Cestná cyklistika (profesionálna) + Tour de France

O športe...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

hojko napísal:Tu je clanok o Zabelovom dopingu, podla mna ide o velku hanbu organizatorov, ze sa k niecomu takemuto rozhodli:
Takze hanbit sa maju organizatori zato, ze tomu kto podvadzal vzali cenu, nie ten co podvadzal? Zaujimave.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ano, maju sa hanbit. IMHO spravil spravny krok tym, ze sa priznal a pomohol tak v boji o doping. To, ze mu vezmu titul, ktory mu moze byt viacmenej ukradnuty, pretoze ich ma este par a tych par tisic co im vrati ho nezabije. Napriklad Basso povedal, ze uvazoval o dopingu a hla, bez ziadnych dokazov dostal stopku na 2 roky, nehovoriac o tom, ze v Taliansku mu hrozia az 3 roky vazenia, pretoze tam je pouzivanie nepovolenych prostriedkov trestnym cinom. To je tiez podla teba normalne???

Edit: Zaujimava etapa, aj ked som videl len zaver, urcite sa bolo na co pozerat. Vinokurov ma dost sklamal, cakal som od neho viacej, ale zrejme ma velke tazkosti s obviazanymi kolenami. Dufam, ze do utorka bude na tom lepsie a zaujimavy "kopcek" hravo zvladne.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Dnes to mala byt skvela etapa, ale malo to od nej dost daleko. Cakal som, ze na kopci a naslednom klesani do ciela to bude dramaticke, budu sa robit uniky a nic sa nedialo. Nie nadarmo som zaspal pri tom. Opat sklamal Vinokurov a na vitazstvo ma uz poriadne daleko.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Suhlas. Jediny svetly moment, ked sa snazili odtrhnut od Rasmusena, ten vsak dokazal, ze v horach to naozaj vie. Klesanie do ciela som uz ani nepozeral a aj ked Solera stiahli o viac ako dve minuty, bola to veru nudna etapa. Ale slapat by som ju nechcel :-D
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Ja si myslim ze Vinokourov ma este sancu, pojdu sa casovky, chudak ani sa mu necudujem, musi ho to poriadne boliet, som zvedavy, ci sa este ukaze, ja mu verim
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Drago: Ty si myslis, ze dokaze uspiet v casovke, kde sa skor presadia spurteri ako vrchar???
Drago
Guru
Guru

hojko napísal:Drago: Ty si myslis, ze dokaze uspiet v casovke, kde sa skor presadia spurteri ako vrchar???
Vinokourov je podla mna slusny casovkar, je taky univerzalny, a vela tych spurterov tam nie je uz, lebo nezvladli Alpy
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Drago napísal:Vinokourov je podla mna slusny casovkar, je taky univerzalny, a vela tych spurterov tam nie je uz, lebo nezvladli Alpy
Keby to bol aj sam Lance Armstrong alebo Miguel Indurain, tak 8minutovu stratu nestiahne ani v piatich casovkach.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Vcera sa mi pacila prasa Astany, sli spolu a na konci sa snazil Vinokurov zabojovat, ale nic z toho. Dnes som pozeral len poslednych 20km a za ten cast dokazali stiahnut skoro dvojminutovu stratu, v pelotone si to viacmenej rozdal Boonen, Zabel a Hunter. Skoda, ze Zabel odfusoval a skoncil az na druhom.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Na Markize by mohli aspon kontrolovat svoje prispevky, ze vraj Robert Huntergetik :D...som zvedavy ako pojde zajtra Rasmussen v casovke...
PS:Keby v inych sportoch ako cyklistika, mali take kontroly ako v cyklistike, tak by sa zistilo, ze cyklistika nie je az taka cierna ako vyzera...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius: Hej, hej, aj ja som sa tym pobavil. Neviem kde k tomu menu prisli, ale aspon bola sranda. Zajtra casovka, uvidime...
Sagittarius
Guru
Guru

Dnes ma prekvapili traja jazdci: Vinokurov, Rasmussen a Valverde. Vinokurov, tym ako isiel po tom zraneni, Rasmussen ako zlepsil v casovke a Valverde, ze mu to dnes vobec neslo.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Vinokurov siel dnes famozne, pozeral som cely cas a uplne som spokojny, dnes to vyhral pravom. Ked ukazali ako pomaly prechadza zatackami, tak som myslel rovnako ako aj komentator, ze ma problemy alebo co, no on vsadil na bezpecnost a vyplatilo sa. Par jazdcov prave v tych miestach popadalo a do ciela sli ako odrete hrusky. Zajtra asi najtazsia etapa, veru bude sa na co pozerat.
Prílohy
14.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Dnes neskutocne sklamanie, Vinokurov je uz mimo hry (strata 34 minut) a tak ostava fandit inym, len nie Rasmussenovi. Taky Kloden alebo Contador, pripadne Evans alebo Sartre...

http://www.letour.com/2007/TDF/LIVE/fr/ ... index.html
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Rassmusen ich spravi ako nic! Napokon dnes opat heroicky vykon v horach!
radolf1
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

podla mna ...

Príspevok od používateľa radolf1 »

podla mna to tie dopingy su najvacsie svinstva to sa mozem nadopovat aj ja a ist tam naco im to je ked neni ferovy nech tam nejde
Sagittarius
Guru
Guru

Re: podla mna ...

radolf1 napísal:podla mna to tie dopingy su najvacsie svinstva to sa mozem nadopovat aj ja a ist tam naco im to je ked neni ferovy nech tam nejde
Nemozes...:D nemysli si, ze je to take jednoduche... A este k tomu cyklistika urcite nie je sport v ktorom sa najviac dopuje. To su napr. vzpieranie, atd.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ako hovoril komentator Eurosportu pocas Giro d'Italia pri rozoberani temy dopingu, tak cyklistika je az na 26. mieste zo vsetkych sportov kde sa najviac dopuje.

Dnesna etapa zaujimava, pred poslednym kopcom som zaspal a ked som sa o pol hodinu zobudil, tak Vinokurov spravi 5 a pol minuty na Rasmussena. Inak velmi pekny suboj medzi Contadorom a Rasmussenom.
Sagittarius
Guru
Guru

No necakal som, ze Vinokurova chytia (ze bude dopovat), ale zase myslim, ze to nie 100-percentne potvrdene.
A to, ci Astana spravila dobre, ked odstupila neviem posudit. A mozno vedia preco...
Drago
Guru
Guru

Sagittarius napísal:No necakal som, ze Vinokurova chytia (ze bude dopovat), ale zase myslim, ze to nie 100-percentne potvrdene.
A to, ci Astana spravila dobre, ked odstupila neviem posudit. A mozno vedia preco...
Tak to je konec, ked uz aj Vinokourov dopuje, tak uz neviem kto by mohol este. Chudak Kloden, by som sa mu teda podakoval :) Zachvilu dojde aj na Rassmusena
Napísať odpoveď