Blicujete?
no ja som parkrat uz odisiel alebo neprisiel...teraz na strednej som mal pisat pisomku z FJ a nevedel som ani zatat ale nechcelo sa mi ist prec tak som si isiel sadnut do pocitacovej uceb. a celu hodinu som sa bavil na nete...a raz sme zasa spravili toto...my sme deleni na Nemcinu a FJ no stvrtok mame FJ 7.hodinu a nemcinarom odpadlo tak som napisal na tabulu bolo nas malo isli sme domov a dovidenia skola...a to sme len prvaci
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
S tymto suhlasim, je to dost nefer, ked sa niekto uleje z pisomky z 50 stran a o dva tyzdne, ked sa to douci, ide z toho odpovedat. Ale zase nehadz vsetkych do jedneho vreca, pretoze ja nevidim nic zle na tom, ked sa ide niekto obcas uliat. Ja nepodporujem ulievanie, lenze niekedy sa fakt nedalo neist uliataxXis napísal: Ked si ja svoje znamky zarobim a nejaky kkt, ktory sa dvakrat prihlasi z noveho uciva, dostane jednotky a potom nepride ani na jednu previerku je podla mna zrely na komisionalky a nie na jednotku vo vyslednom hodnoteni. To nieje ziadne umenie niecomu sa vyhnut a zhrabnut slavu.
Je mi ta luto... ty asi nie si velmi oblubeny co?axXis napísal:Neblicujem a ani sa nechystam zacat. Uprimne povedane blice ma nenormalne seru. Ked si ja svoje znamky zarobim a nejaky kkt, ktory sa dvakrat prihlasi z noveho uciva, dostane jednotky a potom nepride ani na jednu previerku je podla mna zrely na komisionalky a nie na jednotku vo vyslednom hodnoteni. To nieje ziadne umenie niecomu sa vyhnut a zhrabnut slavu. Najnovsie si spoluziaci nasli modu zobrat triednu knihu a ist do sraciek z hodiny. Proste krasa, uzasne a neviem este co. A ked uz konecne pridu tak sa ospravedlnia. Obvzlast mam jednu vyslovene prije*** spoluziacku, ktora sa ospravedlnuje s takymi debilitami az rozum stoji. Pamatam si ako tvrdila, ze neprisla do skoly, lebo jej rodila matka (ona asi chystala teplu vodu a uteraky), dalej sa starala o maleho brata, ktoreho nema a na dejepise sa vyhovorila, ze sa nenaucila, lebo knihu pozicala nejakemu 4-takovi na maturu (to by nebolo take zle keby sme nejake ucebnice z dejepisu dostavali). Dalsia po vyvolani povedala, ze chyba (skuste si to predstavit-ucitel vas vyvola a vy poviete, ze nieste v triede)... vzdy ma to tak neuveritelne nastve, ze by som zabijal. Zvlast ked profaci maju tychto "ziakov" v oblube. Mozem vam osrat cele blicovanie a podvody drbat kartacom po hlave. Dufam, ze na vysokej, kde to velmi mozne nieje poteciete.
-
Plexxak
Medium Star
no u nas v sexte sa to teraz dost rozmohlo... ale podla mna je to vtakovina... Nie ze by som skolu nejak zboznoval alebo co, tiez sa mi tam nechce byt, ale tak co, blicol by som si a co by som pocas toho blicu robil? Sedel dakde v krcme, ist dakam do obchodu, domov? Naco, okrem toho ak si nekdo blicne pred pisomkou, tak je zbabelec, pretoze tomu sa hovori utek pred problemom, ktory si ho aj tak pocka.
A su z toho len dalsie problemy, takze taketo detinske vtakovinky nehrozia, radsej si to tam "odsedim" a vytrpim a neuteciem ako nejaka zbabela zenska...
A su z toho len dalsie problemy, takze taketo detinske vtakovinky nehrozia, radsej si to tam "odsedim" a vytrpim a neuteciem ako nejaka zbabela zenska...
Urcite svoj nazor na verejnosti nepresadzujes ako tu na fore. K tomu spoluziakovi: Zase je to chyba ucitela, nadavaj nanho... Vek preto, lebo sa mi zdalo, ze z poslednej latky sa skusa iba na zakladnejaxXis napísal:Preco by som nemal byt oblubeny? Kazdy vie, ze blicovanie ma stve, ale nejako enormne len ked to mozem nejako enormne porovnat s niekym inym. Napr. ma nastve, ze na spoluziaka, ktory nieje o nic horsi ako vascina permanentne blicujucich nadavaju profaci za znamky a pri tom si po ne len cestne prisiel. Ale ako vidim asi mam na tuto dobu nejaku zvratenu moralku.
Navstevujem treti rocnik gymnazia zameranie informatika ak by si to rad vedel, ale este viac by ma zaujimalo ako to suvisi s temou.
Edit: Myslim, ze nadavat na niekoho vyroky mozem uplne kludne. Vsak ty nadavas na moj vyrok, lutujes ma a odsudil si ma k nizsej spolocenskej vrstve za to, ze som cestny. Tak nevidim dovod preco by som nemohol spravit nieco podobne aj ja niekomu kto je necestny a anvyse uplne blby. Ked sa totiz niekto opyta ci je morska sol slana tak to uz o niecom svedci.
Ja na tvoj vyrok nenadavam, k ziadnej nizsej triede ta neodsudzujem... Nadavat na toho kto sa pyta ci je morska voda slana mozes, ale preto, lebo si vymysla pri ospravedlnovani? U nas to fungovalo tak, ze ked sa niekto ulial z pisomky, pisal ju na dalsej hodine s novymi (tazsimi) otazkami a ani nemal moznost opisovania... Cize zase je chyba vo vasich uciteloch.
A 1 question: Som necestny ked sa ulejem z nultej hodiny Nauky o spolocnosti, na ktorej sa nic nenaucim a iba si posedim?
EDIT:
-
ledenaster
Medium Professional
samozrejme.......inak kamos ma take peciatky na takom papieri....len zehlickou otlaci a je krasna ospravedlnenka
Ale ja by som to nerobil.....ehm....je to fakt svinstvo a keby sa na to prislo...........oh shit asi vyhadzov............ale ked ma naserie.....
EDIT/ Inak pred asi rokom sme cela partia co partia cela trieda chceli ujst (prvaci) hodinu sme sa zhromazdovali.....
......... a potom sme sa rozdelili a utekaliiiiiiiiiiiiiiii.......dohodli sme sa ze sme si zle precitali ktory ucitel chyba................a ked prideme do skoly ucitelka na nas vyleti co ste to spravili
.......................... 1 ziak isiel na zachod a nanho sa akosi zabudlo.....sam tam bol

Ale ja by som to nerobil.....ehm....je to fakt svinstvo a keby sa na to prislo...........oh shit asi vyhadzov............ale ked ma naserie.....
EDIT/ Inak pred asi rokom sme cela partia co partia cela trieda chceli ujst (prvaci) hodinu sme sa zhromazdovali.....
-
kukiak
Addict
my by sme teda kamarati neboliaxXis napísal:Neblicujem a ani sa nechystam zacat. Uprimne povedane blice ma nenormalne seru. Ked si ja svoje znamky zarobim a nejaky kkt, ktory sa dvakrat prihlasi z noveho uciva, dostane jednotky a potom nepride ani na jednu previerku je podla mna zrely na komisionalky a nie na jednotku vo vyslednom hodnoteni. To nieje ziadne umenie niecomu sa vyhnut a zhrabnut slavu. Najnovsie si spoluziaci nasli modu zobrat triednu knihu a ist do sraciek z hodiny. Proste krasa, uzasne a neviem este co. A ked uz konecne pridu tak sa ospravedlnia. Obvzlast mam jednu vyslovene prije*** spoluziacku, ktora sa ospravedlnuje s takymi debilitami az rozum stoji. Pamatam si ako tvrdila, ze neprisla do skoly, lebo jej rodila matka (ona asi chystala teplu vodu a uteraky), dalej sa starala o maleho brata, ktoreho nema a na dejepise sa vyhovorila, ze sa nenaucila, lebo knihu pozicala nejakemu 4-takovi na maturu (to by nebolo take zle keby sme nejake ucebnice z dejepisu dostavali). Dalsia po vyvolani povedala, ze chyba (skuste si to predstavit-ucitel vas vyvola a vy poviete, ze nieste v triede)... vzdy ma to tak neuveritelne nastve, ze by som zabijal. Zvlast ked profaci maju tychto "ziakov" v oblube. Mozem vam osrat cele blicovanie a podvody drbat kartacom po hlave. Dufam, ze na vysokej, kde to velmi mozne nieje poteciete.
ja ti prajem, aby si sa uvedomil, odsadol od knih a od PC a uzivat si detstvo.. celeho si ho preseres ucenim a podobnymi "zbytocnymi" vecami..Dufam, ze na vysokej, kde to velmi mozne nieje poteciete.