Baby: Ake témy nemáte rady?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
matthheew
Novice
Novice

Baby: Ake témy nemáte rady?

Príspevok od používateľa matthheew »

Aké témy nenávidite( alebo vas nudia) ked pri rozhovore napr.pri stretnutí alebo na rande zacne chalan svami rozoberat.
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

Ja sa dokazem porozpravat o hocicom, ale take: Prdenie; Vcera som bezal zo skoly a tesil som sa, kedy sa konecne vyse*iem; V tej hre som uz v tom a tom levely; detske intrigy a pod. :) S takym chalanom nemam o com. :)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

.I.LoVe.lOvE. napísal:Ja sa dokazem porozpravat o hocicom, ale take: Prdenie; Vcera som bezal zo skoly a tesil som sa, kedy sa konecne vyse*iem; V tej hre som uz v tom a tom levely; detske intrigy a pod. :) S takym chalanom nemam o com. :)
no nevim, kto naposledy tolko hovoril o sraní. :lol:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

myslim ze zeny neradi hovoria o kompoch, technike a pocitacovych hrach a o dalscih veciach "pod ich uroven"
znais
Expert
Expert

Príspevok od používateľa znais »

Ale no tak 1000 zien 1000 chuti a rozdielnych osobnosti, kazda je ina.
Jedna sa pri teme sex len prezehna, ina ide az do anal detailov.
Tento topic je bezpredmetny.
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

Sheep napísal:myslim ze zeny neradi hovoria o kompoch, technike a pocitacovych hrach a o dalscih veciach "pod ich uroven"
presne :lol: poculi ste niekedy zenu povedat "musim si kupit novy zdroj ten stary mi umrel " ? :lol:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

no poznam jednu FEIkarku co studuje programovanie a keby si sa chcel porozpravat o Linuxe, nemas ziaden problem. su aj take. a dokonca ani skareda nieje, prave naopak.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

no niektore neznasaju ked rozpravas o byvalych alebo staci aj ked len casto hovoris o kamaratkach s ktorymi si velmi casto :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nie som si este uplne isty, ale mam pocit, ze moja frajerka nenavidi, ked hovorim o praci. Mam na mysli to, ze pridem domov, ona sa ma spyta, aky som mal den. Ja jej poviem, ze fayn. Potom sa nadurdi, ze nech jej poviem viac, tak jej zacnem hovorit, co sa dialo a co som robil. Ona samozrejme PC nerozumie takmer vobec, tak nechapavo sa na mna pozera a nevie o com rozpravam.

Co sa tyka mojich byvalych a tak. Nema s tym problem, ani ja, ked hovori o svojich. Ved to uz bolo, je to za nami oboma. Samozrejme, ze to nejako neprehaname, ale ked je nejaka historka, kt. je zaujimava, tak preco o tom nepokecat?
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Najviac sa mi paci, ako by clovek podla nazvu temy ocakaval par prispevkov z tej malej skupinky neznejsieho pohlavia co sem obcas chodi. A co tu najde? :D Vy ste trotlovia fakt :P

ob3l1x : a ty sa samozrejme hned pridas :D
// Niekto ten spam musi zastavit! :D
ob3l1x: to znamena ze ti mam dat basu ? :D ako vystraha pre ostatnych ze sem maju pisat len duchaplne prispevky ? ak ano neni problem ;-)
// no daj, umriem smutkom asi... :roll: :smt019
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

bocian napísal:presne :lol: poculi ste niekedy zenu povedat "musim si kupit novy zdroj ten stary mi umrel " ? :lol:
Ano, mal som taku spoluziacku na vyske..a ku tomu bolo aj boha, p*ca, k*k*t, a vsetko je to prij*bane, to v rozhovore snou o technike :)..noo sranda bola..:)
//erytrocyt: Bukelo je za nadávky 6 hodín v chládku. :smt006
// fuuu ani som to nespozoroval, ale diik, v tomto teple sa to hodi, chladok je good (imho ona tak fakt hovorila, mozem ja za to? som len citoval :D )
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

bocian napísal:presne :lol: poculi ste niekedy zenu povedat "musim si kupit novy zdroj ten stary mi umrel " ? :lol:
No moja ex o tom v pohode rozpravala aj sa do toho celkom rozumela :lol: :lol: (programatorka)samozrejme 50%o Hardware som jej vysvetlil ja :lol:
skaner
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa skaner »

k6 napísal:Najviac sa mi paci, ako by clovek podla nazvu temy ocakaval par prispevkov z tej malej skupinky neznejsieho pohlavia co sem obcas chodi. A co tu najde? :D Vy ste trotlovia fakt :P
neviem prečo ob3l1x pindá do k6, každému je jasné že tu nie je moc báb a preto je príspevok takého druhu nevyhnutný
na druhej strane obelixove vyjadrenie v téme určenej na reakcie dievčat má niečo do seba, hlavne časť ktorú som zvýraznil
ob3l1x napísal:no niektore neznasaju ked rozpravas o byvalych alebo staci aj ked len casto hovoris o kamaratkach s ktorymi si velmi casto
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Sheep napísal:myslim ze zeny neradi hovoria o kompoch, technike a pocitacovych hrach a o dalscih veciach "pod ich uroven"
no s mojou by sa mohol kludne porozpravat o najnovsom kerneli a ako to vyzera so 64bitovymi CPU a aplikaciami nan :) nuz ked ma v rodine cloveka linuxaka (a sakra dobreho) + je k tomu pridana este aj zvedavost, tak to nie je vobec vylucene. i ked je pravda, ze je je jedina, co ju to trosku zaujima :D myslim jedina, ktoru poznam :)

k teme: neznasa, ked hovorim o kamoskach :)
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

nemam rada ked pozerame spolu telku a on ze tato moderatorka je taka pekna,ze kvoli nej pozera tento program...chapete?sak pekna tu mam byt je nie?:P
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

moja kocka nema rada ked rozoberam jej asi najlepsieho kamosa a trochu nanho ziarlim, ale tak co uz...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

este ma tak napadlo... ked preleti okolo nas nejake auto a ja sa nad nim zacnem rozplyvat, tak ju ide porazit :D nuz ale tak porsche boxter je nieco ine ako auto :P
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Mňa by jednoznačne nikto nedostal primitívnymi témami o ničom, ďalej nemám rada príliš zdĺhavé a kvetnaté rozprávanie o nejakej technickej záležitosti, o ktorej ja samozrejme nemám ani šajnu a tiež ak by sa dotyčný rozplýval nad sexi telom nejakej rosničky z markízy a pod. :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

zuzkazuzka napísal:Mňa by jednoznačne nikto nedostal primitívnymi témami o ničom,
Čo považuješ pza primitívnu tému o ničom? Uveď nejaký príklad :)
Vincko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vincko »

Sovietovic napísal:Čo považuješ pza primitívnu tému o ničom? Uveď nejaký príklad :)
No podla mna je to taka tema ktora zuzkuzuzku nezaujma, tak isto ako teba nebude zaujmat keby ti zacala vykladat o kabelkach. Ak sa mylim tak ma oprav zuzkazuzka. :wink:
Napísať odpoveď