeš skúšať, bude to časom prirodzenejšie a ľahšie... a ak zistíš, že aj v skutočnosti je taká ako keď kecáte po nete, nevidím dôvod prečo by si ju nemal niekam pozvať, lebo veľa ľudí sa z komunikácie na nete zdá fajn a super a neviem čo ale keď ich spoznáš osobne, si sklamaný... takže v prvom rade nadviaž reálny pokec, neboj možno to nebude ľahké, ale môže to priniesť časom svoje ovocie ;-)
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

No je pravda ze ocakavat nieco od "zoznamenia" na chate typu pokec,rande atd je pekna blbost...ale nekazme ostatnym iluzie..niekomu to mozno vide :wooow:
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Vidium napísal:.niekomu to mozno vide :wooow:
:oops: Napr mne.. uuuuplnou nahodou, ale vyslo :smt007
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

chlapec10 napísal::oops: Napr mne.. uuuuplnou nahodou, ale vyslo :smt007
tak si mal asi stastie bodaj by bolo takych ako ty viac :) :wink: .......
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Cez net sa da na dievca robit dojem atd.. a teda v jej ociach "rast" ale ovela lepsie je live zacat od nuly potom to pekne dviha sebavedomie :aasmile11:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Vidium napísal:Cez net sa da na dievca robit dojem atd.. a teda v jej ociach "rast" ale ovela lepsie je live zacat od nuly potom to pekne dviha sebavedomie :aasmile11:
tak tak a cez net je to ovela lahsie .... ak sa odhodla clovek na zivo zdvihne si tym sebavedomie a nieco si aj dokaze ... a ak to nevijde tak si povie ze to skusil nnooo cez net hmm cez pismenka sa clovek neda spoznat mozno je dana osoba taka ako aj pise ale predsa len ocny kontak je nadovsetko .......
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

A cez net moze byt uplne super stretnete sa a :cry: to co je??? :shock: alebo presne opacne na zaciatku sa nechytite a pritom ste sa k sebe mohli super hodit... kazdopadne net je fakt asi to posledne ako by som si vedome hladal vazny vztah
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

krupica_dnb napísal:ver tomu že niektoré veci sa zistiť nedajú... Možno sa dá niečo vydedukovať niečo o niekom kto ti píše ale vždy keď som sa s ňákou stretol tak vysvitlo že bola úúúplne iná....
ved som ani netvrdil ze vsetko. smozrejme ze osobne toho clovek zisti viac ako cez net a samozrejme ze net takpovediac skresluje
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Na nete som is uz par dievcat takych dlhsich vstahov nasiel ... ale ked chcem nejaku jednorazovku idem na diskoteku.....
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

no ja som si prostredníctvom internetu našiel babu, nie na 100% z netu, ale tak dostali sme sa k bližšej komunikácii, dobre to bolo ale neskôr sa somnou rozišla. čo už :?
Teraz je to podobné, zoznámil som sa s babou v škole, ja mam 18 ona 16 ale v škole sme toho moc neprehovorili, vymenili sme si ICQ čisla a postupne to začalo, máme stále o čom kecať.......aj som na nu namotaný...... ale pochybujem, že niečo z toho vyjde, uvidím, ved idem s nou do mesta pozrieť :oops:
Napísať odpoveď