PS3 vs Xbox360

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.

PS3 or Xbox360???

PS3
101
39%
Xbox360
156
61%

Celkom hlasov: 257

Model
Light Professional
Light Professional

PS3 vs Xbox360

Príspevok od používateľa Model »

No chalani planujem kupit v blizkej dobe konzolu a bol som pevne rozhodnuty pre PS3 ale dost ludi mi povedalo zeeee skor by bol lepsi Xbox360 tak napiste sem nejake svoje nazory co by ste si vybrali.... :wink:
PAuLi3
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

non sak ked mas doma nejaku plazmu alebo lcd tak by to bolo asi jedno aj ked cena xbox360 je mensia..a na ps3 ktovie ci je uz chipovanie na napalene a hry a jej cena je okolo 20000
Ale ked nemas dobry tv tak o tom ani nerozmyslaj :)
Model
Light Professional
Light Professional

ferderikoo napísal:non sak ked mas doma nejaku plazmu alebo lcd tak by to bolo asi jedno aj ked cena xbox360 je mensia..a na ps3 ktovie ci je uz chipovanie na napalene a hry a jej cena je okolo 20000
Ale ked nemas dobry tv tak o tom ani nerozmyslaj :)
no TV nemam ani HD ani full HD ale obycajny sirokoluhly SONY WEGA 82cm uhlopriecka a 100hz ale dost chalanov hovorilo ze to hraju an podobnom a v pohodke.........s TV sa mooc nechce urychlit kupit lebo full HD stoja nad 100 000sk a za pol roka budu o polku lacnejsie :wink:
davidman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa davidman »

Tak PSko je najlacnejsi blue-ray prehravac, ale ked nemas HDcko tak je to zbytocne. Kvalita hier na oboch konzolach vyzera podobne. Ak mas net tak na Xboxe mozes hrat hry po nete aj s ludmi co maju PCcko. PSko je ze vraj o dost tichsie ako Xbox, ktory je dost hlucny. Ale PSko je zas dost velke.
Viac ti neviem povedat, ktore je lepsie abo ne. Tusim na sektore bol o tom clanok.
Model
Light Professional
Light Professional

davidman napísal:Tak PSko je najlacnejsi blue-ray prehravac, ale ked nemas HDcko tak je to zbytocne. Kvalita hier na oboch konzolach vyzera podobne. Ak mas net tak na Xboxe mozes hrat hry po nete aj s ludmi co maju PCcko. PSko je ze vraj o dost tichsie ako Xbox, ktory je dost hlucny. Ale PSko je zas dost velke.
Viac ti neviem povedat, ktore je lepsie abo ne. Tusim na sektore bol o tom clanok.
takze na normal TV to nepojde bohvie ako dobre?
Model
Light Professional
Light Professional

ale kazdi tu riesi aj tak PS3 vybavene HW lepsie...........a hry chlapeci moji kolko je Xbox360 na trhu a kolko PS3????Kto vie pocitat logicky an to pride keby to bolo naopak je to to iste a mimochdoom GTA4 teda rockstar games sa stazuju na malu kapacitu disku DVD tazkeee sa to bde riesit PS3 ej buducnost a Xbox360 mu stacit aj tak do buducna nebude moj nazor.......
davidman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa davidman »

Pokial viem tak PS3ojka ma o kus lepsi hardware ako Xbox ale ne o moc. Ale aj podla mna je lepsie si kupit to PS3, ked chces nejaky next-gen.
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

obe konzoly sú premakané. s čipovaním?? čo je to čipovanie načipovať x360 a PS3 to som ešte nepočul. Kamoš má obchod s týmito hračkami a obe konzoly sa nečipujú ale len sa tam prepáli soft nič lahšie bude sa to dať urobiť doma. žiaľ ešte nemá PS3 ale x360 sme skúšali dobré ale má to svoje chyby ako aj určite playko PS3 je najlacnejší bluray prehrávač čo je zachvílu samozrejmosť pre filmy a hry. pamaťovky no u ps3 to bude fajn bud disk alebo tie malé kartičky. tak isto aj pre x360. yoysticky sú premakané ale tie cey bt sú špicové ako aj u x360 a aj u PS3. Inak na x360 je dos na nič riešené chladenie odporúčam prerobiť na vodníka niekde som to aj videl na intrenete je tam potom jedna vada hadice idú cez zadný vetrák dnu. no a samozrjme pada záruka.
Model
Light Professional
Light Professional

Aspon HLASUJTE :wink: :!: :!:
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

A co tak to Wii ??
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Model napísal:no TV nemam ani HD ani full HD ale obycajny sirokoluhly SONY WEGA 82cm uhlopriecka a 100hz ale dost chalanov hovorilo ze to hraju an podobnom a v pohodke.........s TV sa mooc nechce urychlit kupit lebo full HD stoja nad 100 000sk a za pol roka budu o polku lacnejsie :wink:
Len tak pre upresnenie, mame doma LCD HD Ready Samsung 105 cm, a urcite nestal 100 000 ;). Taktiez plazma Samsung HDR 107 cm nas stala do 40k Sk....takze ceny klesaju uz teraz.
Model
Light Professional
Light Professional

insane napísal:Len tak pre upresnenie, mame doma LCD HD Ready Samsung 105 cm, a urcite nestal 100 000 ;). Taktiez plazma Samsung HDR 107 cm nas stala do 40k Sk....takze ceny klesaju uz teraz.
ale ty mas LCD HD a ja hovorim o full HD TV len tak pre zuajimavost tvoj TV ma rozlisenie 1366 x 768 aaaa co som spomiinal full HD TV am rzlisenie 1080p tak najprv citaj a potom pis a zistis o co sa jedna :roll:
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Model napísal:ale ty mas LCD HD a ja hovorim o full HD TV len tak pre zuajimavost tvoj TV ma rozlisenie 1366 x 768 aaaa co som spomiinal full HD TV am rzlisenie 1080p tak najprv citaj a potom pis a zistis o co sa jedna :roll:
Pre upresnenie, 1080p=1920 × 1080 pixelov ;-)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Ja by som bral Xbox, PS3 je zatial velmi a drahe, a ak uz mas spomenuty LCD telkac, podla mna nie je co riesit. Skoda len, ze hry su dost drahe do oboch konzoli, ale dnes sa to da vsetko obist
Model
Light Professional
Light Professional

Drago napísal:Ja by som bral Xbox, PS3 je zatial velmi a drahe, a ak uz mas spomenuty LCD telkac, podla mna nie je co riesit. Skoda len, ze hry su dost drahe do oboch konzoli, ale dnes sa to da vsetko obist
o peniaze nejde :lol: tie boli aj budu
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Xbox 360
PS 3
Tak procesor ma lepsi Xbox, ale grafika je urcite lepsia v PS3 a tu ide skor o grafiku by som povedal. Ma viac rozhrani a tak podobne... :)
Takze PS3 je urcite lepsia, ale znova ci az o taky cenovy rozdiel...
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

no ja mam doma PS3 a som maximlane ... pripajat k normalnemu tv som to este nepripajal ale na HD LCD je to krasne, hry maju dobru grafiku, a je to vlastne multimedia center ... citacka kariet, DVD, bluray, mp3, a pod .. ja by som jedine PS3
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

will.i.am napísal:Tak procesor ma lepsi Xbox
Len poopravim, ze PS3 ma rozhodne lepsie CPU nez XBOX, hrubu vypoctovu silu ma neporovnatelne silnejsiu.

V prospech XBOXu hovori cena a mnozstvo dostupnych titulov, v prospech PS3 hovori vykon a bluray. Ja osobne nie som prave konzolovy, ale ak by mi slo o hernu konzolu, vezmem si podstatne lacnejsi xbox, aj kvoli tomu, ze vyvoj hier pre tuto konzolu je jednoduchsi a myslim ze vzdy na nu bude dostupnych viac hier ako v pripade PS3.

Ak ale potrebujem domace multimedialne centrum, tak je funkcne lepsi PS3.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

KoCi napísal:Len poopravim, ze PS3 ma rozhodne lepsie CPU nez XBOX, hrubu vypoctovu silu ma neporovnatelne silnejsiu.
jasne pozeram este raz a mas pravdu :wink:
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Inak jak je to u tychto novych konzol s hranim zaloznych hier???
Potorebujem asi tiez nejaky chip co?Alebo normalne napalim na PC a ficim...to asi nie :D Lebo na TL su hry jak na PS3,Xbox360,Wii....
Tak ma zaujima kde by sa dal kupit nejaky chip,alebo kolko taka uprava stoji,a ci vobec treba upravu a tak...
Lebo by som celkom aj isiel do nejakej next gen konzoly len kupovat hry eeeeeeee :?
Napísať odpoveď