možno ťa prekvapím ale ja veľmi rad chodim na nákupy s priateěkov. Neviem prečo ale tak som rad keď jej možem poradiť ... a možem aj pri tom ovplivniť v čom ju chcem vidieť a v čom nie..[email protected] napísal:Otázka pre pánov. Aké máte skúsenosti, keď sem-tam skočíte na nákup so svojou holkou?? Tak moja je taká, že mi ide poraziťZ jedného obchodu sú dve a ... . A každú jednu vec si musí obzrieť!! Som zvedavý na vaše odpovede, páni, prípadne dámy. Nie, žeby som sa sťažoval
Nakupovanie s nežnými polovičkami
Re: Nakupovanie s nežnými polovičkami
-
dew6
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Radím sa medzi "nežné polovičky" a mám pocit, že nakupovanie so mnou je aj zábava...jediná chybička je v tom, že keď si idem niečo kúpiť, potrebujem, aby ma niečo oslovilo...jednoducho len tak pozerám a čakám, že niečo na mňa "vykríkne" :"Hej! To som ja!"...
no veď sa stačí opýtať mojej hojkoidnej polovičky...
No a čo sa týka body25, klobúk dole a skús týmto prístupom nakaziť aj ostatných uhundrancov
No a čo sa týka body25, klobúk dole a skús týmto prístupom nakaziť aj ostatných uhundrancov
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
body25, kolko ste uz spolu? Aj mna to z pociatku bavilo. Bol som stastny, ked som mohol byt s priatelkou. No ale casom to omrzelo. Momentalne som radsej, ked chodi nakupovat (oblecenie) s niekym inym. Akoze potraviny, to je ok, bo si tam mozem kupit aj ja nieco. No a pravdaze tie dostane napisane na listku, takze to nie je ziadne hladanie "toho praveho".
Takze tymto som vyvratil domienku dew6
prepac zlatko, ale uz sme si to povedali 
Takze tymto som vyvratil domienku dew6
no chodime spolu bude 11 mesiacov v piatok. neviem mozno aj mna to casom prejde ale nemyslim si to velmi rad s nou chodim a pomaham jej vybrat ... alebo poradit aspon..Grosay napísal:body25, kolko ste uz spolu? Aj mna to z pociatku bavilo. Bol som stastny, ked som mohol byt s priatelkou. No ale casom to omrzelo. Momentalne som radsej, ked chodi nakupovat (oblecenie) s niekym inym. Akoze potraviny, to je ok, bo si tam mozem kupit aj ja nieco. No a pravdaze tie dostane napisane na listku, takze to nie je ziadne hladanie "toho praveho"
tak vidite.. skor ju to prejde ako mna.. co narobim ked cem si kupit poriadnu vec a nie len tak hoci co..pancuska26 napísal:istoze ta to prejde:D...skor mna....ked mal kamos narodky chodili sme po obchodoch asi 2 a pol hodky a nkoniec sme mu kupili taku somarinu v prvom obchode,v kt.sme boli...
body25:spolieham sa na teba ze sa ukazes v sobotu v Optime...
-
pancuska26
Expert
istoze ta to prejde:D...skor mna....ked mal kamos narodky chodili sme po obchodoch asi 2 a pol hodky a nkoniec sme mu kupili taku somarinu v prvom obchode,v kt.sme boli...body25 napísal:no chodime spolu bude 11 mesiacov v piatok. neviem mozno aj mna to casom prejde ale nemyslim si to velmi rad s nou chodim a pomaham jej vybrat ... alebo poradit aspon..
body25:spolieham sa na teba ze sa ukazes v sobotu v Optime...
edit 1 : no tak som naoozaj rada,ze nenakupujes velmi casto
-
Knjaz Varggoth
Medium Expert
no je to velmi zaujimave
vacsinou to trva vzdy viac ako 4 hodiny tak ma ide porazit
hlavne ked sa nevie rozhodnut a prejdeme sa po meste aj trikrat dokola atd... potom som nervozny a aj ona je nervozna ze som nervozny a ze si nemoze vybrat v klude hehe. ach to treba prist a zobrat prvu vec co zbadas a vybavene...zeny nevedia nakupovat:D
mimochodom...par veci ktore zarucene platia pre zeny:) :
-vzdy si kupi vec ktoru si obzerala v prvom obchode, ale predtym musi obehnut vsetky ostatne:)
-ked povie ze to bude polhodinka radsej si na zvysok dna nic neplanujte:D
-ked si uz nevie vybrat a aj ona je znechutena dlhym vyberanim , rychlo sa snazi minut vsetky peniaze co ma pri sebe, i ked si ma kupit vec, ktoru vam ani nenapadne na co sluzi:)
-musite jej vo vsetkom radit a podporovat ju. ked si vyberie nieco nezmyselne musite ju pochvalit ze : "jeej"
no ked ma este nieco napadne napisem
mimochodom...par veci ktore zarucene platia pre zeny:) :
-vzdy si kupi vec ktoru si obzerala v prvom obchode, ale predtym musi obehnut vsetky ostatne:)
-ked povie ze to bude polhodinka radsej si na zvysok dna nic neplanujte:D
-ked si uz nevie vybrat a aj ona je znechutena dlhym vyberanim , rychlo sa snazi minut vsetky peniaze co ma pri sebe, i ked si ma kupit vec, ktoru vam ani nenapadne na co sluzi:)
-musite jej vo vsetkom radit a podporovat ju. ked si vyberie nieco nezmyselne musite ju pochvalit ze : "jeej"
no ked ma este nieco napadne napisem
No bol som teraz v sobotu na nakupi s priatelkou... bolo to na cely den boli sme v kosiciach, bol to skoro vylet ako nakupovanie.. aspon ja som to tak bral.. tesil som sa ze s nou budem cely den a ze jej mozem poradit co si kupit.. a ona poradi mne.. bol to velmi pekny den vozili sme sa na elektrickach, busoch, jedli pizzu, pili kolu a nakupovali.. tesim sa na dalsie nakupi
.. som zvedavy co tu napise ona lebo neviem ci jej nevadil
moj styl nakupovania
uvidime
-
pancuska26
Expert
no a,že my ženy sme vyberavé
...to ste esšte asi nezažili bodyho25v akcii
to bolo...ako výlet bol úplne super
...ale to nakupovanie bola katastrofa!! ...ak by sme nešli do posledného obchodu no nič by si skoro nekúpil...ja ovešaná s taškami on až triko a kraťasy
...no,ale jasné nehádžme všetkých do jedného vreca
...