No ako by ste to riesili??

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

No ako by ste to riesili??

Príspevok od používateľa Robinho1290 »

No ako by som zacal. Vcera vecer teda v noci sme s kamosom boli jedno dievca odprevadit domov ktora bola trocha potuzena alkoholom. A taq bola trocha ved viete povolnejsia ako inokedy :P . A tak sme boli na hojdackach a tam sa somnou zacala bozkavat. potom zase sme zasli na lavicku a zase sme sa bozkavali, kamarat tiez chcel ale ona povedala ze chce iba mne davat bozteky. taq sa stym zmieril. a ked sme ju odprevadili a isli sme domov tak jej kamarat napisal sms-ku ze : chcel by byt on na mojom mieste ale ze sa stym zmieril atd.. ja som jej napisal ze sa mi to pacilo :roll: . A dnes sme boli za a kamarat sa pytal zeci jej dosla sms-ka ona povedala ze len moja a ze co ze sa mi pacilo. tak neviem co nato jej mam povedat som sa jej pytal zeci si pameta vsetko a ona ze ano. takze newem ci sa len robi taka hlupa :shock: alebo fakt nevie co sa dialo. co si myslite :wink: mal by som jej povedat co a ako alebo to nechat tak a zabudnut.
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

neries to proste zavolaj ju este raz von,teraz sam a co ja viem na zmrzku alebo tak ale teraz nepite a pre barakom ju skus znova pobozkat

uvidis co sa stane
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

kolko mas? 13?
Sheep
Addict
Addict

Re: No ako by ste to riesili??

Príspevok od používateľa Sheep »

tie posledne riadky skus nejako prepisat lebo im moc nerozumiem ale najskor je tazko zistovat preco tebe davala a kamosovi ne no neviem teda
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

neviem ale mas prije*** kamarata ked toto povedal.. ze chce aj on :D lol..inac vhodne by bolo napisat aj kolko mas rokov..to ti uz bude viac ludi moct napisat ze v mori je po ko*ot ryb staci si iba vybrat..sam musis zvazit ci to ma cenu alebo ne..ak si to babenka pamata tak je dobre ak sa s tebou lepsie bavi tak mozno neco z toho bude..
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

1.kamarata kopni do zadku...2.jezis maria..si taký "blbý"? akoze sory za vyraz(mam troska blbu naladu) ale kuajs....chcel by si este nieco viac od tej baby aby ti ukazala ze ma zaujem? alebo potrebujes aby ta tahala za rucicku? loool....neset tu za PC a vypadni s nou vonka niekde..a hlavne sam!!!!!! bez toho tvojho "kamosa"
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Pocuvaj sem prv si poloz otazku ... paci sa ti to dievca ??.... alebo ju chces len preto ze ta pobozkala ... podla toho co si napisal to znamena ze kym ta nepobozkala si o nu nejavil zaujem tak preco teraz lebo ta pobozkala ??ako OK ked sa paci aj tebe ale nechces ju ty len tahat za nos .... a ten tvoj vek by nam vsetkym pomohol ..... inac mas drbnuteho kamarata :D "ja chem tiez" to jak male deti ked jedno dostane a chce to i to druhe :roll: ... kolko mate ?13-14
midnight_man
Guru
Guru

slavo120 napísal:Pocuvaj sem prv si poloz otazku ... paci sa ti to dievca ??.... alebo ju chces len preto ze ta pobozkala ... podla toho co si napisal to znamena ze kym ta nepobozkala si o nu nejavil zaujem tak preco teraz lebo ta pobozkala ??ako OK ked sa paci aj tebe ale nechces ju ty len tahat za nos .... a ten tvoj vek by nam vsetkym pomohol ..... inac mas drbnuteho kamarata :D "ja chem tiez" to jak male deti ked jedno dostane a chce to i to druhe :roll: ... kolko mate ?13-14
ale tak chapes sranda musi byt :D :D aj v teme laska na hojku :D :D lool...mno viac ako 14 mat nebudu...
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:1.kamarata kopni do zadku...2.jezis maria..si taký "blbý"? akoze sory za vyraz(mam troska blbu naladu) ale kuajs....chcel by si este nieco viac od tej baby aby ti ukazala ze ma zaujem? alebo potrebujes aby ta tahala za rucicku? loool....neset tu za PC a vypadni s nou vonka niekde..a hlavne sam!!!!!! bez toho tvojho "kamosa"
no mam 17 ale dnes sme boli za nou a ana sa tvarila a aj povedale ze nevie co bolo pekne a ja som myslel ze sa mi to pacilo ako sme sa lyzali
midnight_man
Guru
Guru

Robinho1290 napísal:no mam 17 ale dnes sme boli za nou a ana sa tvarila a aj povedale ze nevie co bolo pekne a ja som myslel ze sa mi to pacilo ako sme sa lyzali
sory dako ta nechapem..ona sa tvari ze o nicom nevie? alebo ako?
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

midnight_man napísal:ale tak chapes sranda musi byt :D :D aj v teme laska na hojku :D :D lool...mno viac ako 14 mat nebudu...
tak tak, ako taketo veci riesit ze "boze ja neviem ci ma zaujem a pamata sa na to" co tak sa nepytat nas ale rovno jej ze dievca nechces ist niekam von ehmm samy dvaja ehmm

//fakt nechapem co tyto ludia chcu tu riesit ako ze im napiseme recept ako zbalit zenu alebo ako ju milovat?
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

slavo120 napísal:Pocuvaj sem prv si poloz otazku ... paci sa ti to dievca ??.... alebo ju chces len preto ze ta pobozkala ... podla toho co si napisal to znamena ze kym ta nepobozkala si o nu nejavil zaujem tak preco teraz lebo ta pobozkala ??ako OK ked sa paci aj tebe ale nechces ju ty len tahat za nos .... a ten tvoj vek by nam vsetkym pomohol ..... inac mas drbnuteho kamarata :D "ja chem tiez" to jak male deti ked jedno dostane a chce to i to druhe :roll: ... kolko mate ?13-14
ne medzi nami to bolo take neutralne obcas sme boli na korculiach obcas len tak von normalka kamosi sem tam sme si potapkali po dupke lebo ma neuveritelnu dupu. a vcera sa to nejako zvrtlo a ona sa asi nechce pamatat
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:sory dako ta nechapem..ona sa tvari ze o nicom nevie? alebo ako?
tak ako vravis ale pri tom povedala ze si pamata vsetko
midnight_man
Guru
Guru

Robinho1290 napísal:tak ako vravis ale pri tom povedala ze si pamata vsetko
tak to rovno zbal..mala vypite...konecna.....
slavo120
Professional
Professional

Robinho1290 napísal:tak ako vravis ale pri tom povedala ze si pamata vsetko
takze bud si len mysli ze si vsetko pameta a o tomto nevie :D alebo to vie a robi sa ze nic hmm :D mozno caka ze co urobis ... sak skus s nou niekde niekedy ist sam von ... hlavne nevolaj kamarata :D
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

dobre dakujem za vse odpovede :)
slavo120
Professional
Professional

Robinho1290 napísal:dobre dakujem za vse odpovede :)
ono je dost mozne ze mala vazne len dost vypite ... tak ak sa zas nechces moc namotat tak kasli na to kym sa na to divas z nadhladu :wink:
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

a mozno ze je urazena ze mala vcera ovulaciu a ja som nic nekonal :P

EDIT// Este chcem ozrejmit ze kamos sice powedal ze aj on chce ale powedal to total z humorom Myslim ze tu by sa nemal hladat problem
Napísať odpoveď