Ked si s nou prvy krat niekde, tak sa da pokazit pusou dost2neo napísal:dam jej pusu.ved tym sa neda nic pokazit.
Aby nestala rec...
poznam veelmi dobre:)taks a snaz robit blbosti..ale nie aby to vyzeralo trapne..alebo sa pytaj na banalne veci, ako napr:ake je tvoje anjoblubenejsie jedlo??:)alebo proste skonstatuj, ze jake velke ticho je ze by ste s tym mali nieco urobit..ono sa to samo rozbehne..fakt..vyskusaj porozpravat nejaku vtipnu historku..vsetko ide ked sa chce..aj ked ja nie som typ, kotremu to nehovori..ale poznam to..som velmi ukecany clovek a aj anpriek tomu mi niekedy..skor tak zozaciatku pri mojej druhej polovicke tak trochu dochadzali slova...vravi sa, ze bozk ma prist vtedy, ked uz dosli slova:):)
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
erytrocyt
VIP
Ako to tu tak čítam, spomenul som si ako keď som so svojou priateľkou začínal, chodili sme asi 3dni a nastalo trápne ticho. Sedeli sme na železničnej zastávke, na lavičke. Výhľad do doliny, ticho a začala nuda.
Situáciu som chcel zachrániť tým, že jej o niečom porozprávam. No ale nič ma nenapadalo. Tak som sa rozhliadol po okolí a do oka mi padla výhybka na koľajniciach. Mám rád vlaky, železnica bola vždy moja druhá frajerka, tak som jej o tej výhybke začal rozprávať
Ako sa prehadzuje, prečo tam práve táto je. Ako sa zamyká. Z čoho sa skladá
Absolútne ju to nezaujímalo, pozerala na mňa prekvapená, ale po chvíľke pochopila... Dohovoril som. Pozerala na mňa s úžasom, ja som sa cítil tak trápne
, že som sa pod tú výhybku chcel rovno zakopať.
Ale tak sme sa na tom vtedy zasmiali že až
Takže ak nie je o čom hovoriť, nastane trápne ticho, pozrite sa po okolí, vždy sa niečo nájde o čom sa dá rozprávať. A kto vie? Možno raz niekto z vás skončí pri žel. výhybke
Situáciu som chcel zachrániť tým, že jej o niečom porozprávam. No ale nič ma nenapadalo. Tak som sa rozhliadol po okolí a do oka mi padla výhybka na koľajniciach. Mám rád vlaky, železnica bola vždy moja druhá frajerka, tak som jej o tej výhybke začal rozprávať
Ale tak sme sa na tom vtedy zasmiali že až
Takže ak nie je o čom hovoriť, nastane trápne ticho, pozrite sa po okolí, vždy sa niečo nájde o čom sa dá rozprávať. A kto vie? Možno raz niekto z vás skončí pri žel. výhybke
-
jAssin
Light Expert
No podobne sa stalo aj mne.A ja mam este taky problem ze strasne rychlo rozpravam,a niekedy to dost tazke ked sa ta skoro kazdu druhu vetu pyta "Ako??" "Este raz?" A horsie "Nerozumien." Ale snazim sa to obmedzovat! Ale snaz sa najst nejaku oblubenu temu alebo zabavu co ma ona rada,chvilku sa jej drz a potom to bude plynut... same 
Hm ja som asi budem mat taky isty problem lebo sa mam stretnut s jednou holkou (ked ste citali moju temu viete o com je rec) a bojim sa prave toho ze ked sa stretneme tak nebudeme mat o com rozpravat lebo mozno ked bude ticho s ma nieco spyta ona le co ked ne
Potom sa budem musiet spytat daco ja ale ja newiem co ale bolo tu vela zaujimavich prispevkov tak ste mi trochu pomohli DIK ALL ale aj tak mam strach takze vzhuru nohama a skusim ten moj strach nejak prekonat CUS ALL 
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
AurusKentauris
Light Expert
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
midnight_man
Guru
u nas sa stava ze ked sme spolu tak je ticho , niekedy sa clovek snazi snazi a nejde to ..... ak vas partner akoodpoved vyuziva jednoslovne vety tak ide rozhodit z toho , najlepsie je niecim rozosmiat povedat prvy hoci aj trapny vtip ( uz len pokus on ma dobry vplyv) potom sa nasej polovicke mozno lahsie uvolni zamotany jazyk
v niektorich situacich je ticho predsa aj prijemne , v nejakej romantickej atmosfere ...
v niektorich situacich je ticho predsa aj prijemne , v nejakej romantickej atmosfere ...