Problem s nepeknymi holkami...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

nordkapp_pb napísal:... tak ked si pri****ne male decko, tak si daj tabulku: do not touch me, do not speak to me, do not watch me ! ... pan nedotknutelny ktory si mysli ze vzdy pojde v zivote len vsetko pekne k nemu ... ako stavim sa ze si sa este s priemerne vyzerajucou holkou nerozpraval ? ..:-) .. pretoze to sa nemusis iba o mode ako to chodi s niektorymi superhviezdami ... NIKDY by som si nedovolil z ucty k zene dat jej najavo, ze nieje pekna ! .to sa nepatri ... teda pokial by nemala nohu na hlave a podobne ... nemusis hned niekoho palkovat ... uff ...
Je to tak vždy.. Dievčatá sami idú za tím najväčším debilom pritom tí pravý zostávajú v úzadí. Vždy to tak bolo. Ale zmeniť to nejde. Len im ten debil musí povedať škaredé slová aby pochopila že je skutočne debil.
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

MS FRANKY napísal:...Dievčatá sami idú za tím najväčším debilom... ...Ale zmeniť to nejde. Len im ten debil musí povedať škaredé slová...
Počúvaj, trochu optimizmu by nezaškodilo :)
MS FRANKY
King
King

JaJeNiektoIny napísal:Počúvaj, trochu optimizmu by nezaškodilo :)
ee to je životná realita poobzeraj sa okolo seba :)
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

MS FRANKY napísal:ee to je životná realita poobzeraj sa okolo seba :)
No veď práve. Pozerám :)

Chceš povedať, že tí čo sú nezadaní sú možno tí praví, len o tom dievčatá nevedia? Možno to tomu dievčaťu treba povedať, nie len sedieť pri hojkovi.com :wink:
MS FRANKY
King
King

JaJeNiektoIny napísal:No veď práve. Pozerám :)

Chceš povedať, že tí čo sú nezadaní sú možno tí praví, len o tom dievčatá nevedia? Možno to tomu dievčaťu treba povedať, nie len sedieť pri hojkovi.com :wink:
Pozri ked si myslíš že stále sedím za pc tak máš pravdu :lol:
Alebo aspoň doteraz som to robil. Život mi zase zmenila náhoda a jedna pekná holka s ktorou som si užil. Avšak moje hodnoty sú v prdely. Predtím som hľadal dievča ktoré ma bude mať rdo teraz mi to je fakt jedno a snažím sa iba o daľší zárez. Ale pred tím než som sa zmenil ma dosť deprimovali dve dievčatá ktorých správanie v živote nepochopím.. Jednu som už síce prehliadol ale druhú ee tá sa nedá.
No celkovo som sa tímto ešte viac dodrbal bo som si povedal že vzťahy si budem riešiť sám. No ale čo sa tíka témy už toľko som ich videl.. Idú slepo za ich miláčikom a pritom je to tiszta hue.. Toľko stačilo.
Napísať odpoveď