Pozvanie na rande

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

midnight_man napísal:v zasade nebalim cudze baby...preco aj..neviem nezda sa mi to spravne aby som "balil" dake dievca v buse..uz ked tak tak daku kamaratku..alebo niekoho s kym sa poznam..a podobne..veci-ale urcite nie neznamu babu
prichádzaš o veľa...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

midnight_man napísal:v zasade nebalim cudze baby...preco aj..neviem nezda sa mi to spravne aby som "balil" dake dievca v buse..uz ked tak tak daku kamaratku..alebo niekoho s kym sa poznam..a podobne..veci-ale urcite nie neznamu babu
hmm..... kamaráta by som určite nebalila... pretože kamarátstvo mnoho krát je krajšie ako potom ten pocit ked ťa náhodou odmietne...a si sklamaný ... dlho to potom bolí a ty nevieš čo robiť... preto cudzie baby...aj ked s toho nič nieje...ide sa dalej..... :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

kafiatko napísal:hmm..... kamaráta by som určite nebalila... pretože kamarátstvo mnoho krát je krajšie ako potom ten pocit ked ťa náhodou odmietne...a si sklamaný ... dlho to potom bolí a ty nevieš čo robiť... preto cudzie baby...aj ked s toho nič nieje...ide sa dalej..... :)
ano ale to stary problem..kamarat-laska cize to je o inom..ale mas pravdu moze to byt problem pripade ze by to nevyslo
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ani ja v podstate nebalim kamaratky iba nove znamosti lovim heh ....
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Vidium »

Presne tak nove znamosti...ale niekedy toho zacianam mat dost ze kam to az chcem dohnat...nieze by som ich mal tolko (kamaratok) ale proste ked ich bude mat 150 uz to bude stacit?? :)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Vidium..Ako sa vraví niekedy ani vela neni dost.... :wink:
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Akí ste niektorí bojazliví...veď nehryzieme! :lol:
Je v podstate jedno, čo povieš, hlavné je, aby si sa usmieval a ak si nervózny, tak je to dosť milé, lebo baba bude mať pocit, ako si sa musel prekonať a tak...jednoducho ju zaujmeš...potom už len treba nájsť len tie správne slová....

napr. mne sa raz stalo s jedným kamarátom, s ktorým sme sa očividne priťahovali a pokukovali sme po sebe: stál vedľa mňa, zrazu ku mne prišiel bližšie ako inokedy a začal sa približovať so slovami: "Ty si hovorila o mojej mame, že nevie krájať koláč???" keď to dohovoril, ocitla som sa opretá o stenu zastávky a predo mnou on...-ani som si neuvedomila, čo sa okolo mňa deje... :oops:
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

2Dew6: ked zacnem koktat bude to dost mile?? :D
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Enduro3333 napísal:Vidium..Ako sa vraví niekedy ani vela neni dost.... :wink:
Hej no..poznam ludi co maju 4 sim karty co maju tolko kontaktov...takze hej niekedy nestaci :roll:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

dew6 : no ja to poznam ty si povies ze nehriziete ale ked sa do niejakej prilis zahladim hrozne sa mi paci ta potom ledva koktam :oops: a vtedy ak baba nepomoze ta bieda so mnou :D ... ale neviem cim to je asi som prilis zbabely alebo mi chybaju skusenosti a pride to casom (no a aj mojou snahou ) ale ja sa snazim skusim no zatial je to so mnou bieda :? ... aspon ze sa na to divam z nadhladu :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Neviem ja na to idem spontanne ...ale vzdy sa do slecny zahladiem a usmejem ... Potom ma to prelomi ... Ahoj ... si mi strasne sympaticka ... inac ja som miso ... mas cas ?? ... niekde sa poprechadzame pripadne skocime na kavu alebo kofolku ... resp. podla zelania ...
Sice moc nebalim ... vacsinou to pride samo ... ci uz na oslave alebo na nejakom pobyte nas zoznamia ... nejak sa zakecame ... a uz to ide samo ... potom ju niekam von pozvem ... atd
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

No a mne to akosi nejde neviem ci to bude tym ze si neverim podla mna najskor tym proste este len sa k nieco odhodlavam a uz to vidim bledo asi by som potreboval ziskat niejaku vnutornu sebadoveru aby sa to zlepsilo ... neviem ja mam len 16 takze casu dost a ak to nevychadza teraz tak to nic neznamena a v podstate boli zatial len 3 baby co sa mi vazne pacili pri prvej (to bolo uz riadne davno som asi este ani na hojko nechdil )tak som nakoniec neskusil nic a ma to hrozne stvalo preto pri tej druhej (dlho rozoberanej v inej teme a stale obcas chytim blbu naladu ked nanu myslim asi ma to stale uplne nepreslo ale je to lepsie ako mesiac do zadu ) nooo a ta tretia tak na tom sa este len pracuje a ja dufam ze to konecne vijde mi teraz nemame skolu az na tyzden takze musim s tym cakat no istotne ju chcem potom oslovit pri prvej prilezitosti a dufam ze sa nezaseknem a daco zo seba vykoktam :D
Napísať odpoveď