Zaľúbiť sa do zadaného
-
Shadow_blaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
midnight_man
Guru
ano nemal by si to robit ... tu nikdo nepise ze je to lahke ... myslim ze mi ta chapeme sami sme to prezili je to nesmierne tazke ale nic by si tym nezmenil ak by si jej to povedal ... vyzeral by si vazne len ako magor ale napr. o mne si to mysli polka skolyShadow_blaster napísal:vies to neni take lahke vykaslat sa na nu myslis ze by som to nemal robit???? bo ssa mi zacina ina bab pacit tiez celkom pekna a VOLNA
//edit ... ked tak rozmyslam tak v podstate aj keby si po mej hned skocil nemas si co vycitat sak ta prva ta nechce nic si s nou nikdy nemal a ta druhha je volna a paci sa ti ... tak len smelo do toho ...
-
Shadow_blaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Midnight: :no tak vies co radsej ta posluchnem tak si alebo si radsej oddychnem??? fu neviem a si sa od doktorky vypisem na choru a mam vp do skoly chodit tyzden bez nej bude ako tyzden v pekle ale musim to dako vydrzat
uvidime no
Slavo::no radsej to spravim ale neskor este chvilku opckam bo neaku moc velku chut na vztah zeby teraz hned no
nic moc nevim ale urcite porozmyslam
nad tou volnou(luciou) hmm no nic uvidime dakujem chlapci este raz
Slavo::no radsej to spravim ale neskor este chvilku opckam bo neaku moc velku chut na vztah zeby teraz hned no