Zastupenie nainstalovaneho legalneho softwaru na vasom PC
chcem sa spytat - v STEAMe mam toho viacej legalne zakupeneho.. rata sa len jeden steam, alebo vsetko co som si do neho dokupoval zvlast? 
Predpokladam ze balik office sa asi bude ratat spolu - alebo mam kazdy jeden jeho program ktory skutocne mam nainstalovany ratat zvlast?
.. sice okrem OS a hier nemam zakupene nic uhm...
Predpokladam ze balik office sa asi bude ratat spolu - alebo mam kazdy jeden jeho program ktory skutocne mam nainstalovany ratat zvlast?
.. sice okrem OS a hier nemam zakupene nic uhm...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
mam kubuntu takze nelegalny soft teraz nepouzivam ale mam nainstalovane aj XP ale to bude len otazka casu kedy pojde prec. a potom to bude dost vysoke cislo.
ale tak som premyslal, brat ma z roboty novucickeho notasa aj s Vistou a Officom, no proste vsetko legal. Ale som rozmyslal ze vsetko co na nom robi je tak Office a Outlook. Nevyslo by to tu firmu lacnejsie keby mu dala omnoho lacnejsi notas s nejakym ubuntom, kubuntom s openofficom? takto brat furt len nadava lebo ta vista je riadne otravna a firma zaplatila par desiatok tisic za zbytocne.
ale tak som premyslal, brat ma z roboty novucickeho notasa aj s Vistou a Officom, no proste vsetko legal. Ale som rozmyslal ze vsetko co na nom robi je tak Office a Outlook. Nevyslo by to tu firmu lacnejsie keby mu dala omnoho lacnejsi notas s nejakym ubuntom, kubuntom s openofficom? takto brat furt len nadava lebo ta vista je riadne otravna a firma zaplatila par desiatok tisic za zbytocne.